Kontaktujte nás

+420 800 100 359

Sečtěte a zaokrouhlete (34.9 + 25.3) *

Nacházíte se zde: Úvod Pohřební ústav Hodnocení klientů

Reference - hodnocení klientů

Náš pohřební ústav zastává názor, že nejlepší referencí jsou hodnocení našich klientů, kterých si naši pracovníci velice váží.

Reference našich klientů

Přečtěte si více než 200 hodnocení našich zákazníků

Dobrý den, pane Kubíčku,
chtěl bych poděkovat za nádherný obřad, a to i jménem celé rodiny a hlavně bratra, který ho s Vámi dojednával.
Stejně tak mám od něj za úkol se vyjádřit i p. Manglovi, což učiním a doufám, že i osobně.
Děkuji a jsem s pozdravem,

Martin Š.
M.Š
03. 11. 2022
Dobrý den,

tímto chci poděkovat za vstřícné jednáni a odvedenou službu při zajišťování a následné uskutečnění rozloučení s urnou naší maminky Jany z Úval, které se konalo ve středu 31.8.2022. Výzdoba byla důstojná. Hudba líbivá. I počasí nám přálo.

Všichni zúčastnění rozloučení ohodnotili kladně.

Děkujeme.
I.J.
05. 09. 2022
Dobrý den,

aspoň takto dodatečně Vám děkuju za celou rodinu za květinovou výzdobu.

Byla krásná, mámě (by) se určitě taky líbila.

S pozdravem
Iva Ch.
05. 09. 2022
Dobrý den, paní Podroužková,

Chtěl bych Vám poděkovat za to, že celý včerejší obřad rozloučení s maminkou manželky, paní K. ve Strašnicích - Vámi zorganizovaný, proběhl komplet k naší spokojenosti.

Ještě jednou bychom Vám rádi za zajištění této rozlučkové akce, přípravu celého procesu a celou spolupráci rádi poděkovali.

S přáním všeho dobrého.
Jindřich a Jana F.
23. 08. 2022
Dobrý večer, paní Vančurová,

děkuji Vám za zaslané parte. Také znovu velmi děkuji za Vaši asistenci při zařizování tatínkova pohřbu. Za celou rodinu mohu říci, že oceňujeme Vaši profesionalitu, vstřícnost, ochotu nás vyslechnout, zodpovědět naše dotazy i poradit a v neposlední řadě si ceníme i Vašeho lidského přístupu, který nám celou tuto nelehkou situaci usnadnil.

Ještě jednou velké díky.

S přáním všeho dobrého
Mirka Č.
15. 07. 2022
Dobrý den, pane Kubíčku,

děkujeme za veškerou pomoc při organizaci pohřbu našeho tatínka, Antonína F. Perfektní komunikace od začátku až do konce, a veškeré objednané položky bezchybně zajištěné. Přesně takovou pomoc člověk v tomto období potřebuje.

S poděkováním a přáním krásného léta
Renáta H.
15. 07. 2022
Paní Celinova,

jelikož jsem venku na vzduchu, dívám se na fotky hned.

Ač jde o smutnou příležitost, jsem velmi rada, že jsme tuto službu aspoň u maminky mohli s bratrem využít. DEKUJI a skláním se před šikovností těch, kdo maminku připravili.

Vám osobně DEKUJI za citlivý a chápavý přístup, zkratka za profesionalitu.

Věřím, že pomocí těchto fotografii dokážu z paměti vytěsnit ten hrozný pohled na maminku z posledního setkání v Domove.

Přeji Vám hlavně zdraví!

Upřímné a srdečné poděkování.
Jitka V.
03. 06. 2022
Dobrý den, pane Kubíčku,

chtěla bych poděkovat za precizně připravený obřad uložení urny, který proběhl včera na hřbitově ve Vršovicích. Chování pracovníků pohřebního ústavu bylo velice profesionální a vstřícné, což přispělo k důstojnému průběhu obřadu.

Zdraví
Dana L.
27. 05. 2022
Dobrý den,

velice ráda bych touto cestou poděkovala celému Vašemu týmu za organizaci posledního rozloučení s mým tatínkem panem Milanem K. které se konalo 25. 4. 2022 v krematoriu  Motol.

Díky paní Miloslave Vydrové, jejímu kolegovi, který byl přítomen v Motole v den obřadu, a všem ostatním, kteří se na poslední cestě mého tatínka podíleli vše proběhlo hladce a velice důstojně.

Ještě jednou děkuji za celou rodinu.

S přáním všeho dobrého
Denisa N.
30. 04. 2022
Dobrý den,

Vážená paní Podroužková, vážený pane Borovičko,

Chtěl bych vám poděkovat za to, že jste zorganizovali repatriaci našeho bratra, přítele , do Pobřeží slonoviny.
Repatriace a vše ostatní proběhlo podle plánu. Smrtelné ostatky dorazily do Abidjan 18. března ve 22:45.
Oceňuji Váš citlivý přístup a profesionální jednání celého týmu.

Váš ústav určitě doporučím dále. Přesto si troufám doufat, že vás ještě dlouho potřebovat nebudeme.

Děkuji
S pozdravem
Achile D.
21. 03. 2022
Dobrý den paní Celinová,

velice Vám děkujeme za Váš profesionální a přitom lidský přístup po celou dobu vyřizování pohřební služby.
Ráda bych Vás informovala, že skláři, se kterými spolupracujete, odvedli opravdu kus zdařilé práce. Objednaný vzpomínkový předmět Srdce s portrétem je opravdu velmi jemně a zdařile proveden, fotoportrét je věrohodný se všemi detaily. Taková fotografie ve skle. 
Děkuji Vám, že jste mojí maminku rozplakali a posléze dokázali vykouzlit úsměv na její tváři. Budou teď spolu rozmlouvat z očí do očí!

S přáním pevného zdraví a příjemných dní
Daniela A.
14. 03. 2022
Vážená paní Vančurová, vážený pane Borovičko,

ráda bych Vám tímto poděkovala za zorganizování repatriace do Guinei a rozloučení s mým mužem. Přesto, že se jednalo o vánoční čas a lety komplikoval Omikron, repatriaci se  nakonec podařilo uskutečnit a vše proběhlo podle posledního plánu. S rozloučením V Kostelci nad Labem jsme byli maximálně spokojeni. Vážím si Vašeho citlivého přístupu a profesionálního jednání celého týmu. Určitě Váš ústav budu doporučovat dále. Přesto všechno si dovoluji doufat, že Vás nebudeme dlouho potřebovat.

S přáním všeho dobrého a především pevného zdraví
Radka K.
02. 03. 2022
Dobrý den,

moc Vám děkuji. Zároveň moc děkuji p Petře Podroužkové za krásný a citlivý přístup kterým se snažila pomocí v této těžké chvíli. Odcházela jsem s pocitem, že bude o maminku na poslední cestě dobře postaráno. Jsem moc spokojena a přeji Vám více takových zaměstnanců.
Ještě jednou děkuji
Jarmila H.
23. 02. 2022
Dobrý den,

velmi moc bych Vám chtěla poděkovat, kytice byla nádherná, díky té směsi květin výjimečná a vlastně veselá a přesně takto na našeho kamaráda a kolegu vzpomínáme.

Děkuji Vám velmi moc
Eva K.
26. 01. 2022
Vážená pani Podroužková,

rozlúčka s mojim milovaným partnerom sa odohrávala vo velmi dostojnej atmosfére, umocnenej krásnym priestorom Malej obradnej sieni v Strašniciach. Chcem sa Vám aj touto formou  poďakovať  za pomoc v neľahkej chvíli. 

S úctou
Mária H.
25. 01. 2022
Dobrý den,

rodina pana Z děkuje výjezd do bytu, včera  21.1.2021 Brandýs nad Labem.
Ještě jednou velice děkujeme posádce, F.S. a L.H. za jejich práci a chování při převozu našeho zesnulého tatínka do PÚ Elpis.

Vše bylo naprosto profesionální a důstojné.
Rodina zesnulého
22. 01. 2022
Dobrý den,

Chtěla bych touto cestou ještě jednou poděkovat a pochválit Vaši zaměstnankyni paní Miroslavu Vavrovičovou.
Ano, lze říci, že toto je její práce a profesionální přístup se očekává... Ale, Přístup paní Vavrovičové je nejen velice profesionální, důsledný, ale hlavně i hluboce lidský. Každý, kdo řeší poslední rozloučení se svým blízkým je smutný a roztržitý, ale po chvilce upřímného jednání s paní Vavrovičovou nabude dojem, že tady je správně.
Všechny požadavky jsme spolu detailně prodiskutovaly, byla navržena vhodná řešení a nebyl problém, v rámci možností, splnit cokoliv.

Odcházela jsem zklidněná a velice spokojená. I samotný obřad rozloučení byl důstojný a dokonale provedený, dle mých představ. Gratuluji Vám k takovým zaměstnancům, jako je paní Vavrovičová.
Pobočku v Neratovicích jsem navštívila na doporučení a i já budu s čistým svědomím doporučovat „práci“ paní Vavrovičové.

S úctou
Lenka J.
17. 01. 2022
Dobrý den,

chtěla bych tímto poděkovat za pomoc a velmi profesionální a mimořádně lidský přístup ve velmi smutné životní chvíli , kdy jsem musela řešit rozloučení s moji maminkou. Obrátila jsem se na Vaši kancelář v Praze 3 u Vinohradské nemocnice. Oceňuji empatii, klid, dostatek času ,vstřícnost a velkou pomoc při realizaci našeho výběru hudby – zde moc děkuji panu B. S.
Zároveň musím ocenit práci Vašich dekoratérek, kytice i věnce byly nádherné. Vše , co se týkalo naší maminky i samotného obřadu, bylo skutečně velmi důstojné. 
Ještě jednou děkuji a, jak již psal také jiný klient, přeji každému, kdo musí řešit odchod blízkého člověka, aby se setkal s takovým přístupem.

Se srdečnými díky
Pohřeb proběhl dne 22.12.2021
Jana P. 
23. 12. 2021
Dobrý den,

chtěla bych tímto poděkovat za pomoc a zařízení posledního rozloučení s mým tatínkem. (Vaše kancelář na Praze 3  u Vinohradské nemocnice)
Především jsem ocenila mimořádně lidský a přitom profesionální přístup. Empatii, dostatek času, a respekt k naším přáním.
V chvíli nejtěžší jsem cítila oporu a klid a jistotu. A ještě bych ráda vyzdvihla práci dekoratérek - vazby a věnce byly opravdu nádherné.
Ještě jednou děkuji a přeji každému, kdo musí řešit odchod blízkého člověka, aby se setkal s takovým přístupem.

Se srdečnými díky
Pohřeb proběhl 6.12.2021
Hana S.
07. 12. 2021
Dobrý den,

tímto bych chtěla poděkovat paní Vavrovičové ( PS Neratovice) za velmi profesionální přístup a pomoc při sjednání posledního rozloučení s mou maminkou. Paní Vavrovičová je člověk plný empatie, její slova dokáží uklidnit a zároveň v těžko těžkých chvílích pohladit. 

Děkuji za Vaše služby a podporu.
Jitka M.
19. 11. 2021
Vážená paní Mangová,

chtěla bych Vám jménem svým i svých kolegů moc poděkovat za kytici a věnce, které jsme v úterý objednávali na pohřední obřad pana profesora. Velmi oceňujeme profesionální úroveň Vašich služeb a krásnou vazbu květin.

S pozdravem
VŠCHT Praha 6
04. 11. 2021
Dobrý den, pane Kubíčku,

děkuji vám mnohokrát za všechno. Pohřeb proběhl výborně.

S pozdravem
Mirek K.
20. 10. 2021
Tímto bych chtěla poděkovat za profesionální, lidský, milý a ochotný přístup na pobočce Pohřebního ústavu ELPIS v Kateřinské ul. v Praze 2. 
Paní Zápalková je člověk na svém místě.

Toto už se málo kdy vidí, je to vzácnost.
Andrea D.
19. 10. 2021
Pohřební služba Praha 5 Motol
K rukám paní Vančurové

Dobrý den paní Vančurová, 

velice Vám a všem Vašim spolupracovníkům děkujeme za perfektní zorganizování včerejšího  pohřbu naší maminky. Vše proběhlo podle toho, jak jsme se s Vámi domluvili.
Oceňujeme profesionální přístup Vaší firmy a hlavně Vás osobně, znovu děkujeme za perfektní zařízení všeho včetně detailů.
Paní Vančurová, mohla byste nám ještě zaslat Provezení o pohřbu pro zaměstnavatele?

Děkujeme předem.
Věra D.
30. 09. 2021
Dobrý den,
velice děkujeme za Vaši dnešní pomoc. Věřte mi, že to pro nás bylo velmi povzbuzující řešit vše s někým tak laskavým a empatickým jako jste Vy.

S pozdravem a přáním hezkého dne
Dáša H.
09. 09. 2021
Vážený pane Borovičko,

dneska jsem mluvila s paní Vančurovou, tak chci využít této možnosti i Vám moc poděkovat za snahu, ochotu, vstřícnost a pochopeni pro všechna naše přáni a přáni rodiny ohledně rozloučeni s Michalem K. Nesmírně si toho vážím a věřím, že díky Vám se Petře a dalším Michalovým nejbližším dostalo alespoň malé útěchy v nejtěžší chvíli jejího života.

Ještě jednou děkuji,
Eva H.
06. 09. 2021
Poslední rozloučení s mým synem bylo opravdu na nejvyšší úrovni.

Moc Vám děkuji za organizaci!
Za celou rodinu, L.
05. 08. 2021
Hezký den, pánové.

Vzkaz pro Elpis: Děkuji za velmi pěkně uspořádaný a důstojný pohřeb mého kamaráda.
Jaroslav Š. 1LF UK
30. 07. 2021
Vážení přátelé,

dovoluji si vás nazvat přáteli, neboť jste mi i naší rodině v posledních dvou letech poskytli nedocenitelnou přátelskou pomoc při zařizování a realizaci posledních cest mých rodičů.
23. 12. 2020 nám náhle a bez varování odešel doma ve spánku náš tatínek. Neváhali jsme ani minutu a obratem jsme kontaktovali vaši PS ELPIS, která nám téměř na den před dvěma roky pomohla při opět náhlém odchodu naší maminky. Měla měla službu paní Vančurová, která obratem kontaktovala pány z ELPISu, kteří si záhy pro tatínka přijeli. Oba pánové se chovali nanejvýš citlivě a s tatínkem zacházeli s něžnou noblesou. Velmi nás to uklidnilo.

Krátce pro jejich odjezdu jsme pak v kanceláři ELPISu s paní Vančurovou a následně s paní Vavrovičovou domlouvali formu posledního rozloučení. Vzhledem ke krizové situaci jsme si objednali "dvojí" pohřeb. Kremaci a pak, až do "Covid dovolí" rozloučení s urnou. Obě dámy se chovaly nanejvýš citlivě. Neobtěžovaly přehnanou účastí nebo naopak úředním přístupem (a žargonem), nepospíchaly na nás, vše nám vysvětlily, naše nápady a požadavky respektovaly.

Požádal jsem o fotografie tatínka před kremací. Byl výborně připravený na svou poslední cestu, elegantní, jak mu bylo vlastní, s klidem ve tváři, v rakvi, kterou jsme si přáli, s dárky, které jsme mu na poslední cestu dali... Výborná byla i práce vizážistů ELPISu: tatínek byl nalíčen decentně, uměřeně a bylo neviditelně zakryto vše, co zakryto být mělo.

11. 6. se pak na hřbitově v Neratovicích - Lobkovicích konal tatínkův pohřeb pod širým nebem, resp. pod vkusným stanovým přístřeškem ELPISu. Pohřeb - dle našich instrukcí - připravovali dva pánové z ELPISu a jako obřadník byl přítomen i pan Borovička (přítomnost paní Vavrovičové byla samozřejmá). Všichni zmiňovaní pracovníci byli velmi decentně a elegantně oblečeni a chovali se opět naprosto skvěle. Jako pozornost ELPISu nám bylo zdarma poskytnuto o 5 židlí navíc a též nás, resp. tatínka obdařili krásným květinovým darem. 

Abych celý pohřeb "ustál" pojal jsem jeho přípravu jako svou práci - režijní a scénografickou (divadlo i pohřeb jsou rituály, resp. divadlo vychází z rituálů, takže obě činnosti jsou dosti podobné). Pan Borovička mi s velkou noblesou vycházel ve všem vstříc a díky své invenci některé mé nápady usměrnil a jiné naopak povýšil a rozvinul. Pohřeb byl pak opravdu krásný, takový, jaký si tatínek zasloužil. A za to díky panu Borovičkovi, dámám Vavrovičové i Vančurové a oběma pánům, kteří se výborně zhostili i funkce zvukařů.

Nutno ještě dodat, že pánové z ELPISu suplovali i práci místní PS J. Najmana, která má ve správě neratovský hřbitov. Ač pracovníci J. Najmana byli před pohřbem i při pohřbu přítomni, tak byly v okolí místa obřadu větrem rozlétané odpadky, které pracovníci ELPISu sami od sebe posbírali, stejně jako uzavřeli naprosto nevhodně otevřený kontejner na odpad (obecně se jedná o naprosto nevhodný BAREVNÝ kontejner, umístěný v těsné blízkosti obřadní síně), který se nahází nedalo prostoru, kde se konal obřad.
Bohužel nedokázali - neměli k tomu prostředky - již odklidit velkou kupu posečené tlející trávy, která se nacházela (a stále nachází - 27. 6. 2021!!!!) v osové cestě, vedoucí přímo k místu obřadu. Velmi mě též překvapilo, že pracovníci PS J. Najmana těsně před příjezdem PS ELPIS uzavřeli vrata hřbitova (ač o pohřbu samozřejmě věděli) a pracovníci PS ELPIS je museli žádat o jejich otevření. To mi přijde opravdu nevkusné, ba za hranou.

Každopádně ještě jednou a za celou rodinu děkuji PS ELPIS v čele s panem Borovičkou za přátelské služby mým rodičům i naší rodině. Vím, že překlad jména vaší firmy znamená česky NADĚJE a vy jste nám dali Naději, že naši rodiče noblesně přešli z našeho světa "tam na druhou stranu duhy".
Pevně věřím, že vás již dlouho nebudu potřebovat. Budu vás ale stále doporučovat, tak jak to činím již od odchodu mé maminky.
Vaši práci obdivuji. Naprosto vyvracíte mýty o "havranech". A já vám za to děkuji. Ve světě, kde se ztrácí lidskost, kde se lidé většinou rodí a umírají anonymních sterilních zařízeních, v niž se vlastně jen zjevují a mizejí, ve světě, který "kašle" na kořeny, děláte neocenitelnou službu: vracíte zpět koloběh života, který končí smrtí, jež je jeho vyvrcholením. Vracíte světu lidský rozměr. 

S úctou
MK
27. 06. 2021
Hezký podvečer, paní Vavrovičová,

ráda bych Vám jménem svým, i celé naší rodiny poděkovala za váš osobní a citlivý přístup v průběhu jednání ohledně pohřbu mého syna J.V.
Celá záležitost byla pro mě mnohem horší, jelikož se jednalo o teprve 33 letého mladého muže, který si vzal život sám. Tedy nečekaná a hrozná skutečnost.

V pátek proběhl pohřeb přesně tak, jak jsem si přála. Můj syn měl tak alespoň důstojné a dojemné rozloučení v kruhu rodiny a nejbližších přátel.
Děkuji vám a domluvím se pak s vámi ještě telefonicky na předání urničky.
Ale potřebuji nějaký čas než se vzpamatuji a budu toho schopná.

S přáním klidných dnů
D.V.
30. 05. 2021
Dobrý den,

Moc děkujeme za rychle připravený smuteční věnec. Byl nejkrásnější ze všech. Moc jste nám pomohli...

Hezký den
L.N.
06. 05. 2021
Dobrý den, paní Zápalková,

dovolte mi, abych Vám poděkovala nejen za zajištění posledního rozloučení s mojí maminkou, ale i za Vaše profesionální a empatické jednání, které mi velmi pomohlo v tak těžké chvíli.
Květinová výzdoba byla nádherná, přesně podle našich představ. Tlumočte, prosím, moje poděkování také firmě E-květina.

Ještě jednou děkuji za pomoc a přeji Vám i Vašim spolupracovníkům hlavně hodně zdraví!
Jana O.
23. 04. 2021
Vyhledávat pohřební služby není jistě pro nikoho zálibou a když vás život k tomu dovede, nejste zřejmě s největší pravděpodobností ve stavu připravenosti na cokoliv. Někde v hloubi vědomí v takové situaci očekáváte špetku soucitu, empatie, slušnosti....byť jste pro pracovníka těchto služeb úplně cizí a zdaleka nejste jediní.

Po otřesném přístupu jedné středočeské pohřební služby, odkud jsme - možná trochu nadsazeně psáno - museli takřka utéct, abychom celý zbytek svých životů nenosili v srdcích krutou vlastní výčitku, jak jsme nechali zacházet s naší milovanou zesnulou maminkou, jsme oslovili - a to v podstatě náhodným výběrem -pražský Pohřební ústav ELPIS v Kateřinské ulici . Od prvního telefonátu až po celý závěr, kdy nám členové této společnosti pomohli maminku vyprovodit na druhou stranu, jsme se setkali jen a jen s pochopením, úctou, slušností, porozuměním......
Paní JUDr. Zápalková i její kolegové, pí Regina a ostatní nás přesvědčili, že i toto smutné, ale v životě nutné řemeslo, se dá dělat jen a jen dobře. Jsou to lidé na svých místech, umí naslouchat, pomáhat těm, kteří tu zbyli, překonat a zvládnout smutný akt posledního loučení s těmi, kteří už se na Zemi nevrátí. Snaží se pochopit, vyjít vstříc i v ne právě standardních požadavcích, nabídnout možnosti..........prostě pomáhají a přitom v jejich práci není žádné veselí.

Za to vše jim upřímně děkujeme a přejeme pevné zdraví a hodně síly v jejich práci i v osobních životech.
Alena a Jaromír V.
09. 04. 2021
Dobrý den, vážená paní Manglová, 

děkuji Vám i jménem všech kolegyň a kolegů, kteří si alespoň touto formou mohli Martina uctít.

Vážím si Vašeho profesionálního přístupu od začátku až do této pomyslné tečky.
Služby vaší společnosti mohu všem jen doporučit. 

Přeji Vám hezký den
Jana
12. 03. 2021
Dobrý den,

ráda bych Vám vyjádřila poděkování za včerejší organizaci pohřbu pana Jaromíra Joo. Zasloužil si důstojné rozloučení a vy jste mu to i v tomto období plném omezení umožnili. Nejsem z rodiny, jsem jen jedním z mnoha lidí, kteří měli možnost se s tímto úžasným člověkem setkat a jsem ráda, že se našel někdo, kdo byl schopný mu zajistit takové poslední rozloučení, i když jsem se ho mohla zúčastnit jen online.

Děkuji
T.D
06. 03. 2021
Milá paní Šťastná,

moc díky - nejen za fakturu a parte, ale vůbec za Váš laskavý a empatický přístup, za vstřícnost a dobré praktické rady, které jste nám dala. Hodně jste nám tuhle bolestnou povinnost usnadnila. Jsme rádi, že jsme v těch těžkých chvílích narazili na člověka, jako jste Vy.
Držíme Vám palce, at se Vám covid vyhýbá velkým obloukem (a nezodpovědní lidé taky), a ať se Vám co nejdřív podaří získat očkování. Buďte na sebe, prosím, opatrná.

Se srdečným pozdravem
Lucie J.
18. 02. 2021
Dobrý den,
ráda bych, alespoň touto cestou, poděkovala všem zaměstnancům ELPIS, kteří nám 26.1.2021 pomohli s  odchodem našeho tatínka a manžela, s citlivým a pietním přístupem k zesnulému a i celé rodině a s úctou k životu. Děkujeme i za následné vyřízení potřebných náležitostí.

Vážíme si Vaší práce 
M. H. (dcera) s rodinou
15. 02. 2021
Dobrý den pane Kubíčku,

Ve čtvrtek měl táta pohřeb, který zařizovala Vaše firma.….Chtěla bych Vám jménem rodiny ještě jednou moc poděkovat za Váš přístup i Vaší empatické kolegyně, která se nás ujala ve čtvrtek před obřadem. V takovéto pro nás velmi smutné chvíli jste byli oporami….

Ještě jednou děkuji za pomoc a lidský přístup.
P. H.
14. 02. 2021
Dobrý den,

touto cestou děkuji za svou maminku i za celou naši rodinu za profesionální služby, které nám byly poskytnuty v souvislosti s organizací pohřbu našeho milovaného tatínka a maminčina manžela dne 14.1.2021 ve vaší kanceláři Praha 9 - Čakovice, Krystalová 470/7 paní Alžbětou Vančurovou. Ocenili jsme  pomoc, vstřícnost a možnost konzultovat naše požadavky i zajištění krásné květinové výzdoby, takže obřad proběhl přesně podle našich představ. Ještě jednou děkujeme.

S pozdravem
J  B
17. 01. 2021
Mila pani Podrouzkova,

Take mne po pohrbu telefonovaly me sestrenice z Litomeric a rikaly, ze organizace Vasi firmou byla na jednicku s hvezdickou. Ze v porovnani s pohrby v Litomericich to byla vysoka uroven, jak bylo vse zorganizovane a dustojne.

Take Vam srdecne dekuji a urcite se za Vami zastavim pri me (doufejme brzke) ceste do Brandysa.
15. 01. 2021
Vážená paní inženýrko,

chtěla bych moc poděkovat všem, kteří organizovali a uskutečnili pohřeb mého manžela včera 11.1.2021. Vše bylo perfektní, pietní a zvláště mě ohromila úprava těla při identifikaci. Svou bezchybnou prací prokazujete úctu nejen zemřelému, ale i rodině a přátelům.

S úctou
BL
11. 01. 2021
Vážený pane Mangle a vážený pane Borovičko,

chtěla jsem za celou naší rodinu velmi poděkovat Vaší společnosti Elpis, zejména pak paní Evě Celinové z Vinohradské pobočky.  Poskytla nám tolik potřebnou pomoc a podporu při těžké životní situaci - po odchodu našeho tatínka. Její nesmírně lidský a citlivý přístup byl balzámem na duši, po všech těch krušných měsících během tatínkovy vážné nemoci. Ještě jednou děkujeme.

Zdraví
S.S s rodinou
05. 01. 2021
Smrt je přirozenou součástí života, a smutným údělem nás dětí bývá vypravit své rodiče na jejich poslední cestu. Je to bolestivá a psychicky náročná úloha, na kterou se nelze připravit. O to víc si pak člověk váží profesionálů, jako jsou právě Ti z pohřební služby Elpis, kteří člověku pomohou toto smutné poslání zvládnout s úctou a pokorou. Navíc mají opravdu lidský přístup, který pozůstalým v těchto těžkých chvílích pomáhá a rozrušeného člověka uklidňuje.

Tento rok jsem přišel o oba rodiče, a v obou případech jsem využil služeb Elpisu. Když jsem vypravoval rozloučení mamince, tak jsem byl díky vlídnému jednání paní Holadové z pobočky na Smíchově vnitřně klidný a věděl jsem, že mou milovanou maminku odevzdávám do rukou profesionálů a její poslední cesta bude důstojná. Po uskutečnění obřadu jsem doufal, že na dlouhou dobu již tyto služby poptávat nebudu.
Bohužel. Život je nelítostný. S odstupem pár měsíců jsem přišel i o mého milovaného tatínka. Hned jsem věděl, že chci, aby se o něj také postarali lidé z Elpisu. Tatínek si přál být pohřbený do rodinné hrobky. A lidé z Elpisu mě opět přesvědčili, že jsou profesionálové na slovo vzatí. Jmenovitě jsem nesmírně vděčný paní Ing. Šťastné, rovněž z pobočky na Smíchově. Její empatický, obětavý a věcný přístup mi pomohl vypravit takový pohřeb, na který se snad i tatínek tam shora díval s úsměvem. Rovněž děkuji jejím kolegům, kteří pak samotný pohřeb zajišťovali na místě, jelikož i oni se chovali natolik důstojně a s úctou, že jsem měl pocit, jako kdyby tatínka osobně znali a něco pro ně znamenal.

Děkuji Vám za vše, vážím si Vašich služeb a jsem vděčný za to, že v takto těžkých chvílích se člověk může obrátit právě na Vás, lidi ze společnosti Elpis, kteří zlomenému člověku poskytnou oporu, kterou tolik potřebuje.

S úctou
převzato z GoogleMaps
J.K. s D.Č.
13. 12. 2020
Milá paní Celinová,

Maminka a ja jsme Vám a všem pracovníkům ústavu ELPIS - Vinohrady velmi vděčný za vaší laskavou pomoc a služby které jste nám poskitly.

S přáním dobrého zdraví a štěstí
DaP V.
02. 12. 2020
Dobrý den vážený/á pane/í řediteli/ko.

Zadali jsme si k vaší společnosti jako rodina smuteční obřad naší maminky. S poděkováním Vám sděluji, že jsme nemohli učinit lépe. Velice si vážím práce tak psychicky náročné, jako je jednání s bolavými pozůstalými. O to více, když zjistíte, že pro Vaše zaměstnance nejsme pracovní kusy, ale lidé, kteří trpí. Druhý den po smrti mojí maminky, se mě mě velice něžně ujala Vaše pracovnice paní Petra Podroužková. Její profesionální jednání bylo skutečným pohlazením naprosto rozervané duše. Přeji všem, kteří jsou nuceni v tak krátké době absolvovat tak mučivé momenty, aby se setkávali s takovými lidmi jako je paní Podroužková.
A pak musím poděkovat za profesionální pomoc další Vaší pracovnice paní Reginy Szonovské, která nás uvítala přímo v den pohřbu v krematoriu a dohlížela na vše kolem. Totiž, na naší straně těsně před obřadem vznikl problém, který už nebylo možné řešit. Asi nad rámec svých povinností, aniž bychom během obřadu byli rušeni, paní Szonovská všechno zařídila tak, že problém vyřešila naprosto exelentně, aniž bychom věděli. Což pro nás byla ve stávající situaci obrovská pomoc. Pokud máte ve své firmě tak úžasné lidi, pak jste skutečně firmou na vysoké úrovni. 
Byla bych velice ráda, kdyby jste oběma pracovnicím osobně vyjádřil poděkování za jejich práci a lidskost. To nebývá dnes velice cool, ale lidství by mělo vítězit všude. Přeji oběma paním i ostatním pracovníkům pevné zdraví a ctím jejich nesnadnou práci. Firmě přeji, aby šla ve svých službách takto dál a udržela si dobrou pověst a kredit.

S úctou a poděkováním.
J.U. s rodinou
15. 11. 2020
Rád bych za mě a mé sourozence z celého srdce poděkoval paní Petře Podroužkové za empatii, taktnost a hlavně ochotu řešit určité změny v průběhu příprav.

Vše plynulo, jak má a organizace proběhla přesně, tak jak jsme si domluvili. 
Pro mě to byla velká úleva se spolehnout a cítit, že se bez ostychu mohu na paní Podroužkovou kdykoliv obrátit. Je dnes darem, když narazíte na člověka na svém místě, což paní Podroužková bezesporu je!. Ještě jednou, děkujeme za profesionální přístup Pohřebnímu ústavu ELPIS - Brandýs nad Labem.
Přeji další spokejené klienty.

S pozdravem
Jan K.
12. 11. 2020
Dobrý den,

chtěli bychom touto cestou poděkovat panu Kubíčkovi z pobočky na Bulovce za lidský,empatický a profesionální přístup při sjednávání pohřbu mého manžela.Velice děkujeme i panu Borovičkovi,který velmi ochotně vyšel vstříc našim požadavkům a zajistil vše pro to,abychom se mohli rozloučit důstojně,decentně a v soukromí v rozlučkové místnosti v Kostelci nad Labem.

Děkujeme i za velkou pomoc,podporu,profesionalitu a lidský přístup všem zaměstnancům Pohřebního ústavu Elpis.”
M. H. s rodinou
21. 10. 2020
Dobrý den,

chtěl bych touto cestou za mou rodinu a rodinu mého bratra FH poděkovat za zprostředkování pohřbu mojí maminky SH. Veškerá jednání vedená s Vaší zaměstnankyní paní Zápalkovou a následné provedení objednaných služeb a činností souvisejících s pohřbem, byla vedena velmi taktně a naprosto profesionálně. Díky tomu nám odpadla řada starostí. Za obě naše rodiny Vám velice děkuji.

KH, P2
09. 10. 2020
Přeji hezký den,

chtěl bych touto cestou poděkovat za velmi profesionální přístup v mimořádné životní situaci jako je smrt mého tatínka. Vše jsem řešil s paní Šťastnou, kterou bych chtěl touto cestou poděkovat za velmi tvůrčí a profesionální přístup k poslednímu rozloučení. Dále bych chtěl poděkovat celému kolektivu vaší společnosti. Se vším jak proběhlo, jsme byli spokojeni. Za mě to bylo nádherné rozloučení s tatínkem. Přeji hodně spokojených klientů.

S pozdravem KP
05. 10. 2020
Dobrý den, 

chci Vám touto cestou ještě jednou poděkovat za Vaše služby. 

S podobou květinového daru jsme byli velmi spokojeni.
 R.P.
17. 09. 2020
Dobrý den,

Chtěla bych mockrát poděkovat paní Miroslave Vavrovičove za její ochotu a hlavně lidskost při tak těžké situaci - odchodu našeho milovaného dědečka. Prababicka jela do Pohřební služby Neratovice, kde se s p. Vavrovicovou potkala v neděli a vše společně vyřídily.

Odchod našeho dědy je opravdu těžký a člověk se s tím těžko vyrovnává a nemá ani sílu vyřizovat věci okolo pohřbu, ale s vaši pomoci a hlavně přístupem jsme to zvládli a za celou rodinu děkuji... verim, ze dědeček je už na lepším místě a spokojený.
A
14. 09. 2020
Dobrý den,

Ještě jednou bych chtěla poděkovat za krásnou výzdobu a za Vaši ochotu a vstřícnost k odvozu květin.
HM
08. 09. 2020
Dobrý den pane řediteli/ředitelko,

jednoho dne jsem jako doprovod, spíš odvoz navštívila Vaší kancelář v Neratovicích. Dosti nezúčastněně jsem sledovala celý proces a říkala jsem si, že je to práce na kterou bych neměla nervy. To jsem si myslela a ještě jsem netušila co vím dnes.
Během dvou měsíců jsem sama musela zařídit dva pohřby. Ujala jsem se toho celkem vyrovnaně, protože si pamatuji jak to probíhalo v Neratovicích u paní Vavríkové ( promiňte, ale jménem si úplně jista nejsem).
Klid, čas a pohodu, kterou kolem šířila jsem cítila ještě v autě, kamarádka byla klidná a přesvědčena, že je vše v pořádku a vše dobře dopadne. Dokonce vzpomínala na maminku s humorem a vzpomínala na pěkné chvilky, které, jak bylo v kanceláři řečeno, nikdo nemůže vzít a jsou darem.
Bylo to prostě docela fajn, nebýt to pohřební služba, tak by tam člověk rád zašel i když by jel jen tak okolo.
Já vyřizovala dva obřady jeden v Lounech, jeden v Mostě. Atmosféra tíživá, ženy které nám vše ukazovaly byly nepříjemné, tvářily se jako bychom po nich chtěli neznámo co. Při otázce se nezastavily, neodpověděly, naopak, štěkaly fráze typu, už jsem to říkala, nemám čas se k tomu vracet a podobně.
Cítila jsem se špatně, v duši panika, v hlavě otázka - kam jsem to dala své příbuzné, chvílemi jsem měla dojem, že pokud takhle mluví s živými, tak ty zemřelé asi do hrobu dokopou. Plakala jsem a chtěla jsem být pryč a daleko. Až po několika dnech jsem si uvědomila proč mě to tak sebralo. Byla jsem v Neratovicích a to co jsem považovala za naprosto normální vystupování v rámci té smutné profese , ale jak se ukázalo, normální nebylo.
Lidé jsou různí, ale ne všichni jsou na svých místech. Neratovice jsou něco výjimečné. Odnesla jsem si vděčnost před životem a pokoru před smrtí. Celý obřad v Lounech jsem přemýšlela nad slovy, která  zazněla v Elpisu a mě se jen tak mimochodem zarývaly do mé duše a  navždy.
Byla jsem poučena i povznesena na duši a bez toho bych neprošla tím co mě čekalo ve smutné realitě někde jinde. Kdyby všichni byli takový jako ta žena v Neratovicích, smrt by nebyl pro pozůstalé tak děsivá.
Prosím, pozdravujete Neratovice a poděkujte za mě.

S úctou
Ústí nad Labem
P.S. V Praze jsem skoro každý den, pokud by se u nás zase přihodilo něco, s čím člověk nepočítá a potom zůstane jen bolest a prázdno, určitě bych nešla zkoušet štěstí jinam. Elpis mě přesvědčil, že zná hodnotu člověka.
A D
28. 08. 2020
Ráda bych jménem naší rodiny vyjádřila upřímné poděkování pohřebnímu ústavu ELPIS, jmenovitě paní Šťastné, ale i všem ostatním, kteří nám pomohli uspořádat důstojné rozloučení s naším tatínkem. Oceňujeme jak profesionální záštitu nad celým obřadem, který proběhl bez sebemenší organizační chyby, tak pro dnešní dobu tolik vzácný lidský přístup a osobní oporu v nelehké chvíli našeho života.

Chováme veliký obdiv k Vaší práci.
TH
25. 08. 2020
Vážená paní magistro, 

díky moc za fotky naší maminky, babičky a prababičky p.V D. Moc se mi líbí speciálně ta první -je úžasná, mamince to sluší. Mám pocit, že jí to docela vystihuje. Vždycky dbala na svůj vzhled. A když jsem se s ní byla naposledy těsně po smrti rozloučit v nemocnici, měla jsem pocit, že moc stála o to, aby jí to i na té poslední cestě slušelo. Tak díky všem, kdo se na úpravě jejího vzhledu a focení podíleli.
Vám ještě jednou velmi děkuji za citlivé, laskavé a trpělivé doprovázení při vyřizování maminčiny poslední cesty v jejím životě. Uvědomuji si, jak je Vaše práce náročná a hlavně důležitá při pomoci pozůstalým ve chvíli, kdy jsou zarmouceni, zhrouceni, často v šoku ze smrti blízkého člověka, nejistí, co vlastně je vše potřeba zařídit...
Vaše jednání s námi bylo jako pohlazení  a  podpora v ujištění, zvládnete to.

Život jde dál.
M.L.
17. 08. 2020
Děkujeme za dnešní rozloučení v kostele u sv. Terezičky s paní Č. Všechno bylo krásné a důstojné, paní přes organizaci laskavá....děkujeme moc.
P.
14. 08. 2020
Dobrý den,

jménem svým a svých třech sester bych chtěla velice poděkovat Vaší firmě a zejména panu Kubíčkovi z pobočky na Bulovce za jemný, lidský a nesmírně profesionální přístup. Pan Kubíček vše zajistil, navrhl varianty a tak nakonec rozloučení s naším tatínkem proběhlo velmi krásně.

Mnohokrát děkuji za Vaše služby.
Petra B
04. 08. 2020
Vážený pane Kubíčku,

děkuji Vám za organizaci pohřbu mojí maminky, za Váš profesionální a hlavně lidský přístup, který mi tuto smutnou událost trošku ulehčil.

Děkuji Vám.
F
23. 07. 2020
Vážení,

ráda bych vám poděkovala za vynikající služby a naprosto dokonalý profesionální přístup vůči pozůstalým. Jednalo se o zajištění pohřbu mojí maminky a přestože se dožila úctyhodného věku, vždy tato událost člověka zaskočí. Přístup zaměstnanců ELPIS je obdivuhodný. Konkrétně děkuji pí. Šťastné z pobočky U Vinohradské nemocnice 9, P. 3 a zaměstnankyním, které zajišťují a připravují květiny, za maximální vstřícnost, ochotu a toleranci.

Ještě jednou mockrát děkuji.
EP
21. 07. 2020
Velice děkuji firmě Elpis, zvláště paní Podrouškové z pobočky v Brandýse za opravdu profesionální přístup, empatii i trpělivost a ochotu při zařizování pohřbu mého manžela.
Vše proběhlo velmi důstojně, od odvozu manžela po vyzvednutí urny. Ráda bych také poděkovala za práci vašich floristek, květinové vazby byly opravdu krásné.

Ještě jednou Vám všem děkuji.
I.P.
25. 06. 2020
Vážený pane Kubíčku,

chtěli jsme Vám a Vašim spolupracovníkům s rodinou moc poděkovat za vaše služby, které od návštěvy Vaší kanceláře až po pohřeb v nové síni na Ďáblickém hřbitově proběhly velmi citlivě a důstojně.

Moc děkujeme.
P K s rodinou
23. 06. 2020
Dobrý den,

jsem z Neratovic a 27.5.2020 mi zemřela mladá žena a vybral jsem si pohřební službu Elpis a udělal jsem dobře. To co pro mne udělala paní Miroslava Vavrovičová a její kolegové z ostatních poboček se vubec nedá slovy popsat.
S takovým lidským přístupem jsem se ještě nesetkal,měl jsem pocit,že pro mně udělá vše na světě.

Se slzami v očích ještě jednou moc a moc děkuji paní Vavrovičové z Neratovic a pohřební službě Elpis.
JK
29. 05. 2020
Chtěla bych poděkovat za velmi profesionální, ale přitom velmi příjemné jednání paní Zápalkové (Pohřební služba Praha 2) při sjednávání pohřbu mé maminky. Byla velmi milá a trpělivá při mých dotazech.

Moc děkuji
P.
27. 05. 2020
Děkuji panu Kubíčkovi a firmě Elpis za organizaci smutečního obřadu a zejména za vystavení ostatků manžela ing. D. K.

Vše proběhlo v naprostém pořádku.
M.K
13. 05. 2020
Dobrý den.

Chtěl bych touto cestou poděkovat vaší společnosti za uspořádání pohřbu mé matky. Hlavně paní Podroužkové ve Vaší Brandýské provozovně. Od prvního kontaktu do závěru pohřbu velice profesionální přístup. Už když si dva pánové přijeli pro naši maminku domů byli velmi taktní a ohleduplní. Paní Podroužková byla při sjednávání pořbu velmi trpělivá a laskavá. Ještě jednou díky za celou naši rodinu.

S pozdravem
F. Č
06. 05. 2020
Dne 6.4. 2020 jsem zařizovala poslední cestu mého otce. Paní v pohřební službě byla velmi profesionální a dokáže člověka podpořit a podržet v těžké chvíli. Se vším ochotně poradila a pomohla. Má velikou trpělivost. Velmi se mi ulevilo.

Ještě jednou děkuji
paní Šťastná
29. 04. 2020
Děkujeme za pomoc a kvalitní služby.
Oceňuji profesionální jednání a zároveň osobní přístup. V těžkých chvílích to byla opravdu velká podpora. Krásné květiny i jejich aranže, kombinace hudby z katalogu a donesené skladby se bez problémů podařila.

Mohu doporučit
17. 04. 2020
Poslední rozloučení pro nikoho není lehké, ale existují lidé, pro které je toto povolání posláním, a to je právě ELPIS v Brandýse. Náš pohřeb byl velmi decentní, tak jak jsme si ho přáli, v překrásné kapli ve Staré Boleslavi.  Vše do posledního puntíku sedělo a bylo profesionálně připravené. Paní Podroužková vše zařídila na jedničku, celý obřat byl důstojný, možnost rozloučit se, květinová dekorace...pokud tedy hledáte profesionální služby tohoto typu, určitě mohu doporučit.
14. 04. 2020
Dobrý den,

děkuji za včerejší velice profesionální odvoz mé zesnulé maminky - oba pánové, kteří zde byli, vše provedli dobře a rychle.

Děkuji a zdravím
E. B. V.
01. 04. 2020
Dobrý den,

25. března 2020 jste nám pomohli vypravit pohřeb pana J. B.. Chceme vám moc poděkovat za profesionální služby, ochotu a osobní nasazení vašich pracovníků.
I. B. s rodinou
27. 03. 2020
Dobrý den,

dnes se konal pohřeb mojí maminky paní MUDr. O.J. v Motole. Dovolte mi, abych poděkovala všem zaměstnancům, pro nás to bylo emočně velmi náročné a oni odvedli perfektní práci. Byli jsme spokojeni, že jsme se mohli důstojně rozloučit.

Děkuji
MUDr. O.T.
19. 03. 2020
Vážený pan řediteli,

chtěli bychom Vám poděkovat za profesionalitu, takt a lidskost Vašich zaměstnanců, se kterými jsme jednali v souvislosti s pohřbem naší maminky M. V., který proběhl dne 18.2.2020. O výběru Vaší pohřební služby rozhodly především reference od přátel a pak i Vaše přehledné webové stránky s uvedeným ceníkem. Na pobočce v Kateřinské ul. se nám s velikou pečlivostí věnovala laskavá a empatická Dr. Hana Zápalková, vycházela vstříc našim požadavkům, které se ukázaly jako nestandardní (rozloučení v kostele při mši s následným uložením rakve do hrobu). Po dlouhém a precizním jednání nám sestavila detailní program pohřbu. To vše v příjemné atmosféře, přesně podle našich představ. Paní doktorce děkujeme m.j. i za doporučení limuzíny, byla opravdu slavnostním a elegantním doplňkem celého pohřbu. Oba dva mladí muži nás mile překvapili svým galantním chováním, pěkným stejnokrojem a taktním přístupem. Ochotně se přizpůsobili našim přáním. Celý pohřeb probíhal v kostele i na hřbitově časově podle plánu, pro nás pozůstalé bylo velikou pomocí a úlevou, že jsme se nemuseli o nic starat, součinnost zaměstnanců Správy hřbitovů byla z našeho pohledu bez problémů. Nedošlo k žádné nevhodné situaci, která by nás mohla rozladit. Celý pohřeb byl důstojný, slavnostní, bez tíživé stísněné atmosféry, což ocenili i naši hosté. Je to i zásluhou Vašich zaměstnanců, za což Vám velice děkujeme
Pro nás spolupráce s Vámi byla i nadějí = elpis, že laskavé vztahy mezi lidmi se doposud nevytratily.



Věřte, že Vaši pohřební službu ELPIS budeme doporučovat všem svým známým.

S pozdravem
M. Z. , M. M. dcery
05. 03. 2020
Dobrý den,

ráda bych jménem pozůstalých poděkovala pohřební službě ELPIS a hlavně p. Kubíčkovi z ulice Budínova 10 PHA.8 za perfektní vyřízeni a připravení pohřbu maminky p.M., úžasná práce floristek a celkový citlivý přístup p.Kubíčka, určitě budu doporučovat
P. D. dcera
25. 02. 2020
Dobrý den,

chtěl bych touto cestou moc poděkovat p. Petře Podroužkové za objednání a celý velice důstojný průběh pohřbu mého otce Š. M. v  Brandýse nad Labem. Děkuji jménem všech zúčastněných, kteří byli velice příjemně překvapení celým průběhem a velice profesionální organizací.
P. M.
31. 01. 2020
Dobrý den,

chtěli bychom poděkovat pracovníkům ELPIS Neratovice, zejména paní Vavrovičové, za velmi profesionální, lidský a citlivý přístup při posledním rozloučením s naším tatínkem V.V.. Vše bylo perfektně nachystáno a zajištěno.

Velké díky.
Za celou rodinu
D. V.
29. 01. 2020
Vážený pane Kubíčku,

děkuji Vám ještě jednou za zcela mimořádný přístup při zajisťování pohřbu mé maminky. Manželka mne informovala, rovnež my dva jsme spolu hovořili telefonicky,parte je nesmírně vkusné...
15. 01. 2020
Chci moc poděkovat Vaší pohřební službě za vzorný průběh pohřbu mojí maminky.
Vše proběhlo dle domluvy, vše na jedničku. Zvláště chci poděkovat panu Petrovi Kubíčkovi z pobočky Bulovka, který se mnou pohřeb zařizoval a dovedl vše tak lidsky odlehčit, že se mi vůbec nechtělo plakat a naopak jsme se spolu i zasmáli a krásně si popovídali, což bylo k nezaplacení. Pane Kubíčku, děkuji, jste profesionál na svém místě. Hodně štěstí v práci i v osobním životě.
08. 01. 2020
Dobrý den,

Je to už delší dobu, ale i tak je to potřeba.
V červnu jste nám pomohli s rozloučením s babičkou J .J.. Servis, lidskost a přístup paní (bohužel si nepamatuju jméno), která se o nás během pohřbu starala, pomáhala nám vysvětlit co a jak a dokonce nás uklidnila v nejistých situacích (kdy se na pohřbu objevil nezvaný člověk, jehož jsme se obávali), to vše bylo naprosto úžasné. Pomohla nám vše v klidu zvládnout, byla velmi přívětivá a nemohla se snad chovat lépe a příkladněji. Svou práci odvedla perfektně! 
Opravdu moc děkujeme a prosím, pokud by se k ní mohla pochvala dostat, budu ráda.

Děkuji
H.N.
06. 01. 2020
Rád bych poděkoval pracovníkům pohřební služby ELPIS a zejména paní Ludmile Holadové z kanceláře na Smíchově za pomoc, rady  a vstřícnost při zařizování pohřbu mé manželky. Květiny byly nádherně připravené včetně našeho speciálního přání. Pracovnice v Motolském krematoriu byly rovněž nesmírně ochotné, laskavé a empatické. Pohřeb byl velmi profesionálně zařízen a proběhl zcela podle našich přání a k naší spokojenosti. I to nám velmi pomohlo se s osudovou ztrátou vyrovnat.

Ještě  jednou velice děkuji.
J. L. s rodinou
03. 01. 2020
Dobrý den,

v této pro nás velmi těžké chvíli, bych Vám touto cestou chtěla poděkovat za citlivý přístup při přípravě posledního rozloučení s mým tatínkem. Velice ráda bych poděkovala paní Vavrovičové za citlivost, vstřícnost, profesionalitu a hlavně ochotu v den smutečního obřadu.

Za celou rodinu děkuji.
M.P.,Neratovice
31. 12. 2019
Dobrý den,

chtěla bych poděkovat za velmi citlivý a empaticky přístup p.
Mirce Vavrovičové ke svým klientům. Neváhala mi pomoci i mimo pracovní dobu.

Ještě jednou vřelý dík
L.B.
31. 12. 2019
Chtěla bych poděkovat pracovníkům ELPIS za lidský a profesionální přístup za pomoc a užitečné rady paní Holadové z pobočky na Smíchově.

Celá rodina děkuje...
K.M.
09. 12. 2019
Chtěl bych vyjádřit uspokojení a poděkování nad průběhem pohřbu.

Má matka byla vzorně připravena, květinové věnce byly moc pěkné a paní z obřadní síně se nám citlivě věnovala a se vším nás seznámila.

Děkuji S pozdravem
J.K.
29. 11. 2019
Vážený pane řediteli,<

rád bych Vám ještě jednou poděkoval za velmi citlivý a profesionální přístup při pohřbu mojí maminky.
Jsem Vám velice zavázán.

Zůstávám s pozdravem
J.Ž.
11. 11. 2019
Dobrý den,

chtěla jsem Vaší firmě poděkovat za naprosto profesionální jednání.

Pí Podroužková nám velmi pomohla při zajišťování pohřbu pro našeho tatínka pana P. ze Staré Boleslavi.
Nejen že uměla poradit při různých výběrech, kdy je to z psychického hlediska velmi těžké, ale i administrativu zvládla velmi rychle, takže jsme nemuseli na nic zbytečně dlouho čekat.
Při vlastním pohřbu vše také proběhlo tak jak mělo. Drobnost, kterou jsme požadovali byla operativně vyřešena.
Vaše dodávané květiny opravdu byly krásné a čerstvé a hlavně byly i zajištěny proti uvadnutí, takže si myslím, že budou hrob zdobit ještě dlouhou dobu. A v neposlední řadě nás velmi mile překvapilo profesionální chování Vašich zaměstnanců – totiž -  vůči pozůstalým to se jaksi očekává, ale i ke květinám – to se málokdy vidí, když se jedná o prostého člověka a nikoliv o nějakou celebritu. Také jsme ocenili  oblečení Vašich zaměstnanců i pohřební vůz. Možná jsou to drobnosti, ale my na ně moc vzpomínáme.  ….hlavně naše maminka, která krátce před třemi týdny před naším pohřbem  zařizovala pohřeb svého švagra u konkurenční firmy. Měla tak velmi čerstvé srovnání.

Stejně tak děkujeme za krásné uložení všech květinových darů na vlastní hrob.

Ještě jednou díky
S pozdravem
J. V. dcera
31. 10. 2019
V této pro nás velmi těžké chvíli, bych Vám touto cestou poděkovat za citlivý přístup při přípravě posledního rozloučení s mým tatínkem. Velice ráda bych poděkovala paní Vavrovičové za citlivost, vstřícnost, profesionalitu a hlavně ochotu v den smutečního obřadu.

Za celou rodinu děkuji
M.P. Neratovice.
31. 10. 2019
Vážená paní Vavrovičová,

dovolte mi poděkovat Vám i Vašim kolegům za skvěle odvedenou práci. Smuteční obřad mého tatínka proběhl díky pracovníkům společnosti ELPIS na vysoké profesionální úrovni; nádherné kytice, dokonalá příprava, lidský přístup k pozůstalým a zároveň etický přístup k zesnulému. Odcházeli jsme z kostela s klidem v srdci.

S úctou
M. Ž.
02. 10. 2019
Vážená paní Vavrovičová,

chtěla bych Vám poděkovat za váš citlivý přístup a pomoc při objednání pohřbu moji maminky. Zvláště v těchto těžkých životních situacích člověk ocení každé milé slovo, projev empatie a zároveň velkou profesionalitu při zařizování této nejsmutnější události v životě – smrti milované maminky.

Děkujeme
A.H. s rodinou
25. 09. 2019
Dobrý den,dovolte mi toutou cestou poděkovat všem kteří se podíleli na posledním rozloučení s mojí sestrou paní E. H.!!!!
Vážený pane Borovičko,chci VÁM i celému týmu z celého srdce poděkovat za váš profesionální a lidský přístup v tak těžké chvíli jako pro nás  bylo 20.9.  v Mečeříži...

Doufám,že vaše služby nebudu dlouho potřebovat,ale pokud bohužel ano tak se zcela určitě obrátím pouze na vás...smrt je součástí života a můj dědeček kterému je 85 let mi po obřadu sestry řekl,že to měla krásné a přesně takhle chce abych ho pochovala také.Doufám,že tu se mnou děda bude ještě dlouho,ale jsem ráda že už nyní vím co mu jednou chci splnit...

Ještě jednou se ctí a obrovskou pokorou, hluboká poklona vaší práci !!!!!!

S pozdravem
J. P. H.
23. 09. 2019
Dobrý den,

chtěl jsem Vám velmi poděkovat  za vše, jsme rádi, že vše proběhlo v pořádku. Moc si vážíme Vaší pomoci a ochoty.
Prosím dejte vědět, zda z naší strany je třeba ještě něco vyřídit (kromě vyzvednutí urny) nebo zda je vše již vyřízeno.

Moc Vám děkujeme
T.
20. 09. 2019
Vážení,

rád bych poděkoval vašim pracovníkům za jejich pomoc a lidský i profesionální přístup. Jmenovitě děkuji paní Holadové z pobočky na Smíchově, se kterou jsme domlouvali rozloučení a pracovnici zastupující pohřební službu v Malé obřadní síni ve Strašnicích, která ochotně nabídla, že odveze květinové vazby na náš rodinný hrob v Libiši. Tam bychom se v danou chvíli těžko dostávali. Obě nám velmi pomohly.

Děkuji jménem naší rodiny. S pozdravem
P.H.
02. 09. 2019
13.8.2019 byl ve Strašnicích pohřeb mého tatínka O. O.. Ráda bych touto cestou poděkovala paní Regině Pulese za její velmi vnímavý, citlivý přístup projevený skutečnou účastí. Jsem jí nesmírně vděčná, že mi umožnila rozloučit se s tatínkem tak jak jsem potřebovala. Děkuji za krásně uvázané květiny, které úplně obřadní síň zjemnily.

P.S. Můžete říci, že je to samozřejmost. Ale v dnešní době není a lidský, osobní přístup se vytrácí. Měli jsme štěstí, že právě tento den byla ve Strašnicích paní Pulese.
Děkuji Vám.
P. V.
28. 08. 2019
Dear David at ELPIS.

Thank you so much for all the help you give me during the re-patriation of G. your kindness will never be fogotten.

Kindesr Regards
P.J.
19. 07. 2019
Milá paní Celinová,

prosím přijměte mé poděkování za veškerou péči vaší firmy a Vás o to, aby nutné procesy a obřad mojí maminky v kostele na Zderaze proběhly do posledního detailu hladce a nesmírně ohleduplně. Člověk si neuvědomí, jak citlivým se v takových momentech stává.

Děkuji
Až umřu nic na tomto světě se nestane a nezmění, jen srdcí několik se zachvěje v rose jak k ránu květiny.J.Wolker
D.P.
19. 07. 2019
Dobrý deň,

prosím, príjmite touto cestou poďakovanie pánu Petrovi Kubíčkovi za profesionalitu, empatiu, ochotu, trpezlivosť. Vybavovať pohreb zomrelému manželovi bola veľmi stresujúca, bolestná záležitoť.Moje obavy sa rozplynuli, keď sme so synom začali komunikovať s p. Kubíčkom. Všetko sa šmahom kúzelného prútiku stalo ukľudňujúce, znesiteľnejšie.

Ďakujem, že vo Vašej firme pracuje takýto profesionál.
M.Ř.
16. 07. 2019
Vážený pane majiteli,

chtěli bychom velmi poděkovat Vašemu pohřebnímu ústavu, vaší pobočky Pohřební služby ELPIS Brandýs n/Labem p. Podroužkové, při přípravách na poslední rozloučení s naší drahou zesnulou maminkou a babičkou 21.2.2019 ve smuteční síni hřbitov Zeleneč. Její poklidné a zároveň systematické vedení celého průběhu jednání nemá chybu. Je nesmírně vnímavá a citlivá k nám pozůstalým.

Tímto bychom  chtěli poděkovat také děvčatům, která skutečně tuto nádhernou výzdobu vytvořila a která byla ještě možná hezčí než bylo v katalogu. Přístup a oblečení zaměstnanců při samotné přípravě v síni naprosto profesionální, s kterým se spousty kondolenčních hostů podle jejich slov ještě nesetkalo. Takže bychom vám i vašim kolegům za to vše chtěli jménem celé naší rodiny moc poděkovat a popřát mnoho úspěchů.
J. K.
17. 06. 2019
Vážení,

dovoluji se vyjádřit k vašemu zaměstnanci, p. P. Kubíčkovi, pracujícímu v Praze 8.

Jmenovaného jsem poznala zcela náhodou, když jsem si vybrala pobočku vaší firmy, kam jsem šla zařídit pohřeb. Chování p. Kubíčka bylo pro mne i mého manžela naprosto nevídané; jeho přístup... chování, erudice, ochota, profesionalita, spojená s více než milým chováním bylo nejenom nad naše očekávání, ale především v dnešní době něco nevídaného. Úžasná byla nejenom osobní zkušenost, ale i řešení záležitosti telefonickým rozhovorem. Bylo to pohlazení po duši.

Kdyby naše společnost byla takto kvalitní, byly bychom jistě někdě jinde. Žel, není tomu tak a proto si o to více vážím lidí, typu p. Kubíčka.
 
Vám, jako vedení firmy, děkuji za vašeho zaměstnance; bylo mi ctí se s ním potkat a spolupracovat s ním.
Vaší firmu budu vřele doporučovat všem, kteří jí budou potřebovat.

S poděkováním a v úctě
R.B.
09. 05. 2019
Dobrý den,

chci strašně moc poděkovat paní Evě Celinové z pobočky Vinohrady, za pomoc, ochotu a celkový přístup při sjednávání smutečního rozloučení s naším nejbližším.

Ještě jednou velký dík.
G.D.
09. 05. 2019
Dobrý večer, paní Podroužková,

děkuji Vám za zaslání tatínkova parte, poslala jsem ho synovcům do zámoří.
Ale hlavně Vám chceme poděkovat za Vaši laskavost a péči, se kterou jste nám dnes radila a pomáhala nám.

Moc si toho vážíme.

S.a J.B.
03. 05. 2019
Dobrý den,

Chtěli bychom touto cestou poděkovat vašemu pohřebnímu ústavu za důstojné rozloučení s naším tatínkem. Zvláště bychom chtěli vyzdvihnout profesionální a zároveň velmi lidský přístup a jednání paní Petry Podrouškové. Tímto jí ještě jednou za vše velmi děkujeme a také za to, že za nás přednesla naší smuteční řeč, kterou jsme sice sepsali, ale nebyli ji sto přednést.

S pozdravem
Rodina K.
02. 05. 2019
Dobrý den pane Kubíček,

chceme vám moc poděkovat za zařízení obřadu pro J.P. Bylo to hezký, on vypadal moc elegantně. Hlavně že jsme se s ním dobře rozloučili. To bylo velmi dobré doporučení.

Děkujeme vám za to.
H.C. a H.B.
29. 04. 2019
Děkuji za profesionální pomoc a služby při organizaci pohřbu mého manžela.
Obřad byl v kostele s neobyčejnou atmosférou a vím, že takto by si to manžel přál...Taky děkuji paní Mirce Vavrovičové, která mě nejen psychicky podpořila, ale pomohla vytvořit nobyčejné parte a provedla mě vším co má člověk v této chvíli udělat, aby vše bylo v pořádku. Manžel měl u sebe vše co jsme mu na poslední cestu dali do rakve a navíc vypadalo to, že spí...když jsme se loučili..........

Moc děkuji...bylo to důstojné a teď ať odpočívá v pokoji....
23. 04. 2019
ELPIS funeral directors were extremely helpful and made the process as simple as it could be, alleviating the pressure on the family at a difficult time.
10. 04. 2019
Vážená paní Holadová.

Dovolte mi, abych společnosti ELPIS poděkovala za velmi důstojné rozloučení s mojí maminkou, paní V.P., v neděli v Husově sboru na Vinohradech.
I mnoho mých známých, kteří dosud neměli zkušenost s rozloučením v kostele, bylo dojato, jak krásný může být pohřeb, vynesení rakve za zvuku zvonů a rozloučení před odjezdem pohřebního vozu na ně velmi zapůsobilo.
Velmi Vám děkuji za profesionální a uctivý přístup všech Vašich zaměstnanců.

S úctou
M.S.
04. 04. 2019
Dobrý večer,

chtěla bych Vám velmi poděkovat za nádhernou kytici, kterou jste udělali pro pana profesora.

Moc děkuji.
S pozdravem
P.K.
25. 03. 2019
Vážený pane Kubíčku,

dovoluji si Vám, paní Knoflíčkové, ale i ostatním, kteří se podíleli na přípravě, ale i průběhu smutečního obřadu naší maminky, velmi poděkovat za velmi důstojný smuteční obřad. I přes ještě kratší čas, než u našeho tatínka, tak jste vše zvládli připravit podle našich představ. Díky tomu jsme mohli s mojí sestrou dodržet a splnit to, co si přáli naši rodiče při odchodu z tohoto světa. Vaše služby jsou opravdu na úrovni a takto by to mělo být ve všech oblastech lidské činnosti.

S upřímným pozdravem
J.H.
25. 03. 2019
Ztráta milované osoby a malého dítěte zvláště je jednou z nejhorších životních situací. Děkujeme celému pohřebnímu ústavu Elpis a především paní Miroslavě Vavrovičové za nejen vysoce profesionální a neskutečně lidský přístup, ale i za nadstandardní ochotu a vstřícnost. I my se bohužel přesvědčili jinde, že empatie není ani na takovém místě vždy samozřejmostí, proto jsme nesmírně rádi, že jsme se nakonec obrátili na Vás.
Díky Vám byly pro nás tyto chvíle o něco snazší.

S upřímnou úctou a vděčností
K.M. a V. M., Brno
18. 03. 2019
Dobrý den, paní Vavrovičová,

jak už jsem zmínila do telefonu, jsme Vám s manželem nesmírně vděčni za Váš trpělivý a empatický přístup. Ta tragédie a bolest je nezměrná. Ale o to víc při ní oceníte citlivost a ochotu, jakou jste předvedla Vy. Jste člověk na správném místě a my Vám velmi děkujeme za veškerou péči o nás i o Martínka.
Jestli můžete, přidejte od nás prosím na web recenzi, třeba to někomu pomůže v podobně těžké chvíli.
18. 03. 2019
Velmi Vám děkuji paní Celinová za Vaši laskavost a péči.

S úctou
N.J., Praha 3
07. 03. 2019
Dobrý  večer  pane  Mangl,

chtěla  jsem  Vám  poděkovat,  aspoň  písemnou  formou  za  Vaši  pomoc  a  pomoc  Vašich  kolegů  v  nejtěžší  chvíli  našeho  života.

Děkuji
P. J.
27. 02. 2019
Chtěla bych touto cestou poděkovat panu Kubíčkovi za jeho profesionální a citlivý přístup při vyřizování pohřbu mého tatínka.
Zvolili jsme pohřeb v kostele, kde se pánové, kteří rakev doprovázali, chovali též velmi profesionálně a důstojně vzhledem k dané situaci. Objednané kytice byly vyrobeny z čerstvých květů prvotřídní kvality s náležitou péčí.
I.B.
25. 02. 2019
Dobrý den,

chtěla bych vyjádřit poděkování za skvělou organizaci, přípravu a průběh pohřebu mého otce ze dne 7.ledna 2019. Všechno proběhlo velice důstojně, citlivě a s úctou ze strany nosičů, kteří byli velice vstřícní a laskaví v této chvíli, která byla pro nás tak smutná a těžká.

Děkuji!!!
L.S.
21. 02. 2019
Vážený pane Kubíčku,

rádi bychom Vám poděkovali za bezchybnou přípravu a realizaci smutečního obřadu našeho tatínka dne 14.2.2019 od 13 hodin v Ústřední obřadní síni na Olšanech, i když na přípravu bylo velmi málo času. I tak jste zajistili naše  dodatečné požadavky. Jak vaši spolupracovníci, tak i pracovníci hřbitovní správy byli velmi profesionální a celý obřad včetně výpravy byl velmi důstojný a zanechal v každém velmi dobrý dojem.

Velmi Vám za to děkujeme.
15. 02. 2019
I would also like to say that the services provided by David Borovicka (Elpis funeral home) were excellent. 
He showed compassion yet acted very professionally at all times.  He explained to us the process, what we were required to do and where possible he acted on our behalf.  

We very much appreciated his role in this matter.
13. 02. 2019
Dobrý den paní Kudrnová,

 jménem celé rodiny Vám chci poděkovat za perfektní organizaci pohřbu a vysoce profesionální přístup. Vše proběhlo hladce J..

Se srdečným pozdravem
Mgr.J.V. s rodinou
05. 02. 2019
Dobrý den pane Borovička,

ještě jednou jsem Vám chtěl poděkovat za vstřícnost při přípravách a bezchybný průběh pohřbu mého tatínka.
05. 02. 2019
Dobrý den,

dovoluji si poděkovat za citlivou pomoc při objednávání a následné realizaci pohřbu mé maminky D.H.. Zvláště rád a srdečně bych poděkoval paní Vlastě Vildové, která svou citlivostí, noblesou, empatií a uměřeností nám velmi pomohla v těžké chvíli maminčina odchodu i v průběhu loučení s ní. Za celou rodinu děkuji a jsme v srdečné úctě,
M.K.
21. 01. 2019
Vážená paní Podroužková,

rád bych Vám a Vaší společnosti poděkoval za profesionální obstarání pohřbu mé mámy ve středu 9. ledna na Olšanech. Vše proběhlo dle předchozí domluvy.

Děkuji mnohokrát a zůstávám s pozdravem
R.M.
15. 01. 2019
Dobrý den pane Kubíčku,

jěště jednou bych Vám chtěla poděkovat za včerejší velmi vstřícný a citlivý přístup.

S pozdravem
K.C.
11. 01. 2019
Dobrý den,

chtěli jsme Vám poděkovat především paní Manglové za výrobu a včasné doručení smutečních věnců na pohřeb pana J.S. Ještě jednou děkujeme, za promptní výrobu, nadstandardní přístup a opravdu jsme měli "nejkrásnější" věnce, moc děkujeme.

S pozdravem
09. 01. 2019
Dobrý den,

chtěla bych vyjádřit poděkování za skvělou organizaci, přípravu a průběh pohřebu mého otce ze dne 7.ledna 2019. Všechno proběhlo velice důstojně, citlivě a s úctou ze strany nosičů, kteří byli velice vstřícní a laskaví v této chvíli, která byla pro nás tak smutná a těžká.

Děkuji!!!
L.S.
09. 01. 2019
Přeji pěkný den,

chtěl jsem poděkovat za organizaci pohřbu, vše proběhlo k plné spokojenosti, zvláště ta kytice na rakev byla krásná.

Děkuji
J.K.
07. 01. 2019
Vážení,

velmi celé vaší společnosti děkujeme za krásné a důstojné rozloučení s naším drahým dědečkem panem J.Z. v kostele Sv.Floriana.

V této nelehké chvíli jste nám byli oporou. Paní Podroužková z pobočky v Brandýse nad Labem je velmi vstřícná a empatická dáma na pravém místě. Vše s námi projednala, se vším nám poradila, byla trpělivá a ochotná ,tak abychom byli spokojeni. Po celou dobu před i během rozloučení nám byla oporou. Přesně věděla jak a co. Velmi nám to pomohlo. Poslední rozloučení s naším dědečkem proběhlo, tak jak jsme si přáli. Všichni pracovníci vaší společnosti byli jedním slovem báječní. Klidní, vstřícní, empatičtí. Při psaní těchto řádků se mi znovu vhání slzy do očí, nejen smutkem, který v sobě mám, ale i při pomyšlení, že existují lidé, kteří mají pro naši bolest pochopení.
Veliké děkuji patří také floristkám, které vázaly květinové dary. Byly překrásné. Bohaté, čerstvé.

Jménem celé naší rodiny vám moc děkujeme za vše co jste pro nás udělali. Moc to pro nás znamená. Náš dědeček, manžel a tatínek byl velmi milovaný celou naší rodinou.

S úctou
K.I., vnučka ,  Z.E. a manželka
28. 12. 2018
Dobrý den,

moc děkuji za zaslání fotografií. Velice si vážím, jak hezky jste maminku na její poslední cestu připravili. Rakev i kytička vypadají úchvatně a jsem si jistá, že by z obojího měla maminka radost. Ještě jednou děkuji.

S pozdravem
L. H.
28. 11. 2018
Dear J. and O.,
I can highly recommend David Borovička (ELPIS) who was extremely professional and helpful throughout.

Regards
D.M.
23. 11. 2018
Dobrý večer, paní Holadová,

děkuji pohřební službě Elpis za důstojný pohřeb svého tatínka.
O.T.
11. 10. 2018
Dobrý den,

touto cestou bych chtěla moc poděkovat Vám, majitelům a všem Vašim zaměstnancům za včerejší prohlídku Vašeho ústavu s podrobným výkladem, praktickými ukázkami Vaší nelehké práce. Zvlášť chci poděkovat Petře Podroužkové za všemožné informace, které mě i mé sousedce poskytla. Díky Petře jsem Vaše služby využila při úmrtí mé babičky. S odstupem času Vám chci poděkovat, protože jsem se přesvědčila, že svou práci děláte s úctou, empatií a hlavně na úrovni, která nemá konkurenci.

Děkuji
T.J.
07. 10. 2018
Vážení pracovníci pohřebního ústavu Elpis v Neratovicích, chtěla bych Vám tímto velice poděkovat za profesionální a vstřícný přístup při rozloučení s mým přítelem panem J.M. 21.9.v kostele v Líbeznicích.
Nejvíce bych chtěla poděkovat vaší pracovnici paní Vildové za její milý přístup k nám pozůstalým.

S pozdravem
D.H.
28. 09. 2018
Dobrý den,

chtěla bych poděkovat Vaší pohřební službě, pobočka:Na Bělidle 27,Smíchov.Obřad i vše ostatní proběhlo pořádku a k naší spokojenosti.
Paní Holadová v kanceláři na Smíchově byla velmi ochotná a empatická.

Děkuji,za celou rodinu
N. H.
24. 09. 2018
Vážená paní Ročáková,

vím, že momentálně jste na dovolené, ale snad se tato zpráva k Vám i Vašim kolegům, kteří se nějak podíleli na pohřbu mého tatínka F.M., dříve nebo později dostane.
Vaši pohřební službu jsme si vybrali v zásadě náhodně, hlavně podle toho, že vaše krčská pobočka sídlí blízko mého a bratrova bydliště. A dnes jsem velmi rád, že jsme se obrátili právě na vás. Komunikace s Vámi při objednávání pohřbu byla z našeho pohledu naprosto perfektní a vy a vaši kolegové jste k naší úplné spokojenosti odvedli i vše, co jsme si u vás objednali. Navíc s okolnostem přiměřeným taktem a ohleduplností. Takže bych vám i vašim kolegům za to vše chtěl jménem svým i jménem celé naší rodiny moc poděkovat a popřát mnoho úspěchů ve vaší další práci i v osobním životě.

S pozdravem
PM
02. 08. 2018
Jihoafrické Velvyslanectví v Praze, zastoupené panem V. N., děkuje za profesionální služby provedené pohřebním repatriačním ústavem ELPIS v souvislosti s transportem ostatků jihoafrického občana z Prahy do Johannesburgu.

Velice oceňujeme vstřícné a ohleduplné chování jednatele firmy pana Borovičky, který perfektně zvládl značně náročnou a komplikovanou situaci a byl k dispozici kdykoli se na něho rodina zesnulého nebo pracovníci Velvyslanectví obrátili.

S pozdravem
První tajemník V.N.
16. 07. 2018
Vážení,

chtěla bych alespoň touto cestou poděkovat Vašim zaměstnancům, kteří organizovali pohřeb mé maminky ZH. Konal se 15. 6. v kostele sv. Prokopa v Braníku. Děkuji za profesionální vystupování, lidský přístup a ochotu všech zúčastněných. Rovněž chci poděkovat paní Mgr. Marii Havlíčkové, která se nám při sjednávání pohřbu velmi pozorně věnovala.

Za pozůstalé
ZH
19. 06. 2018
Dobrý den, paní Vildová,

Zasílám potvrzení z banky o zaplacení.
Děkuji za úžasný přístup.

Hezký den.
PC
10. 06. 2018
Dobrý den, chceme moc poděkovat celé firmě Elpis za profesionální a vstřícné jednání při posledním rozloučení s naší milovanou maminkou a manželkou MK. Pani Petra Podroužková v Brandýse nad Labem nám velice pomohla v naší bolestivé situaci připravit důstojné a klidné rozloučení. K pozůstalým je velice citlivá a vnímavá. Také děkujeme za květinové dary a celkové uspořádání smutečního obřadu. Vše působilo velice profesionálně a důstojně.

Chtěli bychom touto cestou poděkovat opravdu všem za bezchybný průběh rozloučení.

S pozdravem
KK., děti a celá rodina
16. 05. 2018
Dobrý den,

chci vám touto cestou poděkovat za vzornou organizaci dnešního pohřbu mojí maminky. Citlivý a profesionální přístup nám tuto nelehkou situaci velmi usnadnil. Krásné květiny i jejich  naaranžování na stojany, povzbudivá slova vaší pracovnice i slova útěchy.To všechno pomohlo k důstojnému a citlivému rozloučení. Jste skuteční profesionálové a toho si velmi ceníme.

Ještě jednou srdečné díky.
M.Č.
16. 05. 2018
Vážený pane Borovičko,

Chtěla bych Vám a samozřejmě paní Havlíčkové poděkovat za asistenci při zařizování pohřbu mého otce, který zemřel v pátek 27.4. 2018.
Paní Havlíčkové bych velmi ráda poděkovala za velmi citlivý přístup při zařizování záležitostí spojených s posledním rozloučením.
HM
01. 05. 2018
Dobrý den,

děkuji Vám za perfektní vypravení pohřbu mého táty Ing. Lubomíra Kováře, Ph. D. Vše proběhlo jak bylo naplánováno.

S díky a pozdravem
LK
25. 04. 2018
Vážený pane Borovičko,

ráda bych Vám touto cestou poděkovala za Vaše služby spojené s pohřbem mojí maminky. Kromě příjemných pracovníků, kteří si pro mamku k nám domů přijeli,  krásné úpravy a  líčení, přítomnosti zástupce Vaší společnosti při obřadu,  bych především chtěla vyzdvihnout možnost rozloučit se s mamkou u Vás v Kostelci. Byl to pro mě okamžik, kdy jsem mamince dala poslední sbohem, následný pohřeb byl již vlastně jen pro ostatní, aby se mohli s mamkou rozloučit. U vás jsme měli dostatek klidu, krásné prostředí, milý personál. Aniž bych to předtím plánovala, nakonec se s babičkou rozloučila tváří tvář i vnoučata. Všechno bylo tak přirozené, vlastně úplně normální…. což je asi to nejvíc. Děkuji Vám za tuto možnost!

AO
10. 04. 2018
Dobrý den pane Borovičko, chtěl jsem Vám ještě jednou moc poděkovat za velmi dobrou organizaci pohřbu tatínka a bezchybnou koordinaci kroků s vojenskou jednotkou. Oceňuji Vaší profesionalitu, díky které pohřeb proběhl i přes nepřízeň počasí velmi důstojně. I když je úmrtí tatínka nelehkou životní událostí, jsem rád, že jsme byli schopni mu zajistit takovýto důstojný pohřeb, což je hlavně zásluhou Vaší , Vašeho týmu a vojenské jednotky.

Ještě jednou tedy moc díky.
A.H.
19. 03. 2018
Dobrý den,

chtěli bychom touto cestou poděkovat za profesionální přistup zaměstnanců vaší firmy.Zejména paní Ludmile Holadové, která se perfektně postarala o zajištění celého obřadu, o všem nás podrobně informovala a svým přístupem nám velmi pomohla. Dále pak děkujeme pánům, kteří zajistili bezchybný a opravdu důstojný průběh obřadu v libčickém kostele sv. Bartoloměje. Pokud bude třeba, Vašich služeb opětovně využijeme. 

Děkujeme.
S pozdravem 
Manželé P.
12. 03. 2018
Vážení,

chtěli bychom Vám tímto velice poděkovat za citlivé, a přitom profesionální zajištění rozloučení s mojí maminkou v únoru tohoto roku.
Rodina K.
12. 03. 2018
Dobrý den,

dovolte mi abych jen v krátkosti vyslovil nesmírné poděkování kolektivu Vaší pobočky Pohřební služby ELPIS Brandýs p. Podroužkove, při zajišťování smutečního rozloučení s moji Ivanou 15.2.2018 v Zápskem kostele. Její poklidné a zároveň systematické vedení celého průběhu jednání nemá chybu. Neměla žádný problém ani v nejmenším mi zopakovat to co už řekla, protože jsem ji nevnímal. Je nesmírně vnímavá a citlivá k nám pozůstalým. Měla pravdu, že květiny jsou ve skutečnosti krásnější než na fotkách. Přístup a oblečení zaměstnanců při samotné přípravě v kostele naprosto profesionální, s kterým se spousty gondolencnich hostů podle jejich slov ještě nesetkalo. Chtěl bych proto touto cestou podekovat všem a tím myslím floristky řidiče......atd až po pani Podroužkovou.

Všem  děkuji.
M. B.
20. 02. 2018
Dear Veronika & Dave,

hoping all is well with you both & your families. I am so happy to hear that my brother’s urn will be here shortly. Thank you for the care that you have shown to my brother. You both have been most kind. Thank you for your service and I will highly recommend you both to the American Embassy.

Sincerely,
S. Y. - USA
24. 01. 2018
Dobrý večer,

chtěla jsem vám moc poděkovat za krásné a důstojné rozloučení s mou maminkou. Pokud to její duše mohla vidět, musela se cítit jako královna.

Přejeme vám i s manželem krásné Vánoce.
Z a B K.
21. 12. 2017
Vážená paní Vildová,

tímto bych chtěla poděkovat za Váš lidský přístup, důstojnost, trpělivost a pomoc při zařizování pohřbu v naší nelehké situaci. Pro mne to bylo neocenitelné a moc nám to všem pomohlo.

Mluvím i za svoje dcery.
JT
23. 11. 2017
Dobrý den,

chci touto cestou ze srdce poděkovat za citlivý, skutečně ohleduplný a vstřícný přístup k vyřízení všech nezbytností k pohřbu. Mimořádná ochota všech zaměstnanců Pohřebního ústavu ELPIS a opravdový zájem o potřeby klienta nemohou zůstat bez oceněni.

S vděčností
J.Z
23. 11. 2017
Dobrý den,

paní Ročáková (pobočka Pohřební služba Praha 2), nejprve bych chtěla velice poděkovat za celý průběh příprav i samotného pohřbu v kostele PM Sněžné na Praze 1 mé tety BK. Vše proběhlo bez jakýchkoliv nedorozumění či nedostatků - zkrátka jste dobří v tom, co děláte.

Ještě jednou mnohokrát děkujeme a chválíme.
LV
21. 11. 2017
Chtěla bych touto cestou vyjádřit velké díky za profesionální a velmi vstřícný přístup při organizaci pohřbu naší milované babičky.

Děkuji paní Podroužkové z pobočky Brandýs nad Labem za ochotu a důstojný přístup k celé, pro nás, velmi těžké životní chvíli. Opravdu ve všem nám bylo vyhověno s nebývalou ochotou a pochopením. V neposlední řadě bych chtěla zmínit perfektní práci floristů. Květiny byli opravdu velmi krásné.

Ještě jednou za vše velmi děkuji.
V Š
09. 08. 2017
Dobrý den,

posílám zhodnocení posledního rozloučení s mou manželkou, paní B.Š., které se uskutečnilo dnes, 26, července 2017 v obřadní síni na Olšanských hřbitovech. V celém průběhu, od objednání a vysvětlení možností, přes  pozdější úpravu objednávky až po vlastní obřad jsem se setkal s taktním, profesionálním a bezchybným přístupem. Objednané služby byly provedeny kvalitně, k mé plné spokojenosti a rozloučení proběhlo důstojně. Ocenil jsem též přítomnost zaměstnankyně Elpisu při obřadu a její starost o to, zda je vše v pořádku. Placení 100% ceny před uskutečněním zakázky je v jiných oblastech nezvyklé, chápu však důvody, které Vaši firmu k tomuto postupu mohou vést. 

Děkuji jménem svým i ostatních pozůstalých.

Ing. J. Š., Praha
26. 07. 2017
Dobrý den,
ještě jednou  jménem naší rodiny mnohokrát děkuji pani Havlíčkové (pohřební služba Praha 4) za profesionální přístup v našem velikém zármutku při ztrátě našeho milovaného tatínka. Pani Havlíčková nám se vším pomohla a vše vysvětlila.

S přátelským pozdravem
rodina R
24. 07. 2017
Vážení,

děkuji Vám všem, zejména však panu Petru Kubíčkovi z Vaší pobočky pohřební služby v Praze 8 u FN Bulovka, který mi v nejtěžší den mého života nejen pomohl vše k mé spokojenosti zařídit, ale také pomohl bolest a smutek utlumit. Profesionalita, lidskost, pochopení i uvolnění nálady v tak těžkých chvílích plánování pohřbu, jakož i spolehlivý servis během pohřbu samotného mne přesvědčil o tom, že jsem zvolila tu nejlepší možnou společnost, Vaši společnost ELPIS - Pohřební služba.

Děkuji Vám.
Ing. M. M.
02. 07. 2017
Dobrý den paní Podroužková (kancelář Brandýs nad Labem).

Rád bych Vám poděkoval za profesionální přístup při organizaci pohřbu mé milované babičky. Vše proběhlo bez jakékoliv chyb. Zvlášť bych chtěl poděkovat lidem, kteří babičku ukládali a připravovali do rakve. Babička byla krásná a opravdu vypadala, že pouze spí. Přestože doufam, že Vaše služby již nebudu potřebovat - děkuji za vše.

S upřímným pozdravem
M.T.
29. 05. 2017
Vážení,

chtěli jsme poděkovat vaší pohřební službě Praha 4 zastoupené Marií Havlíčkovou za neocenitelnou pomoc ve chvílích pro nás pozůstalé tak oslabených zármutkem. Výsledkem vaší práce bylo opravdu důstojné rozloučení s naším tatínkem. Nemalý dík patří i floristkám, věnce i květiny dělaly ještě dlouhou dobu smuteční tečku na rodinném hrobě a nám tak poskytly potřebný čas k přijmutí tatínkova odchodu.

Děkujeme 
M.P.
27. 02. 2017
Milá paní Evo - pohřební služba Praha 3, moc děkuji za maminku a za sebe, jak jste se nám příkladně věnovala při plánování tatínkova pohřbu.
M.CH.
25. 02. 2017
Obzvláště ve smutné chvíli potěší citlivý přístup a profesionálně odvedená precizní práce.

Děkuji zaměstnancům pobočky pohřební služby Praha Čakovice za vzornou spolupráci a skvělé rady při výběru větší smuteční květiny stejně jako za její konečnou krásnou podobu.

Práce všech zaměstnanců byla příkladná.
V.
22. 02. 2017
Vážení přátelé,

děkuji Vám za Vaši spolehlivost. Květinové koše byly opravdu krásné, svěží a naši kamarádku by jistě také potěšily…Ráda Vás a Vaše služby doporučím přátelům, kteří se octnou v tak lidské chvíli smutku.

S pozdravem
E.B.
22. 02. 2017
Dne 30.1.2017 jsme navštívili Pohřební službu ELPIS v Praze 2,Kateřinská ul. Z předchozího využití služeb vím, že byly velmi kvalitní. Tentokrát s námi jednala Pohřební poradkyně p. Veronika Ročáková.
Její jednání bylo velmi profesionální a příkladné.

Děkujeme a můžeme jen doporučit.
J. a E. Č.
01. 02. 2017
Dobrý den,

paní Celinová, chtěla jsem vám i vašim kolegům poděkovat za citlivý doprovod pri přípravě pohřbu i pri pohřbu samotném. Poradila jste, když bylo potřeba. Všichni jste vycházeli vstříc všem našim přáním a vše proběhlo přesně dle domluvy. A to s pietou a respektem k mému zemřelému tátovi i k nám pozůstalým.

Upřímně vám za to děkuji,
P.G.
19. 01. 2017
Dobrý den,

ráda bych Vám poděkovala za Vaše služby, respektive panu Kubíčkovi z pobočky na Bulovce. Zařizovala jsem pohřeb poprvé a pro naší rodinu to bylo velice bolestné. Jsem moc vděčná za laskavý servis ze strany pana Kubíčka. O vše se perfektně postaral, navzdory situaci jsme se v jeho kanceláři cítili uvolněně. Obřad samotný byl důstojný, dodané květiny a věnce krásné. Pane Kubíčku, jste muž na svém místě!

Děkuji.
J.V.
27. 11. 2016
Dobrý den,

děkujeme paní Evě Celinové  za profesionální a citlivý přístup při objednávání rozloučení s panem FK dne 10.10.2016 v kanceláři Elpis na Vinohradech.
Rodina K.
27. 11. 2016
Vážený pane Mangle,

ještě jednou vám velice děkujeme za perfektní služby, důstojnou organizaci a Váš lidský přístup. Byli jsme moc spokojeni a překvapeni, jakým důstojným způsobem se tato smutná služba nechá vykonávat.
Děkujeme Vám i ELPISu, že takto pozůstalým pomáháte.

S pozdravem
ing. FR
23. 11. 2016
Vážený pane majiteli,

chtěli bychom velmi poděkovat Vašemu pohřebnímu ústavu, a to za velmi profesionální práci,citlivý přístup a velmi vstřícné a lidské chování,které se nám dostalo při přípravách na  poslední rozloučení s naší drahou zesnulou maminkou a babičkou JZ. Tuto atmosféru se vším všudy co výše uvádím nám poskytla Vaše obětavá,příjemná a velmi slušná paní Haladová Ludmila na pobočce pro Prahu 5 na Bělidle 27. Poradila nejen se všemi administrativními kroky,ale dala i psychickou podporu nám všem ,včetně pomoci s výběrem živých květinových výzdob.Tímto bych chtěl poděkovat také děvčatům,která skutečně tuto  nádhernou výzdobu vytvořila a která byla ještě možná hezčí než bylo nafoceno v  katalogu.Když už tento okamžik v lidském životě nastane,že člověk zemře,je velmi příjemné,že ho dokáží pomoci zvládnout takoví lidé,které máte ve svém týmu a které jsem jmenoval.
Za rodinu S - L a E z Prahy 5 Smíchova
20. 11. 2016
Dobrý den,

dovolte mi prosím udělit pochvalu pobočce v Neratovicích a také celé vaší společnosti za profesionální přístup a perfektní servis při konání pohřebního obřadu paní M S, dne 20.7.2016 v Líbeznicích. Se službami a přístupem všech vašich zaměstnanců jsem byl nadmíru spokojen a tímto jim, i vám, ještě jednou děkuji.

S pozdravem
J S.
21. 07. 2016
Dobrý den,

chtěla bych touto cestou poděkovat paní Haladové z pobočky na Smíchově za velmi milý a profesionální přístup v takové smutné situaci, jakou je pohřeb blízkého člověka.
H K
13. 04. 2016
Vážení a milí,

dovolte mi prosím tímto velmi poděkovat za naprosto perfektní a profesionální služby, které jste nám poskytli v těžkých chvílích při ztrátě našeho milovaného. Nemohu nenapsat Vám, jak moc nám pomohla podpora ze strany Vaší zaměstnankyně Pohřebního ústavu Neratovice - Radmilky Flégrové. Z její strany nebyl problém naprosto v žádném směru a ve všem nám maximálně vyšla vstříc s nadlidskou ochotou. Je to úžasná a obětavá dáma, která nám ty nejtěžší chvíle maximálně usnadnila. Moc děkujeme za prokázané služby.

S přátelským pozdravem a s úctou.

VM s rodinou
22. 03. 2016
Dobrý den,

chtěla bych velice poděkovat vaší pohřební službě, jmenovitě panu Kubíčkovi z vaší pobočky pohřební služby Bulovka z Prahy 8. Když zemřela moje milovaná maminka, myslela jsem, že v žádném případě přes ten obrovský smutek nezvládnu pohřeb připravit. Opak byl pravdou a bylo to opravdu nádherné a důstojné rozloučení. Vše díky nemalé pomoci pana Kubíčka, který mě když už jsem byla v koncích jemně nasměroval a poradil mi. Jeho laskavost je také jeden z důvodů, proč jsem vše zvládla. Dokonce jsem díky jeho pomoci vybrala i krásné památeční sklo. Cítím k němu a k vaší práci velkou úctu. Speciální poděkování také patří vašim floristkám, věnec z chryzantém a ostatní květiny  byly  nádherné.

S pozdravem
KH
18. 01. 2016
Vážení,

v říjnu tohoto roku jsme nečekaně přišli o jednu z našich nejdražších bytostí. V nezměrném zármutku, kdy bylo vůbec obtížné pochopit, co se stalo, nám byla doporučena Vaše společnost s tím, že nám určitě se vším pomůžete. A měli pravdu! Jednání se zástupkyní vaší společnosti paní Radomilou Felgrovou z Pohřebního ústavu Neratovice bylo i přes naše smutné naladění velmi pozitivní a příjemné. Nejen, že nám v mnoha věcech velmi dobře poradila, ale dokázala i emočně silnou atmosféru skvěle zvládnout tak, že jsme se na další setkání s ní i těšili. Co se týká samotného obřadu, tak ten byl dokonale zajištěn, přesto, že jsme ho neměli v Neratovicích, ale ve Strašnicích, kde na hladký chod dohlédl pan Beránek.
Květiny byly skutečně nádherné, snad ještě hezčí, než jsme očekávali. I poslední část, kdy jsme byli vyzvednout urnu, ale vlastně díky paní Felgrové to vypadalo spíš než jako poslední schůzka k ukončení našeho vzájemného obchodu, na přátelské setkání. Tímto bych chtěla poděkovat jak vám jako majitelům firmy, tak ještě jednou a hlavně paní Felgrové za pomoc, kterou jste nám poskytli. V případě, i když jsme poměrně v rodině dlouhověcí a služby pohřebních ústavů tudíž moc často nepotřebujeme, tak se příště na vás s důvěrou obrátíme.

S poděkování za celou rodinu.
JH
16. 12. 2015
Vážená paní Holadová (Pohřební ústav Smíchov - Praha 5), děkuji Vám i všem spolupracovníkům za hezké a spolehlivé zajištění smutečního obřadu pro mou maminku, VS. Vše proběhlo v pořádku a ráda bych vám všem vyjádřila vděčnost nejen za hladký průběh rozloučení, ale i za příjemné jednání! Vyřiďte prosím zvlášť poděkování panu vedoucímu, s nímž jsem se ve smutku nestihla na konci rozloučit - ráda bych tak tedy učinila alespoň touto cestou.
Děkuji!

S pozdravem a přáním pevného zdraví.
VZ
20. 10. 2015
Dobrý den,

chtěla bych touto cestou poděkovat za citlivý a profesionální průběh pohřbu našeho tatínka, pana MH, který se konal dnes na Zbraslavi. V únoru jsme pohřbili maminku a pohřební služba, která tehdy vše zařizovala, úrovně vaší společnosti zdaleka nedosahuje.

Ještě jednou děkuji, pokud jsem dík za vaše služby nevyjádřila dostatečně na místě konání pohřbu.
KL společně s bratrem MH ml.
18. 09. 2015
Dobrý den,

ráda bych chtěla moc poděkovat za vaše služby v pobočce Elpis Neratovice. Pro mne v této těžké chvíli, byla p.Radomila Felgrová, svým  profesionálním a osobním přístupem, tou velkou oporou! Velice si cením jí i její práce, kterou vykonává.
SK
04. 09. 2015
Vážená paní Manglová, vážený pane Mangl,

ani nevím a nemohu nalézt slova jak vám poděkovat za vaši laskavost a obětavost, která byla poskytnuta mě a sestře při náhlém úmrtí naší maminky A. P. dne 18.5.2015.Váš profesionální, ale hlavně lidský přístup nám v těchto těžkých dnech opravdu pomohl vše překonat. Rádi bychom také poděkovali za velice příjemné a milé jednání člověku, kterému skládáme velké dík za milý a laskavý přístup pane Beránku ... moc děkujeme. Jsme vděčni za takové lidičky, které máme kolem sebe a velice si jich vážíme !!! Pohřební službu Elpis doporučujeme všem, které bohužel v životě tato skutečnost potká.

S úctou a hlubokou poklonou .
A + P P
30. 05. 2015
Vážený pane Mangle,

chtěli bychom Vám i Vaší firmě upřímně poděkovat za veškeré služby, které jste vykonali při pohřbu našeho drahého JS. Jak samotná příprava, která je pro pozůstalé velmi citlivou záležitostí, tak i celý průběh byl vysoce profesionální. Citlivý přístup v dané smutné záležitosti byl pro Vás samozřejmostí a my si toho velice vážíme. Věnovali jste se nám individuálně, jistě nad rámec pracovních povinností. Je vidět, že Vaše firma má dlouholetou zkušenost s pozůstalými a snaží se jim maximálně vyjít vstříc s ohledem na bolest, kterou cítí.

Ještě jednou mnohokrát díky, s úctou
J+P S.
14. 04. 2015
Pohřeb : kostel Strahov + kremace dne 9.1.2015
Začátkem letošního ledna jsme se po úmrtí v rodině obrátili se zařízením pohřbu na Pohřební službu Elpis, která sídlí na Vinohradech, v ulici U Vinohradské nemocnice 9. S přístupem pracovníků zmíněné pohřební služby jsme byli maximálně spokojeni. Dojednání všech náležitostí s námi projednávala velmi milá a empatická paní Celinová. Samotné rozloučení se konalo v kostele a i tam jsme ocenili ohleduplnéa max. pietní chování pana Borovičky. Každý, kdo se ocitne v podobné smutné situaci, je velmi vděčný za takovýto citlivý přístup.Obdivuji lidi, kteří v tak náročné službě si zachovávají laskavý přístup ke klientům.

Za to jim děkujeme.
Za rodinu A J
28. 01. 2015
Jménem celé naší rodiny chceme upřimně poděkovat pohřebnímu ústavu Elpis (pobočka Praha 8) za vynikající organizací pohřbu naší milované Maminky.
Zvláštní poděkovaní patří panu Petru Kubíčkovi, který svou práci dělá na vyšší úrovní a má velké srdce. Díky jeho zkušenostem, radám a přímé pomoci, jsme včas zařídili spoustu neodkladných záležitostí a mohli pochovat Maminku podle všech Pravoslavných tradicí.

S úctou
Rodina M.
29. 10. 2014
Vážení,
chtěli bychom za celou rodinu ještě jednou poděkovat za velmi milé, lidské a profesionální jednání paní Ludmily Holadové v pobočce v Praze 5 - Andělu při vyřizování pohřbu naší maminky. Velmi nás v těžkých a smutných chvílích podpořila a pomohla nám.

Děkujeme za Vaší vstřícnost, paní Holadová!
Martina a Pavel N.
16. 10. 2014
Vážený pane doktore (Pohřební služba Neratovice),
mnohokrát Vám děkujeme za Vaši ochotu, vstřícnost a především dobré srdce! Nesmírně si Vašeho gesta vážíme. Škoda jen, že nás spojila zrovna takto velmi smutná událost. Velký dík i řediteli firmy, jsme šťastni, že jsou mezi námi dobří lidé.

Zdravíme Vás a přejeme co nejvíce hezkých a klidných dní.
HH, IK - SKPV Ústí n. Orlicí
16. 05. 2014
Dobry den,
ráda bych Vám poděkovala za velmi profesionálně zařízený pohřeb našeho tatínka. Pan Borovicka se k nám choval úžasne.Velmi oceňuji jeho empatii i to, ze nám nehrál žádné trapné divadlo.Kostel byl nádherné přichystan a květinové dary, které jsme u Vás objednali předčily naše očekávání.Všichni Vaši pracovnici se chovali dle pravidel slušného chování.

Děkujeme za velkou profesionalitu.
MJ
17. 04. 2014
Vážený pane Borovičko,
dovolte mi jménem naší rodiny poděkovat za velmi lidský přístup a profesionální zorganizování smutečního obřadu mého otce S.P. konaného dne 11. 4. 2014. S Vaší službou jsme byli velmi spokojeni.

S přáním hezkého zbytku dne
rodina P.
15. 04. 2014
Vážená paní Mozdíková (Pohřební služba Praha 9),
děkuji za zaslání opravené faktury. Já Vám velmi děkuji za tak perfektní služby.

S pozdravem
MS
03. 02. 2014
Dobré odpoledne, milý pane Kubíčku,
oba věnce od Vás pro našeho tatínka byly opravdu nádherné, i díky Vám vše proběhlo hladce a důstojně. Ještě jednou vřele děkuji za skvělou službu a přeji hezký den.

S úctou
ZK
28. 01. 2014
Paní Havlíčková,
Chtěla bych Vám za celou mojí rodinu moc poděkovat za Vaši pomoc a za vše, co jste pro nás udělala v době úmrtí manžela a co jste pro nás udělala i v další době. Mějte se moc pěkně, přejeme Vám pevné zdraví a taky štěstí. Věřte, že jste pro klinety Vaší firmy velkou oporou.
I. L. s rodinou
24. 01. 2014
Paní Havlíčková.(Pobočka Pohřební služba Praha 4) Děkuji. Byla a jste hodně hodná a hodně milá - vím, že je to Vaše práce, ale děláte všechno naprosto profesionálně. Už máme místo v kolumbariu na hřbitově na Hájích, máme to kousek. Až bude čas, poprosíme o pomoc s výběrem obalu na urnu. 

Děkuji a přeji hlavně hodně zdraví.
Paní L. s rodinou
30. 12. 2013
Ráda bych vyjádřila svůj dík za Vaše profesionální služby.

Vše související s pohřbem naší maminky proběhlo hladce, byl výborně vybraný velmi hezký kostel sv. Terezičky, kde je bezbariérový přístup, p. farář Vývoda se s naší maminkou krásně rozloučil, květiny byly nádherné, prostě není nic, co by se dalo vytknout. Naopak - když už někoho z mých známých potká tato smutná událost, jednoznačně jim doporučím Vaši firmu. Vážím si toho, že jste, pane Borovičko (Pohřební služba Praha 9), s námi jednal ochotně v neděli, ve svátek, v jakoukoliv denní dobu a vždy jste nám vše trpělivě vysvětlil a zodpověděl naše otázky. Také jsem byla spokojená s Vašimi webovými stránkami, na kterých si bylo možno - na rozdíl od jiných pohřebních služeb - vše v klidu prohlédnout a rozmyslet.

Ještě jednou Vám za vše děkuji a jsem s pozdravem
Ing. J.M
26. 11. 2013
Chci Vám poděkovat, byl jste mi velikou oporou a cely obřad rozloučení, květinová výzdoba  a veškerá Vaše pomoc byla opravdu dokonalá a zbavila mi mnoho starost.

S pozdravem
M.F.
13. 11. 2013
Pane Kubíčku, (Pohřební služba Praha 8)

já Vám moc děkuji - za vstřícný přístup a trpělivost. Pro mne jako člověka zajišťujícího poprvé v životě tyto "nemilé záležitosti" byl v té chvíli kontakt s takto empatickým a milým člověkem velmi přínosný.

Děkuji Vám. V.
29. 10. 2013
Vážení,

chtěla bych touto cestou vyslovit poděkování Vašemu pohřebnímu poradci p. Ludmile Holadové za profesionální a lidský přístup při vyřizování pohřbu mého manžela.

Ještě jednou dík a jsem s pozdravem
Z. L.
08. 10. 2013
Dobrý den,

měli jsme tzv. šťastnou ruku, když jsme zvolili pro vypravení pohřbu naší maminky paní H. Mikešové pohřební službu Elpis. V této smutné životní chvíli byly opravdu služby Elpisu perfektní. Ovšem zvláště a zejména bych chtěla poděkovat Paní Ludmile Holadové za její neobyčejně lidský a citlivě profesionální přístup zároveň, s kterým k nám přistupovala při sjednávání smutečního obřadu. Děkuji. ¨

S pozdravem
J.B.
06. 05. 2013
Děkujeme za lidské přijetí a perfektní služby paní Ludmile Holadové a panu Petru Kubíčkovi z pobočky Budínova 10, Praha 8 (u Bulovky), kteří s námi koordinovali pohřeb tatínka. Zařizovaly jsme se sestrou pohřeb poprvé a byly jsme obě zmatené. Měly jsme špatnou zkušenost z telefonátu z pohřební službou v jiném městě, byť byl telefonát pouze informativní. V neděli jsme se zastavily pro informace v pohřební službě Elpis a aniž bychom to předpokládaly, vše jsme v tu samou neděli i domluvily. Vše nám bylo vysvětleno, byly jsme vedeny s citem a tak, abychom na nic nezapomněly. Dále děkujeme za úpravu tatínka v rakvi, vypadal přirozeně, jako když spí. Pohřební službu Elpis doporučuji pro profesionální přístup a citlivé jednání.

S pozdravem
J.K. Mělník
02. 05. 2013
Vážení,

jsem jeden z těch, kteří nedávno navštívili vaši kancelář na Praze 4-Krč, požádat o poslední službu zesnulé manželce. Přijale mne vaše pracovnice paní Mgr. Marie Havlíčková. Očekával jsem "kožené" obchodní jednání s předstíranou účastí s mojí rodinou situací, zmýlil jsem se. Paní Havlíčková mne přijala vlídně, přátelsky bez divadelního výrazu vyslechla a rychle pochopila moji bezradnost  Poskytla mi všechny možnosti vašeho ústavu, zodpověděla moje i naivní otázky a jednání jsme uzavřeli k mé spokojenosti. Protože jsem se finančně nemohl okamžitě vyrovnat, přišel jsem ještě dvakrát. Píši vám proto, aby mé velmi příznivé posouzení práce paní Havlíčkové nezůstalo jen mezi ní a mnou.

Tímto  ještě jednou upřimně děkuji.
Váš
F.J.
17. 04. 2013
Dobrý den.
Chtěla bych dodatečně poděkovat za lidský přístup a profesionální jednání celému kolektivu Vaší pohřební služby.
Poslední rozloučení, které se konalo v pátek 23.11.2012 na Modřanském hřbitově proběhlo přesně dle našich představ.

Děkuji!
M.CH
15. 04. 2013
Dobrý večer,

jen jsem vám chtěla dodatečně poděkovat za velmi vstřícné jednání ohledně pohřbu, který jsem u vás měla  v rozlučkové místnosti na Proseku. Jednak velice příjemné jednání  měl pan Kubíček z Prahy 8, kde jsem pohřeb maminky objednávala a maminku upravili opravdu velmi dobře a jednání bylo velmi citelné i paní v rozlučkové síni.. Jelikož jsem mamince slíbila, že bude pohřbena bez obřadu, tak  tato forma v rozlučové síni byla vlastně kompromisem mezi obřadem a bez obřadu a celé rozloučení bylo velmi komorní a důstojné, což jsem si přála a vlastně jsem ji i splnila její přání a zároveň jsme se mohli s ní naposledy rozloučit s rodinou.

Děkuji - ostatní slova by byla stejně už zbytečná, jen jsem nebyla schopna vám poděkovat dřív, stále to moc bolí.
D.V.
10. 03. 2013
Vážení.

Chceme Vám touto cestou poděkovat za vzorné vypravení pohřbu p. P. jenž jste zařizovaly. Máte to vše perfektně zařízené jak pohřeb tak autobus a vůbec všechno. Jste vzorem pro všechny podniky v Praze.

Děkujeme Vám
M.
01. 03. 2013
Se službou pohřebního ústavu jsem byl stoprocentně spokojený. Při úmrtí mé manželky jsem zde našel dokonalý lidský přístup a jsem jim za to vděčný.
J. F.
27. 02. 2013
Za jemný přístup jednání děkuji celému kolektivu Vaší pohřební služby.

S pozdravem
S.
20. 02. 2013
Zdravim vas akorat se vratil muz z obradu, rodina vas moc chvalila a mluvily o vas moc pekne a děkovali.
MB
17. 02. 2013
Strašně ráda bych Vám poděkovala za lepící štítek na urnu. V Urnovém háji to moc krásně vypadá a lidi se mě ptají kde jsem ho sehnala. Vypadá to líp než když je to tam vysekaný.

S pozdravem
M.S.
01. 02. 2013
Rádi bychom Vám touto formou vyjádřili hluboký dík za Vaší péči jak o pozůstalé, tak i o zemřelou p. H.H. Přístup Vašich zaměstnanců nás velmi příjemně překvapil profesionalitou i lidským přístupem. Zejména pan Kubíček který nebral ohled na svou pracovní dobu, ale na náš zármutek.

Děkuji
A. P.
27. 01. 2013
Vážená paní Holadová,
děkuji Vám za mail a především za velmi příjemné dnešní jednání. Bratr i já oceňujeme Vaši práci.

Se srdečnými pozdravy
K. S.
14. 01. 2013
Dobrý den,

tímto chci poděkovat za vstřícné jednáni a odvedenou službu při zajišťování a následné uskutečnění rozloučení s urnou naší maminky Jany z Úval, které se konalo ve středu 31.8.2022. Výzdoba byla důstojná. Hudba líbivá. I počasí nám přálo.

Všichni zúčastnění rozloučení ohodnotili kladně.

Děkujeme.
M. Š. 09. 01. 2013

 

Veden ideou vzkříšení, která povýší zesnulého k dokonalosti věčného života, stává se ten, kdo pohřbívá, prostředníkem a zároveň nositelem kulturních hodnot.

Fridrich Schiller

Fotogalerie

Pro ukázku námi realizovaných pohřbů se můžete podívat do naší Galerie.

Volejte
NONSTOP

Zavoláme Vám

Pošlete nám své číslo a my Vám zavoláme zpět.

Sečtěte a zaokrouhlete (28.5 + 7.7) *

Nahoru