Reference - hodnocení klientů


Náš pohřební ústav zastává názor, že nejlepší referencí jsou hodnocení našich klientů, kterých si naši pracovníci velice váží.

 

Veden ideou vzkříšení, která povýší zesnulého k dokonalosti věčného života,
stává se ten,kdo pohřbívá, prostředníkem a zároveň nositelem kulturních hodnot

Fridrich Schiller

Pro ukázku námi realizovaných pohřbů se můžete podívat do naší Galerie

celkový počet referencí je 103

Vážení, v říjnu tohoto roku jsme nečekaně přišli o jednu z našich nejdražších bytostí. V nezměrném zármutku, kdy bylo vůbec obtížné pochopit, co se stalo, nám byla doporučena Vaše společnost s tím, že nám určitě se vším pomůžete. A měli pravdu! Jednání se zástupkyní vaší společnosti paní Radomilou Felgrovou z Pohřebního ústavu Neratovice bylo i přes naše smutné naladění velmi pozitivní a příjemné. Nejen, že nám v mnoha věcech velmi dobře poradila, ale dokázala i emočně silnou atmosféru skvěle zvládnout tak, že jsme se na další setkání s ní i těšili. Co se týká samotného obřadu, tak ten byl dokonale zajištěn, přesto, že jsme ho neměli v Neratovicích, ale ve Strašnicích, kde na hladký chod dohlédl pan Beránek. Květiny byly skutečně nádherné, snad ještě hezčí, než jsme očekávali. I poslední část, kdy jsme byli vyzvednout urnu, ale vlastně díky paní Felgrové to vypadalo spíš než jako poslední schůzka k ukončení našeho vzájemného obchodu, na přátelské setkání. Tímto bych chtěla poděkovat jak vám jako majitelům firmy, tak ještě jednou a hlavně paní Felgrové za pomoc, kterou jste nám poskytli. V případě, i když jsme poměrně v rodině dlouhověcí a služby pohřebních ústavů tudíž moc často nepotřebujeme, tak se příště na vás s důvěrou obrátíme. S poděkování za celou rodinu.
JH

přijato: 16.12.2015
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Vážená paní Holadová (Pohřební ústav Smíchov - Praha 5), děkuji Vám i všem spolupracovníkům za hezké a spolehlivé zajištění smutečního obřadu pro mou maminku, VS. Vše proběhlo v pořádku a ráda bych vám všem vyjádřila vděčnost nejen za hladký průběh rozloučení, ale i za příjemné jednání! Vyřiďte prosím zvlášť poděkování panu vedoucímu, s nímž jsem se ve smutku nestihla na konci rozloučit - ráda bych tak tedy učinila alespoň touto cestou. Děkuji! S pozdravem a přáním pevného zdraví, VZ

přijato: 20.10.2015
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý den, chtěla bych touto cestou poděkovat za citlivý a profesionální průběh pohřbu našeho tatínka, pana MH, který se konal dnes na Zbraslavi. V únoru jsme pohřbili maminku a pohřební služba, která tehdy vše zařizovala, úrovně vaší společnosti zdaleka nedosahuje. Ještě jednou děkuji, pokud jsem dík za vaše služby nevyjádřila dostatečně na místě konání pohřbu. KL společně s bratrem MH ml.

přijato: 18.9.2015
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý den, ráda bych chtěla moc poděkovat za vaše služby v pobočce Elpis Neratovice. Pro mne v této těžké chvíli, byla p.Radomila Felgrová, svým  profesionálním a osobním přístupem, tou velkou oporou! Velice si cením jí i její práce, kterou vykonává. SK

přijato: 4.9.2015
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Vážená paní Manglová, vážený pane Mangl, ani nevím a nemohu nalézt slova jak vám poděkovat za vaši laskavost a obětavost, která byla poskytnuta mě a sestře při náhlém úmrtí naší maminky A. P. dne 18.5.2015.Váš profesionální, ale hlavně lidský přístup nám v těchto těžkých dnech opravdu pomohl vše překonat. Rádi bychom také poděkovali za velice příjemné a milé jednání člověku, kterému skládáme velké dík za milý a laskavý přístup pane Beránku ... moc děkujeme. Jsme vděčni za takové lidičky, které máme kolem sebe a velice si jich vážíme !!! Pohřební službu Elpis doporučujeme všem, které bohužel v životě tato skutečnost potká.
S úctou a hlubokou poklonou A + P P.

přijato: 30.5.2015
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Vážený pane Mangle, chtěli bychom Vám i Vaší firmě upřímně poděkovat za veškeré služby, které jste vykonali při pohřbu našeho drahého JS. Jak samotná příprava, která je pro pozůstalé velmi citlivou záležitostí, tak i celý průběh byl vysoce profesionální. Citlivý přístup v dané smutné záležitosti byl pro Vás samozřejmostí a my si toho velice vážíme. Věnovali jste se nám individuálně, jistě nad rámec pracovních povinností. Je vidět, že Vaše firma má dlouholetou zkušenost s pozůstalými a snaží se jim maximálně vyjít vstříc s ohledem na bolest, kterou cítí.
Ještě jednou mnohokrát díky, s úctou J+P S.

přijato: 14.4.2015
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Pohřeb : kostel Strahov + kremace dne 9.1.2015

Začátkem letošního ledna jsme se po úmrtí v rodině obrátili se zařízením pohřbu na Pohřební službu Elpis, která sídlí na Vinohradech, v ulici U Vinohradské nemocnice 9. S přístupem pracovníků zmíněné pohřební služby jsme byli maximálně spokojeni. Dojednání všech náležitostí s námi projednávala velmi milá a empatická paní Celinová. Samotné rozloučení se konalo v kostele a i tam jsme ocenili ohleduplnéa max. pietní chování pana Borovičky. Každý, kdo se ocitne v podobné smutné situaci, je velmi vděčný za takovýto citlivý přístup.Obdivuji lidi, kteří v tak náročné službě si zachovávají laskavý přístup ke klientům. Za to jim děkujeme. Za rodinu A J

přijato: 28.1.2015
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Jménem celé naší rodiny chceme upřimně poděkovat pohřebnímu ústavu Elpis (pobočka Praha 8) za vynikající organizací pohřbu naší milované Maminky. Zvláštní poděkovaní patří panu Petru Kubíčkovi, který svou práci dělá na vyšší úrovní a má velké srdce. Díky jeho zkušenostem, radám a přímé pomoci, jsme včas zařídili spoustu neodkladných záležitostí a mohli pochovat Maminku podle všech Pravoslavných tradicí. S úctou, Rodina M.

přijato: 29.10.2014
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Vážení, chtěli bychom za celou rodinu ještě jednou poděkovat za velmi milé, lidské a profesionální jednání paní Ludmily Holadové v pobočce v Praze 5 - Andělu při vyřizování pohřbu naší maminky. Velmi nás v těžkých a smutných chvílích podpořila a pomohla nám. Děkujeme za Vaší vstřícnost, paní Holadová! Martina a Pavel N.

přijato: 16.10.2014
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Vážený pane doktore (Pohřební služba Neratovice), mnohokrát Vám děkujeme za Vaši ochotu, vstřícnost a především dobré srdce! Nesmírně si Vašeho gesta vážíme. Škoda jen, že nás spojila zrovna takto velmi smutná událost. Velký dík i řediteli firmy, jsme šťastni, že jsou mezi námi dobří lidé. Zdravíme Vás a přejeme co nejvíce hezkých a klidných dní. HH, IK - SKPV Ústí n. Orlicí

přijato: 16.5.2014
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace