Reference - hodnocení klientů


Náš pohřební ústav zastává názor, že nejlepší referencí jsou hodnocení našich klientů, kterých si naši pracovníci velice váží.

 

Veden ideou vzkříšení, která povýší zesnulého k dokonalosti věčného života,
stává se ten,kdo pohřbívá, prostředníkem a zároveň nositelem kulturních hodnot

Fridrich Schiller

Pro ukázku námi realizovaných pohřbů se můžete podívat do naší Galerie

celkový počet referencí je 136

Dobrý den, chtěl bych touto cestou moc poděkovat p. Petře Podroužkové za objednání a celý velice důstojný průběh pohřbu mého otce Š. M. v  Brandýse nad Labem. Děkuji jménem všech zúčastněných, kteří byli velice příjemně překvapení celým průběhem a velice profesionální organizací. P. M.

přijato: 31.1.2020
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý den, chtěli bychom poděkovat pracovníkům ELPIS Neratovice, zejména paní Vavrovičové, za velmi profesionální, lidský a citlivý přístup při posledním rozloučením s naším tatínkem V.V.. Vše bylo perfektně nachystáno a zajištěno. Velké díky. Za celou rodinu D. V.

přijato: 29.1.2020
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Vážený pane Kubíčku,
děkuji Vám ještě jednou za zcela mimořádný přístup při zajisťování pohřbu mé maminky. Manželka mne informovala, rovnež my dva jsme spolu hovořili telefonicky,parte je nesmírně vkusné...

přijato: 15.1.2020
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Chci moc poděkovat Vaší pohřební službě za vzorný průběh pohřbu mojí maminky. Vše proběhlo dle domluvy, vše na jedničku. Zvláště chci poděkovat panu Petrovi Kubíčkovi z pobočky Bulovka, který se mnou pohřeb zařizoval a dovedl vše tak lidsky odlehčit, že se mi vůbec nechtělo plakat a naopak jsme se spolu i zasmáli a krásně si popovídali, což bylo k nezaplacení. Pane Kubíčku, děkuji, jste profesionál na svém místě. Hodně štěstí v práci i v osobním životě.

přijato: 8.1.2020
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý den,
je to už delší dobu, ale i tak je to potřeba.
V červnu jste nám pomohli s rozloučením s babičkou J .J.. Servis, lidskost a přístup paní (bohužel si nepamatuju jméno), která se o nás během pohřbu starala, pomáhala nám vysvětlit co a jak a dokonce nás uklidnila v nejistých situacích (kdy se na pohřbu objevil nezvaný člověk, jehož jsme se obávali), to vše bylo naprosto úžasné. Pomohla nám vše v klidu zvládnout, byla velmi přívětivá a nemohla se snad chovat lépe a příkladněji. Svou práci odvedla perfektně!  Opravdu moc děkujeme a prosím, pokud by se k ní mohla pochvala dostat, budu ráda.

Děkuji H.N.

přijato: 6.1.2020
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Rád bych poděkoval pracovníkům pohřební služby ELPIS a zejména paní Ludmile Holadové z kanceláře na Smíchově za pomoc, rady  a vstřícnost při zařizování pohřbu mé manželky. Květiny byly nádherně připravené včetně našeho speciálního přání. Pracovnice v Motolském krematoriu byly rovněž nesmírně ochotné, laskavé a empatické. Pohřeb byl velmi profesionálně zařízen a proběhl zcela podle našich přání a k naší spokojenosti. I to nám velmi pomohlo se s osudovou ztrátou vyrovnat.
Ještě  jednou velice děkuji.
J. L. s rodinou

přijato: 3.1.2020
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý den,
v této pro nás velmi těžké chvíli, bych Vám touto cestou chtěla poděkovat za citlivý přístup při přípravě posledního rozloučení s mým tatínkem. Velice ráda bych poděkovala paní Vavrovičové za citlivost, vstřícnost, profesionalitu a hlavně ochotu v den smutečního obřadu.

Za celou rodinu děkuji M.P., Neratovice

přijato: 31.12.2019
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý den, chtěla bych poděkovat za velmi citlivý a empaticky přístup p.
Mirce Vavrovičové ke svým klientům. Neváhala mi pomoci i mimo pracovní dobu. Ještě jednou vřelý dík. L.B.

přijato: 31.12.2019
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Chtěla bych poděkovat pracovníkům ELPIS za lidský a profesionální přístup za pomoc a užitečné rady paní Holadové z pobočky na Smíchově.
Celá rodina děkuje... K.M.

přijato: 9.12.2019
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Chtěl bych vyjádřit uspokojení a poděkování nad průběhem pohřbu.

 Má matka byla vzorně připravena, květinové věnce byly moc pěkné a paní z obřadní síně se nám citlivě věnovala a se vším nás seznámila.

 Děkuji S pozdravem J.K.

přijato: 29.11.2019
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace