Reference - hodnocení klientů


Náš pohřební ústav zastává názor, že nejlepší referencí jsou hodnocení našich klientů, kterých si naši pracovníci velice váží.

 

Veden ideou vzkříšení, která povýší zesnulého k dokonalosti věčného života,
stává se ten,kdo pohřbívá, prostředníkem a zároveň nositelem kulturních hodnot

Fridrich Schiller

Pro ukázku námi realizovaných pohřbů se můžete podívat do naší Galerie

celkový počet referencí je 150

Velice děkuji firmě Elpis, zvláště paní Podrouškové z pobočky v Brandýse za opravdu profesionální přístup, empatii i trpělivost a ochotu při zařizování pohřbu mého manžela. Vše proběhlo velmi důstojně, od odvozu manžela po vyzvednutí urny. Ráda bych také poděkovala za práci vašich floristek, květinové vazby byly opravdu krásné. Ještě jednou Vám všem děkuji. I.P.

přijato: 25.6.2020
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Vážený pane Kubíčku,chtěli jsme Vám a Vašim spolupracovníkům s rodinou moc poděkovat za vaše služby, které od návštěvy Vaší kanceláře až po pohřeb v nové síni na Ďáblickém hřbitově proběhly velmi citlivě a důstojně.

Moc děkujeme. P K s rodinou.


 

přijato: 23.6.2020
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý den,jsem z Neratovic a 27.5.2020 mi zemřela mladá žena a vybral jsem si pohřební službu Elpis a udělal jsem dobře. To co pro mne udělala paní Miroslava Vavrovičová a její kolegové z ostatních poboček se vubec nedá slovy popsat. S takovým lidským přístupem jsem se ještě nesetkal,měl jsem pocit,že pro mně udělá vše na světě. Se slzami v očích ještě jednou moc a moc děkuji paní Vavrovičové z Neratovic a pohřební službě Elpis. JK

přijato: 29.5.2020
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

“Chtěla bych poděkovat za velmi profesionální, ale přitom velmi příjemné jednání paní Zápalkové (Pohřební služba Praha 2) při sjednávání pohřbu mé maminky. Byla velmi milá a trpělivá při mých dotazech. Moc děkuji. P.”

přijato: 27.5.2020
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Děkuji panu Kubíčkovi a firmě Elpis za organizaci smutečního obřadu a zejména za vystavení ostatků manžela ing. D. K. Vše proběhlo v naprostém pořádku. M.K

přijato: 13.5.2020
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý den. 
Chtěl bych touto cestou poděkovat vaší společnosti za uspořádání pohřbu mé matky. Hlavně paní Podroužkové ve Vaší Brandýské provozovně. Od prvního kontaktu do závěru pohřbu velice profesionální přístup. Už když si dva pánové přijeli pro naši maminku domů byli velmi taktní a ohleduplní. Paní Podroužková byla při sjednávání pořbu velmi trpělivá a laskavá. Ještě jednou díky za celou naši rodinu. 

S pozdravem
F. Č.

přijato: 6.5.2020
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dne 6.4. 2020 jsem zařizovala poslední cestu mého otce. Paní v pohřební službě byla velmi profesionální a dokáže člověka podpořit a podržet v těžké chvíli. Se vším ochotně poradila a pomohla. Má velikou trpělivost. Velmi se mi ulevilo. Ještě jednou děkuji paní Šťastná

přijato: 29.4.2020
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Děkujeme za pomoc a kvalitní služby. Oceňuji profesionální jednání a zároveň osobní přístup. V těžkých chvílích to byla opravdu velká podpora. Krásné květiny i jejich aranže, kombinace hudby z katalogu a donesené skladby se bez problémů podařila. Mohu doporučit

přijato: 17.4.2020
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Poslední rozloučení pro nikoho není lehké, ale existují lidé, pro které je toto povolání posláním, a to je právě ELPIS v Brandýse. Náš pohřeb byl velmi decentní, tak jak jsme si ho přáli, v překrásné kapli ve Staré Boleslavi.  Vše do posledního puntíku sedělo a bylo profesionálně připravené. Paní Podroužková vše zařídila na jedničku, celý obřat byl důstojný, možnost rozloučit se, květinová dekorace...pokud tedy hledáte profesionální služby tohoto typu, určitě mohu doporučit.

přijato: 14.4.2020
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý den,

děkuji za včerejší velice profesionální odvoz mé zesnulé maminky - oba pánové, kteří zde byli, vše provedli dobře a rychle. Děkuji a zdravím, E. B. V.

přijato: 1.4.2020
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Facebook Instagram
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace