Reference - hodnocení klientů


Náš pohřební ústav zastává názor, že nejlepší referencí jsou hodnocení našich klientů, kterých si naši pracovníci velice váží.

 

Veden ideou vzkříšení, která povýší zesnulého k dokonalosti věčného života,
stává se ten,kdo pohřbívá, prostředníkem a zároveň nositelem kulturních hodnot

Fridrich Schiller

Pro ukázku námi realizovaných pohřbů se můžete podívat do naší Galerie

celkový počet referencí je 102

Dobrý den, paní Vavrovičová,

jak už jsem zmínila do telefonu, jsme Vám s manželem nesmírně vděčni za Váš trpělivý a empatický přístup. Ta tragédie a bolest je nezměrná. Ale o to víc při ní oceníte citlivost a ochotu, jakou jste předvedla Vy. Jste člověk na správném místě a my Vám velmi děkujeme za veškerou péči o nás i o Martínka.
Jestli můžete, přidejte od nás prosím na web recenzi, třeba to někomu pomůže v podobně těžké chvíli.

přijato: 18.3.2019
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Velmi Vám děkuji paní Celinová za Vaši laskavost a péči.

 S úctou N.J., Praha 3.

přijato: 7.3.2019
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý  večer  pane  Mangl,
chtěla  jsem  Vám  poděkovat,  aspoň  písemnou  formou  za  Vaši  pomoc  a  pomoc  Vašich  kolegů  v  nejtěžší  chvíli  našeho  života.
Děkuji
P. J.

přijato: 27.2.2019
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Chtěla bych touto cestou poděkovat panu Kubíčkovi za jeho profesionální a citlivý přístup při vyřizování pohřbu mého tatínka. Zvolili jsme pohřeb v kostele, kde se pánové, kteří rakev doprovázali, chovali též velmi profesionálně a důstojně vzhledem k dané situaci. Objednané kytice byly vyrobeny z čerstvých květů prvotřídní kvality s náležitou péčí. I.B.
23. 2. 2019

přijato: 25.2.2019
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý den,
chtěla bych vyjádřit poděkování za skvělou organizaci, přípravu a průběh pohřebu mého otce ze dne 7.ledna 2019. Všechno proběhlo velice důstojně, citlivě a s úctou ze strany nosičů, kteří byli velice vstřícní a laskaví v této chvíli, která byla pro nás tak smutná a těžká.
Děkuji!!!
L.S.

přijato: 21.2.2019
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Vážený pane Kubíčku,

rádi bychom Vám poděkovali za bezchybnou přípravu a realizaci smutečního obřadu našeho tatínka dne 14.2.2019 od 13 hodin v Ústřední obřadní síni na Olšanech, i když na přípravu bylo velmi málo času. I tak jste zajistili naše  dodatečné požadavky. Jak vaši spolupracovníci, tak i pracovníci hřbitovní správy byli velmi profesionální a celý obřad včetně výpravy byl velmi důstojný a zanechal v každém velmi dobrý dojem. Velmi Vám za to děkujeme.

přijato: 15.2.2019
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

I would also like to say that the services provided by David Borovicka (Elpis funeral home) were excellent.  He showed compassion yet acted very professionally at all times.  He explained to us the process, what we were required to do and where possible he acted on our behalf.  

We very much appreciated his role in this matter.

přijato: 13.2.2019
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý den paní Kudrnová,

 jménem celé rodiny Vám chci poděkovat za perfektní organizaci pohřbu a vysoce profesionální přístup. Vše proběhlo hladce J..

Se srdečným pozdravem Mgr.J.V. s rodinou

přijato: 5.2.2019
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý den pane Borovička,

ještě jednou jsem Vám chtěl poděkovat za vstřícnost při přípravách a bezchybný průběh pohřbu mého tatínka.

přijato: 5.2.2019
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý den, dovoluji si poděkovat za citlivou pomoc při objednávání a následné realizaci pohřbu mé maminky D.H.. Zvláště rád a srdečně bych poděkoval paní Vlastě Vildové, která svou citlivostí, noblesou, empatií a uměřeností nám velmi pomohla v těžké chvíli maminčina odchodu i v průběhu loučení s ní. Za celou rodinu děkuji a jsme v srdečné úctě, M.K.

přijato: 21.1.2019
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace