Reference - hodnocení klientů


Náš pohřební ústav zastává názor, že nejlepší referencí jsou hodnocení našich klientů, kterých si naši pracovníci velice váží.

 

Veden ideou vzkříšení, která povýší zesnulého k dokonalosti věčného života,
stává se ten,kdo pohřbívá, prostředníkem a zároveň nositelem kulturních hodnot

Fridrich Schiller

Pro ukázku námi realizovaných pohřbů se můžete podívat do naší Galerie

celkový počet referencí je 131

Rád bych poděkoval pracovníkům pohřební služby ELPIS a zejména paní Ludmile Holadové z kanceláře na Smíchově za pomoc, rady  a vstřícnost při zařizování pohřbu mé manželky. Květiny byly nádherně připravené včetně našeho speciálního přání. Pracovnice v Motolském krematoriu byly rovněž nesmírně ochotné, laskavé a empatické. Pohřeb byl velmi profesionálně zařízen a proběhl zcela podle našich přání a k naší spokojenosti. I to nám velmi pomohlo se s osudovou ztrátou vyrovnat.
Ještě  jednou velice děkuji.
J. L. s rodinou

přijato: 3.1.2020
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý den,
v této pro nás velmi těžké chvíli, bych Vám touto cestou chtěla poděkovat za citlivý přístup při přípravě posledního rozloučení s mým tatínkem. Velice ráda bych poděkovala paní Vavrovičové za citlivost, vstřícnost, profesionalitu a hlavně ochotu v den smutečního obřadu.

Za celou rodinu děkuji M.P., Neratovice

přijato: 31.12.2019
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý den, chtěla bych poděkovat za velmi citlivý a empaticky přístup p.
Mirce Vavrovičové ke svým klientům. Neváhala mi pomoci i mimo pracovní dobu. Ještě jednou vřelý dík. L.B.

přijato: 31.12.2019
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Chtěla bych poděkovat pracovníkům ELPIS za lidský a profesionální přístup za pomoc a užitečné rady paní Holadové z pobočky na Smíchově.
Celá rodina děkuje... K.M.

přijato: 9.12.2019
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Chtěl bych vyjádřit uspokojení a poděkování nad průběhem pohřbu.

 Má matka byla vzorně připravena, květinové věnce byly moc pěkné a paní z obřadní síně se nám citlivě věnovala a se vším nás seznámila.

 Děkuji S pozdravem J.K.

přijato: 29.11.2019
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Vážený pane řediteli,
rád bych Vám ještě jednou poděkoval za velmi citlivý a profesionální přístup při pohřbu mojí maminky.
Jsem Vám velice zavázán.
Zůstávám s pozdravem,
J.Ž.

přijato: 11.11.2019
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý den,

chtěla jsem Vaší firmě poděkovat za naprosto profesionální jednání.

Pí Podroužková nám velmi pomohla při zajišťování pohřbu pro našeho tatínka pana P. ze Staré Boleslavi.
Nejen že uměla poradit při různých výběrech, kdy je to z psychického hlediska velmi těžké, ale i administrativu zvládla velmi rychle, takže jsme nemuseli na nic zbytečně dlouho čekat.
Při vlastním pohřbu vše také proběhlo tak jak mělo. Drobnost, kterou jsme požadovali byla operativně vyřešena.

Vaše dodávané květiny opravdu byly krásné a čerstvé a hlavně byly i zajištěny proti uvadnutí, takže si myslím, že budou hrob zdobit ještě dlouhou dobu. A v neposlední řadě nás velmi mile překvapilo profesionální chování Vašich zaměstnanců – totiž -  vůči pozůstalým to se jaksi očekává, ale i ke květinám – to se málokdy vidí, když se jedná o prostého člověka a nikoliv o nějakou celebritu. Také jsme ocenili  oblečení Vašich zaměstnanců i pohřební vůz. Možná jsou to drobnosti, ale my na ně moc vzpomínáme.  ….hlavně naše maminka, která krátce před třemi týdny před naším pohřbem  zařizovala pohřeb svého švagra u konkurenční firmy. Měla tak velmi čerstvé srovnání.

Stejně tak děkujeme za krásné uložení všech květinových darů na vlastní hrob.

 Ještě jednou díky

S pozdravem J. V. dcera 

přijato: 31.10.2019
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

V této pro nás velmi těžké chvíli, bych Vám touto cestou poděkovat za citlivý přístup při přípravě posledního rozloučení s mým tatínkem. Velice ráda bych poděkovala paní Vavrovičové za citlivost, vstřícnost, profesionalitu a hlavně ochotu v den smutečního obřadu.
Za celou rodinu děkuji M.P. Neratovice.

přijato: 31.10.2019
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Vážená paní Vavrovičová,

dovolte mi poděkovat Vám i Vašim kolegům za skvěle odvedenou práci. Smuteční obřad mého tatínka proběhl díky pracovníkům společnosti ELPIS na vysoké profesionální úrovni; nádherné kytice, dokonalá příprava, lidský přístup k pozůstalým a zároveň etický přístup k zesnulému. Odcházeli jsme z kostela s klidem v srdci.


S úctou M. Ž.

přijato: 2.10.2019
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Vážená paní Vavrovičová,

chtěla bych Vám poděkovat za váš citlivý přístup a pomoc při objednání pohřbu moji maminky. Zvláště v těchto těžkých životních situacích člověk ocení každé milé slovo, projev empatie a zároveň velkou profesionalitu při zařizování této nejsmutnější události v životě – smrti milované maminky.

Děkujeme A.H. s rodinou

přijato: 25.9.2019
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace