Reference - hodnocení klientů


Náš pohřební ústav zastává názor, že nejlepší referencí jsou hodnocení našich klientů, kterých si naši pracovníci velice váží.

 

Veden ideou vzkříšení, která povýší zesnulého k dokonalosti věčného života,
stává se ten,kdo pohřbívá, prostředníkem a zároveň nositelem kulturních hodnot

Fridrich Schiller

Pro ukázku námi realizovaných pohřbů se můžete podívat do naší Galerie

celkový počet referencí je 178

Dobrý den, paní Zápalková,
dovolte mi, abych Vám poděkovala nejen za zajištění posledního rozloučení s mojí maminkou, ale i za Vaše profesionální a empatické jednání, které mi velmi pomohlo v tak těžké chvíli.
Květinová výzdoba byla nádherná, přesně podle našich představ. Tlumočte, prosím, moje poděkování také firmě E-květina.
Ještě jednou děkuji za pomoc a přeji Vám i Vašim spolupracovníkům hlavně hodně zdraví!
Jana O.

přijato: 23.4.2021
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Vyhledávat pohřební služby není jistě pro nikoho zálibou a když vás život k tomu dovede, nejste zřejmě s největší pravděpodobností ve stavu připravenosti na cokoliv. Někde v hloubi vědomí v takové situaci očekáváte špetku soucitu, empatie, slušnosti....byť jste pro pracovníka těchto služeb úplně cizí a zdaleka nejste jediní.

Po otřesném přístupu jedné středočeské pohřební služby, odkud jsme - možná trochu nadsazeně psáno - museli takřka utéct, abychom celý zbytek svých životů nenosili v srdcích krutou vlastní výčitku, jak jsme nechali zacházet s naší milovanou zesnulou maminkou, jsme oslovili - a to v podstatě náhodným výběrem -pražský Pohřební ústav ELPIS v Kateřinské ulici . Od prvního telefonátu až po celý závěr, kdy nám členové této společnosti pomohli maminku vyprovodit na druhou stranu, jsme se setkali jen a jen s pochopením, úctou, slušností, porozuměním......

Paní JUDr. Zápalková i její kolegové, pí Regina a ostatní nás přesvědčili, že i toto smutné, ale v životě nutné řemeslo, se dá dělat jen a jen dobře. Jsou to lidé na svých místech, umí naslouchat, pomáhat těm, kteří tu zbyli, překonat a zvládnout smutný akt posledního loučení s těmi, kteří už se na Zemi nevrátí. Snaží se pochopit, vyjít vstříc i v ne právě standardních požadavcích, nabídnout možnosti..........prostě pomáhají a přitom v jejich práci není žádné veselí.
Za to vše jim upřímně děkujeme a přejeme pevné zdraví a hodně síly v jejich práci i v osobních životech. 

Alena a Jaromír V.

přijato: 9.4.2021
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý den, vážená paní Manglová,  

děkuji Vám i jménem všech kolegyň a kolegů, kteří si alespoň touto formou 

mohli Martina uctít. 

 

Vážím si Vašeho profesionálního přístupu od začátku až do této pomyslné tečky.

Služby vaší společnosti mohu všem jen doporučit. 

 

Přeji Vám hezký den 

Jana 

přijato: 12.3.2021
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý den,

ráda bych Vám vyjádřila poděkování za včerejší organizaci pohřbu pana Jaromíra Joo. Zasloužil si důstojné rozloučení a vy jste mu to i v tomto období plném omezení umožnili. Nejsem z rodiny, jsem jen jedním z mnoha lidí, kteří měli možnost se s tímto úžasným člověkem setkat a jsem ráda, že se našel někdo, kdo byl schopný mu zajistit takové poslední rozloučení, i když jsem se ho mohla zúčastnit jen online. 

Děkuji, T.D.

přijato: 6.3.2021
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Milá paní Šťastná,

moc díky - nejen za fakturu a parte, ale vůbec za Váš laskavý a empatický přístup, za vstřícnost a dobré praktické rady, které jste nám dala. Hodně jste nám tuhle bolestnou povinnost usnadnila. Jsme rádi, že jsme v těch těžkých chvílích narazili na člověka, jako jste Vy.

 

Držíme Vám palce, at se Vám covid vyhýbá velkým obloukem (a nezodpovědní lidé taky), a ať se Vám co nejdřív podaří získat očkování. Buďte na sebe, prosím, opatrná.

 

Se srdečným pozdravem,

Lucie J.

přijato: 18.2.2021
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý den, 

ráda bych, alespoň touto cestou, poděkovala všem zaměstnancům ELPIS, kteří nám 26.1.2021 pomohli s  odchodem našeho tatínka a manžela, s citlivým a pietním přístupem k zesnulému a i celé rodině a s úctou k životu. Děkujeme i za následné vyřízení potřebných náležitostí.
Vážíme si Vaší práce 

M. H. (dcera) s rodinou

přijato: 15.2.2021
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý den pane Kubíčku,

Ve čtvrtek měl táta pohřeb, který zařizovala Vaše firma.….Chtěla bych Vám jménem rodiny ještě jednou moc poděkovat za Váš přístup i Vaší empatické kolegyně, která se nás ujala ve čtvrtek před obřadem. V takovéto pro nás velmi smutné chvíli jste byli oporami….

Ještě jednou děkuji za pomoc a lidský přístup.

 

P. H.

přijato: 14.2.2021
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý den, 

touto cestou děkuji za svou maminku i za celou naši rodinu za profesionální služby, které nám byly poskytnuty v souvislosti s organizací pohřbu našeho milovaného tatínka a maminčina manžela dne 14.1.2021 ve vaší kanceláři Praha 9 - Čakovice, Krystalová 470/7 paní Alžbětou Vančurovou. Ocenili jsme  pomoc, vstřícnost a možnost konzultovat naše požadavky i zajištění krásné květinové výzdoby, takže obřad proběhl přesně podle našich představ. Ještě jednou děkujeme. S pozdravem J  B

přijato: 17.1.2021
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Mila pani Podrouzkova,

Take mne po pohrbu telefonovaly me sestrenice z Litomeric a rikaly, ze organizace Vasi firmou byla na jednicku s hvezdickou. Ze v porovnani s pohrby v Litomericich to byla vysoka uroven, jak bylo vse zorganizovane a dustojne. Take Vam srdecne dekuji a urcite se za Vami zastavim pri me (doufejme brzke) ceste do Brandysa.

přijato: 15.1.2021
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Vážená paní inženýrko, 

chtěla bych moc poděkovat všem, kteří organizovali a uskutečnili pohřeb mého manžela včera 11.1.2021. Vše bylo perfektní, pietní a zvláště mě ohromila úprava těla při identifikaci. Svou bezchybnou prací prokazujete úctu nejen zemřelému, ale i rodině a přátelům.

S úctou BL

přijato: 11.1.2021
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Facebook Instagram
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace