Reference - hodnocení klientů


Náš pohřební ústav zastává názor, že nejlepší referencí jsou hodnocení našich klientů, kterých si naši pracovníci velice váží.

 

Veden ideou vzkříšení, která povýší zesnulého k dokonalosti věčného života,
stává se ten,kdo pohřbívá, prostředníkem a zároveň nositelem kulturních hodnot

Fridrich Schiller

Pro ukázku námi realizovaných pohřbů se můžete podívat do naší Galerie

celkový počet referencí je 135

Děkuji panu Kubíčkovi a firmě Elpis za organizaci smutečního obřadu a zejména za vystavení ostatků manžela ing. D. K. Vše proběhlo v naprostém pořádku. M.K

přijato: 13.5.2020
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý den. 
Chtěl bych touto cestou poděkovat vaší společnosti za uspořádání pohřbu mé matky. Hlavně paní Podroužkové ve Vaší Brandýské provozovně. Od prvního kontaktu do závěru pohřbu velice profesionální přístup. Už když si dva pánové přijeli pro naši maminku domů byli velmi taktní a ohleduplní. Paní Podroužková byla při sjednávání pořbu velmi trpělivá a laskavá. Ještě jednou díky za celou naši rodinu. 

S pozdravem
F. Č.

přijato: 6.5.2020
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dne 6.4. 2020 jsem zařizovala poslední cestu mého otce. Paní v pohřební službě byla velmi profesionální a dokáže člověka podpořit a podržet v těžké chvíli. Se vším ochotně poradila a pomohla. Má velikou trpělivost. Velmi se mi ulevilo. Ještě jednou děkuji paní Šťastná

přijato: 29.4.2020
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Poslední rozloučení pro nikoho není lehké, ale existují lidé, pro které je toto povolání posláním, a to je právě ELPIS v Brandýse. Náš pohřeb byl velmi decentní, tak jak jsme si ho přáli, v překrásné kapli ve Staré Boleslavi.  Vše do posledního puntíku sedělo a bylo profesionálně připravené. Paní Podroužková vše zařídila na jedničku, celý obřat byl důstojný, možnost rozloučit se, květinová dekorace...pokud tedy hledáte profesionální služby tohoto typu, určitě mohu doporučit.

přijato: 14.4.2020
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý den,

děkuji za včerejší velice profesionální odvoz mé zesnulé maminky - oba pánové, kteří zde byli, vše provedli dobře a rychle. Děkuji a zdravím, E. B. V.

přijato: 1.4.2020
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý den,
25. března 2020 jste nám pomohli vypravit pohřeb pana J. B.. Chceme vám moc poděkovat za profesionální služby, ochotu a osobní nasazení vašich pracovníků.
I. B. s rodinou

přijato: 27.3.2020
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý den,
dnes se konal pohřeb mojí maminky paní MUDr. O.J. v Motole. Dovolte mi, abych poděkovala všem zaměstnancům, pro nás to bylo emočně velmi náročné a oni odvedli perfektní práci. Byli jsme spokojeni, že jsme se mohli důstojně rozloučit.
Děkuji MUDr. O.T.

přijato: 19.3.2020
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Vážený pan řediteli,


chtěli bychom Vám poděkovat za profesionalitu, takt a lidskost Vašich zaměstnanců, se kterými jsme jednali v souvislosti s pohřbem naší maminky M. V., který proběhl dne 18.2.2020. O výběru Vaší pohřební služby rozhodly především reference od přátel a pak i Vaše přehledné webové stránky s uvedeným ceníkem. Na pobočce v Kateřinské ul. se nám s velikou pečlivostí věnovala laskavá a empatická Dr. Hana Zápalková, vycházela vstříc našim požadavkům, které se ukázaly jako nestandardní (rozloučení v kostele při mši s následným uložením rakve do hrobu). Po dlouhém a precizním jednání nám sestavila detailní program pohřbu. To vše v příjemné atmosféře, přesně podle našich představ. Paní doktorce děkujeme m.j. i za doporučení limuzíny, byla opravdu slavnostním a elegantním doplňkem celého pohřbu. Oba dva mladí muži nás mile překvapili svým galantním chováním, pěkným stejnokrojem a taktním přístupem. Ochotně se přizpůsobili našim přáním. Celý pohřeb probíhal v kostele i na hřbitově časově podle plánu, pro nás pozůstalé bylo velikou pomocí a úlevou, že jsme se nemuseli o nic starat, součinnost zaměstnanců Správy hřbitovů byla z našeho pohledu bez problémů. Nedošlo k žádné nevhodné situaci, která by nás mohla rozladit. Celý pohřeb byl důstojný, slavnostní, bez tíživé stísněné atmosféry, což ocenili i naši hosté. Je to i zásluhou Vašich zaměstnanců, za což Vám velice děkujeme.Pro nás spolupráce s Vámi byla i nadějí = elpis, že laskavé vztahy mezi lidmi se doposud nevytratily.


Věřte, že Vaši pohřební službu ELPIS budeme doporučovat všem svým známým.
S pozdravem M. Z. , M. M. dcery

přijato: 5.3.2020
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý den, ráda bych jménem pozůstalých poděkovala pohřební službě ELPIS a hlavně p. Kubíčkovi z ulice Budínova 10 PHA.8 za perfektní vyřízeni a připravení pohřbu maminky p.M., úžasná práce floristek a celkový citlivý přístup p.Kubíčka, určitě budu doporučovat P. D. dcera

přijato: 25.2.2020
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý den, chtěl bych touto cestou moc poděkovat p. Petře Podroužkové za objednání a celý velice důstojný průběh pohřbu mého otce Š. M. v  Brandýse nad Labem. Děkuji jménem všech zúčastněných, kteří byli velice příjemně překvapení celým průběhem a velice profesionální organizací. P. M.

přijato: 31.1.2020
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace