Reference - hodnocení klientů


Náš pohřební ústav zastává názor, že nejlepší referencí jsou hodnocení našich klientů, kterých si naši pracovníci velice váží.

 

Veden ideou vzkříšení, která povýší zesnulého k dokonalosti věčného života,
stává se ten,kdo pohřbívá, prostředníkem a zároveň nositelem kulturních hodnot

Fridrich Schiller

Pro ukázku námi realizovaných pohřbů se můžete podívat do naší Galerie

celkový počet referencí je 166

Dobrý den, vážená paní Manglová,  

děkuji Vám i jménem všech kolegyň a kolegů, kteří si alespoň touto formou 

mohli Martina uctít. 

 

Vážím si Vašeho profesionálního přístupu od začátku až do této pomyslné tečky.

Služby vaší společnosti mohu všem jen doporučit. 

 

Přeji Vám hezký den 

Jana 

přijato: 12.3.2021
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý den,

ráda bych Vám vyjádřila poděkování za včerejší organizaci pohřbu pana Jaromíra Joo. Zasloužil si důstojné rozloučení a vy jste mu to i v tomto období plném omezení umožnili. Nejsem z rodiny, jsem jen jedním z mnoha lidí, kteří měli možnost se s tímto úžasným člověkem setkat a jsem ráda, že se našel někdo, kdo byl schopný mu zajistit takové poslední rozloučení, i když jsem se ho mohla zúčastnit jen online. 

Děkuji, T.D.

přijato: 6.3.2021
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Milá paní Šťastná,

moc díky - nejen za fakturu a parte, ale vůbec za Váš laskavý a empatický přístup, za vstřícnost a dobré praktické rady, které jste nám dala. Hodně jste nám tuhle bolestnou povinnost usnadnila. Jsme rádi, že jsme v těch těžkých chvílích narazili na člověka, jako jste Vy.

 

Držíme Vám palce, at se Vám covid vyhýbá velkým obloukem (a nezodpovědní lidé taky), a ať se Vám co nejdřív podaří získat očkování. Buďte na sebe, prosím, opatrná.

 

Se srdečným pozdravem,

Lucie J.

přijato: 18.2.2021
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý den, 

ráda bych, alespoň touto cestou, poděkovala všem zaměstnancům ELPIS, kteří nám 26.1.2021 pomohli s  odchodem našeho tatínka a manžela, s citlivým a pietním přístupem k zesnulému a i celé rodině a s úctou k životu. Děkujeme i za následné vyřízení potřebných náležitostí.
Vážíme si Vaší práce 

M. H. (dcera) s rodinou

přijato: 15.2.2021
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý den pane Kubíčku,

Ve čtvrtek měl táta pohřeb, který zařizovala Vaše firma.….Chtěla bych Vám jménem rodiny ještě jednou moc poděkovat za Váš přístup i Vaší empatické kolegyně, která se nás ujala ve čtvrtek před obřadem. V takovéto pro nás velmi smutné chvíli jste byli oporami….

Ještě jednou děkuji za pomoc a lidský přístup.

 

P. H.

přijato: 14.2.2021
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý den, 

touto cestou děkuji za svou maminku i za celou naši rodinu za profesionální služby, které nám byly poskytnuty v souvislosti s organizací pohřbu našeho milovaného tatínka a maminčina manžela dne 14.1.2021 ve vaší kanceláři Praha 9 - Čakovice, Krystalová 470/7 paní Alžbětou Vančurovou. Ocenili jsme  pomoc, vstřícnost a možnost konzultovat naše požadavky i zajištění krásné květinové výzdoby, takže obřad proběhl přesně podle našich představ. Ještě jednou děkujeme. S pozdravem J  B

přijato: 17.1.2021
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Mila pani Podrouzkova,

Take mne po pohrbu telefonovaly me sestrenice z Litomeric a rikaly, ze organizace Vasi firmou byla na jednicku s hvezdickou. Ze v porovnani s pohrby v Litomericich to byla vysoka uroven, jak bylo vse zorganizovane a dustojne. Take Vam srdecne dekuji a urcite se za Vami zastavim pri me (doufejme brzke) ceste do Brandysa.

přijato: 15.1.2021
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Vážená paní inženýrko, 

chtěla bych moc poděkovat všem, kteří organizovali a uskutečnili pohřeb mého manžela včera 11.1.2021. Vše bylo perfektní, pietní a zvláště mě ohromila úprava těla při identifikaci. Svou bezchybnou prací prokazujete úctu nejen zemřelému, ale i rodině a přátelům.

S úctou BL

přijato: 11.1.2021
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Vážený pane Mangle a vážený pane Borovičko, chtěla jsem za celou naší rodinu velmi poděkovat Vaší společnosti Elpis, zejména pak paní Evě Celinové z Vinohradské pobočky.  Poskytla nám tolik potřebnou pomoc a podporu při těžké životní situaci - po odchodu našeho tatínka. Její nesmírně lidský a citlivý přístup byl balzámem na duši, po všech těch krušných měsících během tatínkovy vážné nemoci. Ještě jednou děkujeme.

Zdraví S.S s rodinou

přijato: 5.1.2021
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Smrt je přirozenou součástí života, a smutným údělem nás dětí bývá vypravit své rodiče na jejich poslední cestu. Je to bolestivá a psychicky náročná úloha, na kterou se nelze připravit. O to víc si pak člověk váží profesionálů, jako jsou právě Ti z pohřební služby Elpis, kteří člověku pomohou toto smutné poslání zvládnout s úctou a pokorou. Navíc mají opravdu lidský přístup, který pozůstalým v těchto těžkých chvílích pomáhá a rozrušeného člověka uklidňuje.
Tento rok jsem přišel o oba rodiče, a v obou případech jsem využil služeb Elpisu. Když jsem vypravoval rozloučení mamince, tak jsem byl díky vlídnému jednání paní Holadové z pobočky na Smíchově vnitřně klidný a věděl jsem, že mou milovanou maminku odevzdávám do rukou profesionálů a její poslední cesta bude důstojná. Po uskutečnění obřadu jsem doufal, že na dlouhou dobu již tyto služby poptávat nebudu.
Bohužel. Život je nelítostný. S odstupem pár měsíců jsem přišel i o mého milovaného tatínka. Hned jsem věděl, že chci, aby se o něj také postarali lidé z Elpisu. Tatínek si přál být pohřbený do rodinné hrobky. A lidé z Elpisu mě opět přesvědčili, že jsou profesionálové na slovo vzatí. Jmenovitě jsem nesmírně vděčný paní Ing. Šťastné, rovněž z pobočky na Smíchově. Její empatický, obětavý a věcný přístup mi pomohl vypravit takový pohřeb, na který se snad i tatínek tam shora díval s úsměvem. Rovněž děkuji jejím kolegům, kteří pak samotný pohřeb zajišťovali na místě, jelikož i oni se chovali natolik důstojně a s úctou, že jsem měl pocit, jako kdyby tatínka osobně znali a něco pro ně znamenal.
Děkuji Vám za vše, vážím si Vašich služeb a jsem vděčný za to, že v takto těžkých chvílích se člověk může obrátit právě na Vás, lidi ze společnosti Elpis, kteří zlomenému člověku poskytnou oporu, kterou tolik potřebuje. S úctou J.K. s D.Č. - převzato z GoogleMaps

přijato: 13.12.2020
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Facebook Instagram
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace