Reference - hodnocení klientů


Náš pohřební ústav zastává názor, že nejlepší referencí jsou hodnocení našich klientů, kterých si naši pracovníci velice váží.

 

Veden ideou vzkříšení, která povýší zesnulého k dokonalosti věčného života,
stává se ten,kdo pohřbívá, prostředníkem a zároveň nositelem kulturních hodnot

Fridrich Schiller

Pro ukázku námi realizovaných pohřbů se můžete podívat do naší Galerie

celkový počet referencí je 113

Vážená paní Vavrovičová,

dovolte mi poděkovat Vám i Vašim kolegům za skvěle odvedenou práci. Smuteční obřad mého tatínka proběhl díky pracovníkům společnosti ELPIS na vysoké profesionální úrovni; nádherné kytice, dokonalá příprava, lidský přístup k pozůstalým a zároveň etický přístup k zesnulému. Odcházeli jsme z kostela s klidem v srdci.


S úctou M. Ž.

přijato: 2.10.2019
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Vážená paní Vavrovičová,

chtěla bych Vám poděkovat za váš citlivý přístup a pomoc při objednání pohřbu moji maminky. Zvláště v těchto těžkých životních situacích člověk ocení každé milé slovo, projev empatie a zároveň velkou profesionalitu při zařizování této nejsmutnější události v životě – smrti milované maminky.

Děkujeme A.H. s rodinou

přijato: 25.9.2019
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý den,dovolte mi toutou cestou poděkovat všem kteří se podíleli na posledním rozloučení s mojí sestrou paní E. H.!!!!
Vážený pane Borovičko,chci VÁM i celému týmu z celého srdce poděkovat za váš profesionální a lidský přístup v tak těžké chvíli jako pro nás  bylo 20.9.  v Mečeříži...

Doufám,že vaše služby nebudu dlouho potřebovat,ale pokud bohužel ano tak se zcela určitě obrátím pouze na vás...smrt je součástí života a můj dědeček kterému je 85 let mi po obřadu sestry řekl,že to měla krásné a přesně takhle chce abych ho pochovala také.
Doufám,že tu se mnou děda bude ještě dlouho,ale jsem ráda že už nyní vím co mu jednou chci splnit...

Ještě jednou se ctí a obrovskou pokorou, hluboká poklona vaší práci !!!!!!

S pozdravem J. P. H.

přijato: 23.9.2019
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý den,

chtěl jsem Vám velmi poděkovat  za vše, jsme rádi, že vše proběhlo v pořádku. Moc si vážíme Vaší pomoci a ochoty.
Prosím dejte vědět, zda z naší strany je třeba ještě něco vyřídit (kromě vyzvednutí urny) nebo zda je vše již vyřízeno.


Moc Vám děkujeme T.

přijato: 20.9.2019
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Vážení,

rád bych poděkoval vašim pracovníkům za jejich pomoc a lidský i profesionální přístup. Jmenovitě děkuji paní Holadové z pobočky na Smíchově, se kterou jsme domlouvali rozloučení a pracovnici zastupující pohřební službu v Malé obřadní síni ve Strašnicích, která ochotně nabídla, že odveze květinové vazby na náš rodinný hrob v Libiši. Tam bychom se v danou chvíli těžko dostávali. Obě nám velmi pomohly.

Děkuji jménem naší rodiny. S pozdravem P.H.

přijato: 2.9.2019
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

13.8.2019 byl ve Strašnicích pohřeb mého tatínka O. O.. Ráda bych touto cestou poděkovala paní Regině Pulese za její velmi vnímavý, citlivý přístup projevený skutečnou účastí. Jsem jí nesmírně vděčná, že mi umožnila rozloučit se s tatínkem tak jak jsem potřebovala. Děkuji za krásně uvázané květiny, které úplně obřadní síň zjemnily.

P.S. Můžete říci, že je to samozřejmost. Ale v dnešní době není a lidský, osobní přístup se vytrácí. Měli jsme štěstí, že právě tento den byla ve Strašnicích paní Pulese.

Děkuji Vám. P. V.

přijato: 28.8.2019
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dear David at ELPIS. Thank you so much for all the help you give me during the re-patriation of G. your kindness will never be fogotten. Kindesr Regards P.J.

přijato: 19.7.2019
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Milá paní Celinová,
prosím přijměte mé poděkování za veškerou péči vaší firmy a Vás o to, aby nutné procesy a obřad mojí maminky v kostele na Zderaze proběhly do posledního detailu hladce a nesmírně ohleduplně. Člověk si neuvědomí, jak citlivým se v takových momentech stává.
Děkuji D.P.
Až umřu nic na tomto světě se nestane a nezmění, jen srdcí několik se zachvěje v rose jak k ránu květiny.
J.Wolker

přijato: 19.7.2019
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý deň,
prosím, príjmite touto cestou poďakovanie pánu Petrovi Kubíčkovi za profesionalitu, empatiu, ochotu, trpezlivosť. Vybavovať pohreb zomrelému manželovi bola veľmi stresujúca, bolestná záležitoť.Moje obavy sa rozplynuli, keď sme so synom začali komunikovať s p. Kubíčkom. Všetko sa šmahom kúzelného prútiku stalo ukľudňujúce, znesiteľnejšie. Ďakujem, že vo Vašej firme pracuje takýto profesionál. M.Ř.

přijato: 16.7.2019
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Vážený pane majiteli,

         chtěli bychom velmi poděkovat Vašemu pohřebnímu ústavu, vaší pobočky Pohřební služby ELPIS Brandýs n/Labem                 p. Podroužkové, při přípravách na poslední rozloučení s naší drahou zesnulou maminkou a babičkou 21.2.2019 ve smuteční síni hřbitov Zeleneč. Její poklidné a zároveň systematické vedení celého průběhu jednání nemá chybu. Je nesmírně vnímavá a citlivá k nám pozůstalým.

Tímto bychom  chtěli poděkovat také děvčatům, která skutečně tuto nádhernou výzdobu vytvořila a která byla ještě možná hezčí než bylo v katalogu. Přístup a oblečení zaměstnanců při samotné přípravě v síni naprosto profesionální, s kterým se spousty kondolenčních hostů podle jejich slov ještě nesetkalo. Takže bychom vám i vašim kolegům za to vše chtěli jménem celé naší rodiny moc poděkovat a popřát mnoho úspěchů.

J. K.

přijato: 17.6.2019
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace