Reference - hodnocení klientů


Náš pohřební ústav zastává názor, že nejlepší referencí jsou hodnocení našich klientů, kterých si naši pracovníci velice váží.

 

Veden ideou vzkříšení, která povýší zesnulého k dokonalosti věčného života,
stává se ten,kdo pohřbívá, prostředníkem a zároveň nositelem kulturních hodnot

Fridrich Schiller

Pro ukázku námi realizovaných pohřbů se můžete podívat do naší Galerie

celkový počet referencí je 160

Dobrý den, 

touto cestou děkuji za svou maminku i za celou naši rodinu za profesionální služby, které nám byly poskytnuty v souvislosti s organizací pohřbu našeho milovaného tatínka a maminčina manžela dne 14.1.2021 ve vaší kanceláři Praha 9 - Čakovice, Krystalová 470/7 paní Alžbětou Vančurovou. Ocenili jsme  pomoc, vstřícnost a možnost konzultovat naše požadavky i zajištění krásné květinové výzdoby, takže obřad proběhl přesně podle našich představ. Ještě jednou děkujeme. S pozdravem J  B

přijato: 17.1.2021
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Mila pani Podrouzkova,

Take mne po pohrbu telefonovaly me sestrenice z Litomeric a rikaly, ze organizace Vasi firmou byla na jednicku s hvezdickou. Ze v porovnani s pohrby v Litomericich to byla vysoka uroven, jak bylo vse zorganizovane a dustojne. Take Vam srdecne dekuji a urcite se za Vami zastavim pri me (doufejme brzke) ceste do Brandysa.

přijato: 15.1.2021
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Vážená paní inženýrko, 

chtěla bych moc poděkovat všem, kteří organizovali a uskutečnili pohřeb mého manžela včera 11.1.2021. Vše bylo perfektní, pietní a zvláště mě ohromila úprava těla při identifikaci. Svou bezchybnou prací prokazujete úctu nejen zemřelému, ale i rodině a přátelům.

S úctou BL

přijato: 11.1.2021
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Smrt je přirozenou součástí života, a smutným údělem nás dětí bývá vypravit své rodiče na jejich poslední cestu. Je to bolestivá a psychicky náročná úloha, na kterou se nelze připravit. O to víc si pak člověk váží profesionálů, jako jsou právě Ti z pohřební služby Elpis, kteří člověku pomohou toto smutné poslání zvládnout s úctou a pokorou. Navíc mají opravdu lidský přístup, který pozůstalým v těchto těžkých chvílích pomáhá a rozrušeného člověka uklidňuje.
Tento rok jsem přišel o oba rodiče, a v obou případech jsem využil služeb Elpisu. Když jsem vypravoval rozloučení mamince, tak jsem byl díky vlídnému jednání paní Holadové z pobočky na Smíchově vnitřně klidný a věděl jsem, že mou milovanou maminku odevzdávám do rukou profesionálů a její poslední cesta bude důstojná. Po uskutečnění obřadu jsem doufal, že na dlouhou dobu již tyto služby poptávat nebudu.
Bohužel. Život je nelítostný. S odstupem pár měsíců jsem přišel i o mého milovaného tatínka. Hned jsem věděl, že chci, aby se o něj také postarali lidé z Elpisu. Tatínek si přál být pohřbený do rodinné hrobky. A lidé z Elpisu mě opět přesvědčili, že jsou profesionálové na slovo vzatí. Jmenovitě jsem nesmírně vděčný paní Ing. Šťastné, rovněž z pobočky na Smíchově. Její empatický, obětavý a věcný přístup mi pomohl vypravit takový pohřeb, na který se snad i tatínek tam shora díval s úsměvem. Rovněž děkuji jejím kolegům, kteří pak samotný pohřeb zajišťovali na místě, jelikož i oni se chovali natolik důstojně a s úctou, že jsem měl pocit, jako kdyby tatínka osobně znali a něco pro ně znamenal.
Děkuji Vám za vše, vážím si Vašich služeb a jsem vděčný za to, že v takto těžkých chvílích se člověk může obrátit právě na Vás, lidi ze společnosti Elpis, kteří zlomenému člověku poskytnou oporu, kterou tolik potřebuje. S úctou J.K. s D.Č. - převzato z GoogleMaps

přijato: 13.12.2020
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Milá paní Celinová, Maminka a ja jsme Vám a všem pracovníkům ústavu ELPIS - Vinohrady velmi vděčný za vaší laskavou pomoc a služby které jste nám poskitly. 

S přáním dobrého zdraví a štěstí, DaP V.

přijato: 2.12.2020
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý den vážený/á pane/í řediteli/ko.

Zadali jsme si k vaší společnosti jako rodina smuteční obřad naší maminky. S poděkováním Vám sděluji, že jsme nemohli učinit lépe. Velice si vážím práce tak psychicky náročné, jako je jednání s bolavými pozůstalými. O to více, když zjistíte, že pro Vaše zaměstnance nejsme pracovní kusy, ale lidé, kteří trpí. Druhý den po smrti mojí maminky, se mě mě velice něžně ujala Vaše pracovnice paní Petra Podroužková. Její profesionální jednání bylo skutečným pohlazením naprosto rozervané duše. Přeji všem, kteří jsou nuceni v tak krátké době absolvovat tak mučivé momenty, aby se setkávali s takovými lidmi jako je paní Podroužková. A pak musím poděkovat za profesionální pomoc další Vaší pracovnice paní Reginy Szonovské, která nás uvítala přímo v den pohřbu v krematoriu a dohlížela na vše kolem. Totiž, na naší straně těsně před obřadem vznikl problém, který už nebylo možné řešit. Asi nad rámec svých povinností, aniž bychom během obřadu byli rušeni, paní Szonovská všechno zařídila tak, že problém vyřešila naprosto exelentně, aniž bychom věděli. Což pro nás byla ve stávající situaci obrovská pomoc. Pokud máte ve své firmě tak úžasné lidi, pak jste skutečně firmou na vysoké úrovni. 
Byla bych velice ráda, kdyby jste oběma pracovnicím osobně vyjádřil poděkování za jejich práci a lidskost. To nebývá dnes velice cool, ale lidství by mělo vítězit všude. Přeji oběma paním i ostatním pracovníkům pevné zdraví a ctím jejich nesnadnou práci. Firmě přeji, aby šla ve svých službách takto dál a udržela si dobrou pověst a kredit. 

S úctou a poděkováním J.U. s rodinou.

přijato: 15.11.2020
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Rád bych za mě a mé sourozence z celého srdce poděkoval paní Petře Podroužkové za empatii, taktnost a hlavně ochotu řešit určité změny v průběhu příprav. Vše plynulo, jak má a organizace proběhla přesně, tak jak jsme si domluvili. Pro mě to byla velká úleva se spolehnout a cítit, že se bez ostychu mohu na paní Podroužkovou kdykoliv obrátit. Je dnes darem, když narazíte na člověka na svém místě, což paní Podroužková bezesporu je!. Ještě jednou, děkujeme za profesionální přístup Pohřebnímu ústavu ELPIS - Brandýs nad Labem. Přeji další spokejené klienty.

S pozdravem Jan K.

přijato: 12.11.2020
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý den, chtěli bychom touto cestou poděkovat panu Kubíčkovi z pobočky na Bulovce za lidský,empatický a profesionální přístup při sjednávání pohřbu mého manžela.Velice děkujeme i panu Borovičkovi,který velmi ochotně vyšel vstříc našim požadavkům a zajistil vše pro to,abychom se mohli rozloučit důstojně,decentně a v soukromí v rozlučkové místnosti v Kostelci nad Labem. Děkujeme i za velkou pomoc,podporu,profesionalitu a lidský přístup všem zaměstnancům Pohřebního ústavu Elpis. M. H. s rodinou”

 

přijato: 21.10.2020
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý den,chtěl bych touto cestou za mou rodinu a rodinu mého bratra FH poděkovat za zprostředkování pohřbu mojí maminky SH. Veškerá jednání vedená s Vaší zaměstnankyní paní Zápalkovou a následné provedení objednaných služeb a činností souvisejících s pohřbem, byla vedena velmi taktně a naprosto profesionálně. Díky tomu nám odpadla řada starostí. Za obě naše rodiny Vám velice děkuji.

KH, P2

přijato: 9.10.2020
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Přeji hezký den,

chtěl bych touto cestou poděkovat za velmi profesionální přístup v mimořádné životní situaci jako je smrt mého tatínka. Vše jsem řešil s paní Šťastnou, kterou bych chtěl touto cestou poděkovat za velmi tvůrčí a profesionální přístup k poslednímu rozloučení. Dále bych chtěl poděkovat celému kolektivu vaší společnosti. Se vším jak proběhlo, jsme byli spokojeni. Za mě to bylo nádherné rozloučení s tatínkem. Přeji hodně spokojených klientů.

S pozdravem KP

přijato: 5.10.2020
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Facebook Instagram
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace