Reference - hodnocení klientů


Náš pohřební ústav zastává názor, že nejlepší referencí jsou hodnocení našich klientů, kterých si naši pracovníci velice váží.

 

Veden ideou vzkříšení, která povýší zesnulého k dokonalosti věčného života,
stává se ten,kdo pohřbívá, prostředníkem a zároveň nositelem kulturních hodnot

Fridrich Schiller

Pro ukázku námi realizovaných pohřbů se můžete podívat do naší Galerie

celkový počet referencí je 124

Vážený pane Kubíčku,

děkuji Vám ještě jednou za zcela mimořádný přístup při zajisťování pohřbu mé maminky. Manželka mne informovala, rovnež my dva jsme spolu hovořili telefonicky,parte je nesmírně vkusné...

přijato: 15.1.2020
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Chci moc poděkovat Vaší pohřební službě za vzorný průběh pohřbu mojí maminky. Vše proběhlo dle domluvy, vše na jedničku. Zvláště chci poděkovat panu Petrovi Kubíčkovi z pobočky Bulovka, který se mnou pohřeb zařizoval a dovedl vše tak lidsky odlehčit, že se mi vůbec nechtělo plakat a naopak jsme se spolu i zasmáli a krásně si popovídali, což bylo k nezaplacení. Pane Kubíčku, děkuji, jste profesionál na svém místě. Hodně štěstí v práci i v osobním životě.

přijato: 8.1.2020
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý den,
je to už delší dobu, ale i tak je to potřeba.
V červnu jste nám pomohli s rozloučením s babičkou J .J.. Servis, lidskost a přístup paní (bohužel si nepamatuju jméno), která se o nás během pohřbu starala, pomáhala nám vysvětlit co a jak a dokonce nás uklidnila v nejistých situacích (kdy se na pohřbu objevil nezvaný člověk, jehož jsme se obávali), to vše bylo naprosto úžasné. Pomohla nám vše v klidu zvládnout, byla velmi přívětivá a nemohla se snad chovat lépe a příkladněji. Svou práci odvedla perfektně!  Opravdu moc děkujeme a prosím, pokud by se k ní mohla pochvala dostat, budu ráda.

Děkuji H.N.

přijato: 6.1.2020
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Rád bych poděkoval pracovníkům pohřební služby ELPIS a zejména paní Ludmile Holadové z kanceláře na Smíchově za pomoc, rady  a vstřícnost při zařizování pohřbu mé manželky. Květiny byly nádherně připravené včetně našeho speciálního přání. Pracovnice v Motolském krematoriu byly rovněž nesmírně ochotné, laskavé a empatické. Pohřeb byl velmi profesionálně zařízen a proběhl zcela podle našich přání a k naší spokojenosti. I to nám velmi pomohlo se s osudovou ztrátou vyrovnat.
Ještě  jednou velice děkuji.
J. L. s rodinou

přijato: 3.1.2020
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý den,
v této pro nás velmi těžké chvíli, bych Vám touto cestou chtěla poděkovat za citlivý přístup při přípravě posledního rozloučení s mým tatínkem. Velice ráda bych poděkovala paní Vavrovičové za citlivost, vstřícnost, profesionalitu a hlavně ochotu v den smutečního obřadu.

Za celou rodinu děkuji M.P., Neratovice

přijato: 31.12.2019
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý den, chtěla bych poděkovat za velmi citlivý a empaticky přístup p.
Mirce Vavrovičové ke svým klientům. Neváhala mi pomoci i mimo pracovní dobu. Ještě jednou vřelý dík. L.B.

přijato: 31.12.2019
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Chtěla bych poděkovat pracovníkům ELPIS za lidský a profesionální přístup za pomoc a užitečné rady paní Holadové z pobočky na Smíchově.
Celá rodina děkuje... K.M.

přijato: 9.12.2019
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Chtěl bych vyjádřit uspokojení a poděkování nad průběhem pohřbu.

 Má matka byla vzorně připravena, květinové věnce byly moc pěkné a paní z obřadní síně se nám citlivě věnovala a se vším nás seznámila.

 Děkuji S pozdravem J.K.

přijato: 29.11.2019
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Vážený pane řediteli,
rád bych Vám ještě jednou poděkoval za velmi citlivý a profesionální přístup při pohřbu mojí maminky.
Jsem Vám velice zavázán.
Zůstávám s pozdravem,
J.Ž.

přijato: 11.11.2019
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý den,

chtěla jsem Vaší firmě poděkovat za naprosto profesionální jednání.

Pí Podroužková nám velmi pomohla při zajišťování pohřbu pro našeho tatínka pana P. ze Staré Boleslavi.
Nejen že uměla poradit při různých výběrech, kdy je to z psychického hlediska velmi těžké, ale i administrativu zvládla velmi rychle, takže jsme nemuseli na nic zbytečně dlouho čekat.
Při vlastním pohřbu vše také proběhlo tak jak mělo. Drobnost, kterou jsme požadovali byla operativně vyřešena.

Vaše dodávané květiny opravdu byly krásné a čerstvé a hlavně byly i zajištěny proti uvadnutí, takže si myslím, že budou hrob zdobit ještě dlouhou dobu. A v neposlední řadě nás velmi mile překvapilo profesionální chování Vašich zaměstnanců – totiž -  vůči pozůstalým to se jaksi očekává, ale i ke květinám – to se málokdy vidí, když se jedná o prostého člověka a nikoliv o nějakou celebritu. Také jsme ocenili  oblečení Vašich zaměstnanců i pohřební vůz. Možná jsou to drobnosti, ale my na ně moc vzpomínáme.  ….hlavně naše maminka, která krátce před třemi týdny před naším pohřbem  zařizovala pohřeb svého švagra u konkurenční firmy. Měla tak velmi čerstvé srovnání.

Stejně tak děkujeme za krásné uložení všech květinových darů na vlastní hrob.

 Ještě jednou díky

S pozdravem J. V. dcera 

přijato: 31.10.2019
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace