Reference - hodnocení klientů


Náš pohřební ústav zastává názor, že nejlepší referencí jsou hodnocení našich klientů, kterých si naši pracovníci velice váží.

 

Veden ideou vzkříšení, která povýší zesnulého k dokonalosti věčného života,
stává se ten,kdo pohřbívá, prostředníkem a zároveň nositelem kulturních hodnot

Fridrich Schiller

Pro ukázku námi realizovaných pohřbů se můžete podívat do naší Galerie

celkový počet referencí je 103

Vážení,
 
dovoluji se vyjádřit k vašemu zaměstnanci, p. P. Kubíčkovi, pracujícímu v Praze 8.
Jmenovaného jsem poznala zcela náhodou, když jsem si vybrala pobočku vaší firmy, kam jsem šla zařídit pohřeb. Chování p. Kubíčka bylo pro mne i mého manžela naprosto nevídané; jeho přístup... chování, erudice, ochota, profesionalita, spojená s více než milým chováním bylo nejenom nad naše očekávání, ale především v dnešní době něco nevídaného. Úžasná byla nejenom osobní zkušenost, ale i řešení záležitosti telefonickým rozhovorem. Bylo to pohlazení po duši.
 
Kdyby naše společnost byla takto kvalitní, byly bychom jistě někdě jinde. Žel, není tomu tak a proto si o to více vážím lidí, typu p. Kubíčka.
 
Vám, jako vedení firmy, děkuji za vašeho zaměstnance; bylo mi ctí se s ním potkat a spolupracovat s ním.
Vaší firmu budu vřele doporučovat všem, kteří jí budou potřebovat.
 
S poděkováním a v úctě,
 
R.B.

přijato: 9.5.2019
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý den, chci strašně moc poděkovat paní Evě Celinové z pobočky Vinohrady, za pomoc, ochotu a celkový přístup při sjednávání smutečního rozloučení s naším nejbližším. Ještě jednou velký dík. G.D.

přijato: 9.5.2019
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý večer, paní Podroužková,
děkuji Vám za zaslání tatínkova parte, poslala jsem ho synovcům do zámoří.
Ale hlavně Vám chceme poděkovat za Vaši laskavost a péči, se kterou jste nám dnes radila a pomáhala nám.
Moc si toho vážíme.
S.a J.B.

přijato: 3.5.2019
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý den,

chtěli bychom touto cestou poděkovat vašemu pohřebnímu ústavu za důstojné rozloučení s naším tatínkem.
Zvláště bychom chtěli vyzdvihnout profesionální a zároveň velmi lidský přístup a jednání paní Petry Podrouškové. Tímto jí ještě jednou za vše velmi děkujeme a také za to, že za nás přednesla naší smuteční řeč, kterou jsme sice sepsali, ale nebyli ji sto přednést.

S pozdravem
Rodina K.

přijato: 2.5.2019
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý den pane Kubíček, chceme vám moc poděkovat za zařízení obřadu pro J.P. Bylo to hezký, on vypadal moc elegantně. Hlavně že jsme se s ním dobře rozloučili. To bylo velmi dobré doporučení. Děkujeme vám za to. H.C. a H.B.

přijato: 29.4.2019
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Děkuji za profesionální pomoc a služby při organizaci pohřbu mého manžela. Obřad byl v kostele s neobyčejnou atmosférou a vím, že takto by si to manžel přál...Taky děkuji paní Mirce Vavrovičové, která mě nejen psychicky podpořila, ale pomohla vytvořit nobyčejné parte a provedla mě vším co má člověk v této chvíli udělat, aby vše bylo v pořádku. Manžel měl u sebe vše co jsme mu na poslední cestu dali do rakve a navíc vypadalo to, že spí...když jsme se loučili..........Moc děkuji...bylo to důstojné a teď ať odpočívá v pokoji....

přijato: 23.4.2019
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

ELPIS funeral directors were extremely helpful and made the process as simple as it could be, alleviating the pressure on the family at a difficult time.

přijato: 10.4.2019
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Vážená paní Holadová.

Dovolte mi, abych společnosti ELPIS poděkovala za velmi důstojné rozloučení s mojí maminkou, paní V.P., v neděli v Husově sboru na Vinohradech.
I mnoho mých známých, kteří dosud neměli zkušenost s rozloučením v kostele, bylo dojato, jak krásný může být pohřeb, vynesení rakve za zvuku zvonů a rozloučení před odjezdem pohřebního vozu na ně velmi zapůsobilo.
Velmi Vám děkuji za profesionální a uctivý přístup všech Vašich zaměstnanců.
S úctou
M.S.

přijato: 4.4.2019
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý večer, chtěla bych Vám velmi poděkovat za nádhernou kytici, kterou jste udělali pro pana profesora.

Moc děkuji.
S pozdravem P.K.

přijato: 25.3.2019
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Vážený pane Kubíčku,

dovoluji si Vám, paní Knoflíčkové, ale i ostatním, kteří se podíleli na přípravě, ale i průběhu smutečního obřadu naší maminky, velmi poděkovat za velmi důstojný smuteční obřad. I přes ještě kratší čas, než u našeho tatínka, tak jste vše zvládli připravit podle našich představ. Díky tomu jsme mohli s mojí sestrou dodržet a splnit to, co si přáli naši rodiče při odchodu z tohoto světa. Vaše služby jsou opravdu na úrovni a takto by to mělo být ve všech oblastech lidské činnosti.

S upřímným pozdravem
J.H.

přijato: 25.3.2019
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace