Reference - hodnocení klientů


Náš pohřební ústav zastává názor, že nejlepší referencí jsou hodnocení našich klientů, kterých si naši pracovníci velice váží.

 

Veden ideou vzkříšení, která povýší zesnulého k dokonalosti věčného života,
stává se ten,kdo pohřbívá, prostředníkem a zároveň nositelem kulturních hodnot

Fridrich Schiller

Pro ukázku námi realizovaných pohřbů se můžete podívat do naší Galerie

celkový počet referencí je 116

Vážený pane řediteli,
rád bych Vám ještě jednou poděkoval za velmi citlivý a profesionální přístup při pohřbu mojí maminky.
Jsem Vám velice zavázán.
Zůstávám s pozdravem,
J.Ž.

přijato: 11.11.2019
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý den,

chtěla jsem Vaší firmě poděkovat za naprosto profesionální jednání.

Pí Podroužková nám velmi pomohla při zajišťování pohřbu pro našeho tatínka pana P. ze Staré Boleslavi.
Nejen že uměla poradit při různých výběrech, kdy je to z psychického hlediska velmi těžké, ale i administrativu zvládla velmi rychle, takže jsme nemuseli na nic zbytečně dlouho čekat.
Při vlastním pohřbu vše také proběhlo tak jak mělo. Drobnost, kterou jsme požadovali byla operativně vyřešena.

Vaše dodávané květiny opravdu byly krásné a čerstvé a hlavně byly i zajištěny proti uvadnutí, takže si myslím, že budou hrob zdobit ještě dlouhou dobu. A v neposlední řadě nás velmi mile překvapilo profesionální chování Vašich zaměstnanců – totiž -  vůči pozůstalým to se jaksi očekává, ale i ke květinám – to se málokdy vidí, když se jedná o prostého člověka a nikoliv o nějakou celebritu. Také jsme ocenili  oblečení Vašich zaměstnanců i pohřební vůz. Možná jsou to drobnosti, ale my na ně moc vzpomínáme.  ….hlavně naše maminka, která krátce před třemi týdny před naším pohřbem  zařizovala pohřeb svého švagra u konkurenční firmy. Měla tak velmi čerstvé srovnání.

Stejně tak děkujeme za krásné uložení všech květinových darů na vlastní hrob.

 Ještě jednou díky

S pozdravem J. V. dcera 

přijato: 31.10.2019
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

V této pro nás velmi těžké chvíli, bych Vám touto cestou poděkovat za citlivý přístup při přípravě posledního rozloučení s mým tatínkem. Velice ráda bych poděkovala paní Vavrovičové za citlivost, vstřícnost, profesionalitu a hlavně ochotu v den smutečního obřadu.
Za celou rodinu děkuji M.P. Neratovice.

přijato: 31.10.2019
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Vážená paní Vavrovičová,

dovolte mi poděkovat Vám i Vašim kolegům za skvěle odvedenou práci. Smuteční obřad mého tatínka proběhl díky pracovníkům společnosti ELPIS na vysoké profesionální úrovni; nádherné kytice, dokonalá příprava, lidský přístup k pozůstalým a zároveň etický přístup k zesnulému. Odcházeli jsme z kostela s klidem v srdci.


S úctou M. Ž.

přijato: 2.10.2019
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Vážená paní Vavrovičová,

chtěla bych Vám poděkovat za váš citlivý přístup a pomoc při objednání pohřbu moji maminky. Zvláště v těchto těžkých životních situacích člověk ocení každé milé slovo, projev empatie a zároveň velkou profesionalitu při zařizování této nejsmutnější události v životě – smrti milované maminky.

Děkujeme A.H. s rodinou

přijato: 25.9.2019
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý den,dovolte mi toutou cestou poděkovat všem kteří se podíleli na posledním rozloučení s mojí sestrou paní E. H.!!!!
Vážený pane Borovičko,chci VÁM i celému týmu z celého srdce poděkovat za váš profesionální a lidský přístup v tak těžké chvíli jako pro nás  bylo 20.9.  v Mečeříži...

Doufám,že vaše služby nebudu dlouho potřebovat,ale pokud bohužel ano tak se zcela určitě obrátím pouze na vás...smrt je součástí života a můj dědeček kterému je 85 let mi po obřadu sestry řekl,že to měla krásné a přesně takhle chce abych ho pochovala také.
Doufám,že tu se mnou děda bude ještě dlouho,ale jsem ráda že už nyní vím co mu jednou chci splnit...

Ještě jednou se ctí a obrovskou pokorou, hluboká poklona vaší práci !!!!!!

S pozdravem J. P. H.

přijato: 23.9.2019
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý den,

chtěl jsem Vám velmi poděkovat  za vše, jsme rádi, že vše proběhlo v pořádku. Moc si vážíme Vaší pomoci a ochoty.
Prosím dejte vědět, zda z naší strany je třeba ještě něco vyřídit (kromě vyzvednutí urny) nebo zda je vše již vyřízeno.


Moc Vám děkujeme T.

přijato: 20.9.2019
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Vážení,

rád bych poděkoval vašim pracovníkům za jejich pomoc a lidský i profesionální přístup. Jmenovitě děkuji paní Holadové z pobočky na Smíchově, se kterou jsme domlouvali rozloučení a pracovnici zastupující pohřební službu v Malé obřadní síni ve Strašnicích, která ochotně nabídla, že odveze květinové vazby na náš rodinný hrob v Libiši. Tam bychom se v danou chvíli těžko dostávali. Obě nám velmi pomohly.

Děkuji jménem naší rodiny. S pozdravem P.H.

přijato: 2.9.2019
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

13.8.2019 byl ve Strašnicích pohřeb mého tatínka O. O.. Ráda bych touto cestou poděkovala paní Regině Pulese za její velmi vnímavý, citlivý přístup projevený skutečnou účastí. Jsem jí nesmírně vděčná, že mi umožnila rozloučit se s tatínkem tak jak jsem potřebovala. Děkuji za krásně uvázané květiny, které úplně obřadní síň zjemnily.

P.S. Můžete říci, že je to samozřejmost. Ale v dnešní době není a lidský, osobní přístup se vytrácí. Měli jsme štěstí, že právě tento den byla ve Strašnicích paní Pulese.

Děkuji Vám. P. V.

přijato: 28.8.2019
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dear David at ELPIS. Thank you so much for all the help you give me during the re-patriation of G. your kindness will never be fogotten. Kindesr Regards P.J.

přijato: 19.7.2019
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace