Reference - hodnocení klientů

Mapy.cz 5 hvězd

Náš pohřební ústav zastává názor, že nejlepší referencí jsou hodnocení našich klientů, kterých si naši pracovníci velice váží.

 

Veden ideou vzkříšení, která povýší zesnulého k dokonalosti věčného života,
stává se ten,kdo pohřbívá, prostředníkem a zároveň nositelem kulturních hodnot

Fridrich Schiller

Pro ukázku námi realizovaných pohřbů se můžete podívat do naší Galerie

celkový počet referencí je 191

Dobrý den,

velice ráda bych touto cestou poděkovala celému Vašemu týmu za organizaci posledního rozloučení s mým tatínkem panem Milanem K. které se konalo 25. 4. 2022 v krematoriu  Motol.

Díky paní Miloslave Vydrové, jejímu kolegovi, který byl přítomen v Motole v den obřadu, a všem ostatním, kteří se na poslední cestě mého tatínka podíleli vše proběhlo hladce a velice důstojně.

Ještě jednou děkuji za celou rodinu.

 

S přáním všeho dobrého

Denisa N.

přijato: 30.4.2022
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý den,

Vážená paní Podroužková, vážený pane Borovičko,

Chtěl bych vám poděkovat za to, že jste zorganizovali repatriaci našeho bratra, přítele , do Pobřeží slonoviny. 

Repatriace a vše ostatní proběhlo podle plánu. Smrtelné ostatky dorazily do Abidjan 18. března ve 22:45.

Oceňuji Váš citlivý přístup a profesionální jednání celého týmu.

Váš ústav určitě doporučím dále. Přesto si troufám doufat, že vás ještě dlouho potřebovat nebudeme.

Děkuji

S pozdravem

Achile D.

přijato: 21.3.2022
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý den paní Celinová,

velice Vám děkujeme za Váš profesionální a přitom lidský přístup po celou dobu vyřizování pohřební služby. 

Ráda bych Vás informovala, že skláři, se kterými spolupracujete, odvedli opravdu kus zdařilé práce. Objednaný vzpomínkový předmět Srdce s portrétem je opravdu velmi jemně a zdařile proveden, fotoportrét je věrohodný se všemi detaily. Taková fotografie ve skle. 

 

Děkuji Vám, že jste mojí maminku rozplakali a posléze dokázali vykouzlit úsměv na její tváři. Budou teď spolu rozmlouvat z očí do očí! 

 

S přáním pevného zdraví a příjemných dní

Daniela A.

přijato: 14.3.2022
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Vážená paní Vančurová, vážený pane Borovičko,

 ráda bych Vám tímto poděkovala za zorganizování repatriace do Guinei a rozloučení s mým mužem. Přesto, že se jednalo o vánoční čas a lety komplikoval Omikron, repatriaci se  nakonec podařilo uskutečnit a vše proběhlo podle posledního plánu. S rozloučením V Kostelci nad Labem jsme byli maximálně spokojeni. Vážím si Vašeho citlivého přístupu a profesionálního jednání celého týmu. Určitě Váš ústav budu doporučovat dále. Přesto všechno si dovoluji doufat, že Vás nebudeme dlouho potřebovat.

 

S přáním všeho dobrého a především pevného zdraví

Radka K.

přijato: 2.3.2022
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý den,

moc Vám děkuji. Zároveň moc děkuji p Petře Podroužkové za krásný a citlivý přístup kterým se snažila pomocí v této těžké chvíli. Odcházela jsem s pocitem, že bude o maminku na poslední cestě dobře postaráno. Jsem moc spokojena a přeji Vám více takových zaměstnanců.

Ještě jednou děkuji Jarmila H.

přijato: 23.2.2022
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý den,

velmi moc bych Vám chtěla poděkovat, kytice byla nádherná, díky té směsi květin výjimečná a vlastně veselá a přesně takto na našeho kamaráda a kolegu vzpomínáme. 

Děkuji Vám velmi moc

Eva K.

přijato: 26.1.2022
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Vážená pani Podroužková,

rozlúčka s mojim milovaným partnerom sa odohrávala vo velmi dostojnej atmosfére, umocnenej krásnym priestorom Malej obradnej sieni v Strašniciach. Chcem sa Vám aj touto formou  poďakovať  za pomoc v neľahkej chvíli. S úctou

Mária H.

přijato: 25.1.2022
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý den,

rodina pana Z děkuje výjezd do bytu, včera  21.1.2021 Brandýs nad Labem.

Ještě jednou velice děkujeme posádce, F.S. a L.H. za jejich práci a chování při převozu našeho zesnulého tatínka do PÚ Elpis. 

Vše bylo naprosto profesionální a důstojné.

Rodina zesnulého

přijato: 22.1.2022
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý den,
Chtěla bych touto cestou ještě jednou poděkovat a pochválit Vaši zaměstnankyni paní Miroslavu Vavrovičovou.

Ano, lze říci, že toto je její práce a profesionální přístup se očekává... Ale...
Přístup paní Vavrovičové je nejen velice profesionální, důsledný, ale hlavně i hluboce lidský. Každý, kdo řeší poslední rozloučení se svým blízkým je smutný a roztržitý, ale po chvilce upřímného jednání s paní Vavrovičovou nabude dojem, že tady je správně.

Všechny požadavky jsme spolu detailně prodiskutovaly, byla navržena vhodná řešení a nebyl problém, v rámci možností, splnit cokoliv.

 

Odcházela jsem zklidněná a velice spokojená. I samotný obřad rozloučení byl důstojný a dokonale provedený, dle mých představ. Gratuluji Vám k takovým zaměstnancům, jako je paní Vavrovičová.
Pobočku v Neratovicích jsem navštívila na doporučení a i já budu s čistým svědomím doporučovat „práci“ paní Vavrovičové.
S úctou Lenka J.

přijato: 17.1.2022
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý den,

chtěla bych tímto poděkovat za pomoc a velmi profesionální a mimořádně lidský přístup ve velmi smutné životní chvíli , kdy jsem musela řešit rozloučení s moji maminkou. Obrátila jsem se na Vaši kancelář v Praze 3 u Vinohradské nemocnice. Oceňuji empatii, klid, dostatek času ,

vstřícnost a velkou pomoc při realizaci našeho výběru hudby – zde moc děkuji panu B. S.

 

Zároveň musím ocenit práci Vašich dekoratérek, kytice i věnce byly nádherné. Vše , co se týkalo naší maminky i samotného obřadu, bylo skutečně velmi důstojné. 

Ještě jednou děkuji a, jak již psal také jiný klient, přeji každému, kdo musí řešit odchod blízkého člověka, aby se setkal s takovým přístupem.

 

Se srdečnými díky

 

Jana P. 

Pohřeb proběhl dne 22.12.2021

přijato: 23.12.2021
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Facebook Instagram
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace