Reference - hodnocení klientů

Mapy.cz 5 hvězd

Náš pohřební ústav zastává názor, že nejlepší referencí jsou hodnocení našich klientů, kterých si naši pracovníci velice váží.

 

Veden ideou vzkříšení, která povýší zesnulého k dokonalosti věčného života,
stává se ten,kdo pohřbívá, prostředníkem a zároveň nositelem kulturních hodnot

Fridrich Schiller

Pro ukázku námi realizovaných pohřbů se můžete podívat do naší Galerie

celkový počet referencí je 183

Dobrý den,
Chtěla bych touto cestou ještě jednou poděkovat a pochválit Vaši zaměstnankyni paní Miroslavu Vavrovičovou.

Ano, lze říci, že toto je její práce a profesionální přístup se očekává... Ale...
Přístup paní Vavrovičové je nejen velice profesionální, důsledný, ale hlavně i hluboce lidský. Každý, kdo řeší poslední rozloučení se svým blízkým je smutný a roztržitý, ale po chvilce upřímného jednání s paní Vavrovičovou nabude dojem, že tady je správně.

Všechny požadavky jsme spolu detailně prodiskutovaly, byla navržena vhodná řešení a nebyl problém, v rámci možností, splnit cokoliv.

 

Odcházela jsem zklidněná a velice spokojená. I samotný obřad rozloučení byl důstojný a dokonale provedený, dle mých představ. Gratuluji Vám k takovým zaměstnancům, jako je paní Vavrovičová.
Pobočku v Neratovicích jsem navštívila na doporučení a i já budu s čistým svědomím doporučovat „práci“ paní Vavrovičové.
S úctou Lenka J.

přijato: 17.1.2022
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý den,

chtěla bych tímto poděkovat za pomoc a velmi profesionální a mimořádně lidský přístup ve velmi smutné životní chvíli , kdy jsem musela řešit rozloučení s moji maminkou. Obrátila jsem se na Vaši kancelář v Praze 3 u Vinohradské nemocnice. Oceňuji empatii, klid, dostatek času ,

vstřícnost a velkou pomoc při realizaci našeho výběru hudby – zde moc děkuji panu B. S.

 

Zároveň musím ocenit práci Vašich dekoratérek, kytice i věnce byly nádherné. Vše , co se týkalo naší maminky i samotného obřadu, bylo skutečně velmi důstojné. 

Ještě jednou děkuji a, jak již psal také jiný klient, přeji každému, kdo musí řešit odchod blízkého člověka, aby se setkal s takovým přístupem.

 

Se srdečnými díky

 

Jana P. 

Pohřeb proběhl dne 22.12.2021

přijato: 23.12.2021
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý den,

chtěla bych tímto poděkovat za pomoc a zařízení posledního rozloučení s mým tatínkem. (Vaše kancelář na Praze 3  u Vinohradské nemocnice)

Především jsem ocenila mimořádně lidský a přitom profesionální přístup. Empatii, dostatek času, a respekt k naším přáním.

V chvíli nejtěžší jsem cítila oporu a klid a jistotu. A ještě bych ráda vyzdvihla práci dekoratérek - vazby a věnce byly opravdu nádherné.

Ještě jednou děkuji a přeji každému, kdo musí řešit odchod blízkého člověka, aby se setkal s takovým přístupem.

Se srdečnými díky

Hana S.

Pohřeb proběhl 6.12.2021 

přijato: 7.12.2021
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý den,

tímto bych chtěla poděkovat paní Vavrovičové ( PS Neratovice) za velmi profesionální přístup a pomoc při sjednání posledního rozloučení s mou maminkou. Paní Vavrovičová je člověk plný empatie, její slova dokáží uklidnit a zároveň v těžko těžkých chvílích pohladit. 

Děkuji za Vaše služby a podporu.

Jitka M

přijato: 19.11.2021
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Vážená paní Mangová,


chtěla bych Vám jménem svým i svých kolegů moc poděkovat za kytici a věnce, které jsme v úterý objednávali na pohřední obřad pana profesora. Velmi oceňujeme profesionální úroveň Vašich služeb a krásnou vazbu květin.


S pozdravem


VŠCHT Praha 6


 

přijato: 4.11.2021
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý den, pane Kubíčku,

děkuji vám mnohokrát za všechno. Pohřeb proběhl výborně.

S pozdravem

Mirek K

přijato: 20.10.2021
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Tímto bych chtěla poděkovat za profesionální, lidský, milý a ochotný přístup na pobočce Pohřebního ústavu ELPIS v Kateřinské ul. v Praze 2. 

Paní Zápalková je člověk na svém místě.

Toto už se málo kdy vidí, je to vzácnost.

 

Andrea D.

přijato: 19.10.2021
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Pohřební služba Praha 5 Motol

K rukám paní Vančurové

 

Dobrý den paní Vančurová, 

velice Vám a všem Vašim spolupracovníkům děkujeme za perfektní zorganizování včerejšího  pohřbu naší maminky. Vše proběhlo podle toho, jak jsme se s Vámi domluvili.

Oceňujeme profesionální přístup Vaší firmy a hlavně Vás osobně, znovu děkujeme za perfektní zařízení všeho včetně detailů.

Paní Vančurová, mohla byste nám ještě zaslat Provezení o pohřbu pro zaměstnavatele?

Děkujeme předem.

Věra D.

přijato: 30.9.2021
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý den,

velice děkujeme za Vaši dnešní pomoc. Věřte mi, že to pro nás bylo velmi povzbuzující řešit vše s někým tak laskavým a empatickým jako jste Vy.

S pozdravem a přáním hezkého dne

 

Dáša H.

přijato: 9.9.2021
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Vážený pane Borovičko,

dneska jsem mluvila s paní Vančurovou, tak chci využít teto možnosti i Vám moc poděkovat za snahu, ochotu, vstřícnost a pochopeni pro všechna naše přáni a přáni rodiny ohledně rozloučeni s Michalem K. Nesmírně si toho vážím a věřím, že díky Vám se Petře a dalším Michalovým nejbližším dostalo alespoň malé útěchy v nejtěžší chvíli jejího života.

 

Ještě jednou děkuji,

Eva H.

 

přijato: 6.9.2021
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Facebook Instagram
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace