Reference - hodnocení klientů


Náš pohřební ústav zastává názor, že nejlepší referencí jsou hodnocení našich klientů, kterých si naši pracovníci velice váží.

 

Veden ideou vzkříšení, která povýší zesnulého k dokonalosti věčného života,
stává se ten,kdo pohřbívá, prostředníkem a zároveň nositelem kulturních hodnot

Fridrich Schiller

Pro ukázku námi realizovaných pohřbů se můžete podívat do naší Galerie

celkový počet referencí je 131

Dobrý den,
chtěla bych poděkovat Vaší pohřební službě, pobočka:Na Bělidle 27,Smíchov.Obřad i vše ostatní proběhlo pořádku a k naší spokojenosti.
Paní Holadová v kanceláři na Smíchově byla velmi ochotná a empatická.

Děkuji,za celou rodinu N. H.

přijato: 24.9.2018
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Vážená paní Ročáková,
vím, že momentálně jste na dovolené, ale snad se tato zpráva k Vám i Vašim kolegům, kteří se nějak podíleli na pohřbu mého tatínka F.M., dříve nebo později dostane.
Vaši pohřební službu jsme si vybrali v zásadě náhodně, hlavně podle toho, že vaše krčská pobočka sídlí blízko mého a bratrova bydliště. A dnes jsem velmi rád, že jsme se obrátili právě na vás. Komunikace s Vámi při objednávání pohřbu byla z našeho pohledu naprosto perfektní a vy a vaši kolegové jste k naší úplné spokojenosti odvedli i vše, co jsme si u vás objednali. Navíc s okolnostem přiměřeným taktem a ohleduplností. Takže bych vám i vašim kolegům za to vše chtěl jménem svým i jménem celé naší rodiny moc poděkovat a popřát mnoho úspěchů ve vaší další práci i v osobním životě.
S pozdravem PM

přijato: 2.8.2018
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Jihoafrické Velvyslanectví v Praze, zastoupené panem V. N., děkuje za profesionální služby provedené pohřebním repatriačním ústavem ELPIS v souvislosti s transportem ostatků jihoafrického občana z Prahy do Johannesburgu.

Velice oceňujeme vstřícné a ohleduplné chování jednatele firmy pana Borovičky, který perfektně zvládl značně náročnou a komplikovanou situaci a byl k dispozici kdykoli se na něho rodina zesnulého nebo pracovníci Velvyslanectví obrátili.

S pozdravem První tajemník V.N.

přijato: 16.7.2018
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Vážení,
chtěla bych alespoň touto cestou poděkovat Vašim zaměstnancům, kteří organizovali pohřeb mé maminky ZH. Konal se 15. 6. v kostele sv. Prokopa v Braníku. Děkuji za profesionální vystupování, lidský přístup a ochotu všech zúčastněných. Rovněž chci poděkovat paní Mgr. Marii Havlíčkové, která se nám při sjednávání pohřbu velmi pozorně věnovala.
Za pozůstalé, ZH

přijato: 19.6.2018
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý den, paní Vildová,
Zasílám potvrzení z banky o zaplacení.
Děkuji za úžasný přístup. Hezký den. PC

přijato: 10.6.2018
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý den, chceme moc poděkovat celé firmě Elpis za profesionální a vstřícné jednání při posledním rozloučení s naší milovanou maminkou a manželkou MK. Pani Petra Podroužková v Brandýse nad Labem nám velice pomohla v naší bolestivé situaci připravit důstojné a klidné rozloučení. K pozůstalým je velice citlivá a vnímavá. Také děkujeme za květinové dary a celkové uspořádání smutečního obřadu. Vše působilo velice profesionálně a důstojně.
Chtěli bychom touto cestou poděkovat opravdu všem za bezchybný průběh rozloučení.S pozdravem
KK., děti a celá rodina

přijato: 16.5.2018
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý den,chci vám touto cestou poděkovat za vzornou organizaci dnešního pohřbu mojí maminky. Citlivý a profesionální přístup nám tuto nelehkou situaci velmi usnadnil. Krásné květiny i jejich  naaranžování na stojany, povzbudivá slova vaší pracovnice i slova útěchy.To všechno pomohlo k důstojnému a citlivému rozloučení. Jste skuteční profesionálové a toho si velmi ceníme. Ještě jednou srdečné díky.M.Č.

přijato: 16.5.2018
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Vážený pane Borovičko,
Chtěla bych Vám a samozřejmě paní Havlíčkové poděkovat za asistenci při zařizování pohřbu mého otce, který zemřel v pátek 27.4. 2018. Paní Havlíčkové bych velmi ráda poděkovala za velmi citlivý přístup při zařizování záležitostí spojených s posledním rozloučením. HM

přijato: 1.5.2018
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý den,
děkuji Vám za perfektní vypravení pohřbu mého táty Ing. Lubomíra Kováře, Ph. D. Vše proběhlo jak bylo naplánováno.
S díky a pozdravem LK

přijato: 25.4.2018
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Vážený pane Borovičko,
ráda bych Vám touto cestou poděkovala za Vaše služby spojené s pohřbem mojí maminky. Kromě příjemných pracovníků, kteří si pro mamku k nám domů přijeli,  krásné úpravy a  líčení, přítomnosti zástupce Vaší společnosti při obřadu,  bych především chtěla vyzdvihnout možnost rozloučit se s mamkou u Vás v Kostelci. Byl to pro mě okamžik, kdy jsem mamince dala poslední sbohem, následný pohřeb byl již vlastně jen pro ostatní, aby se mohli s mamkou rozloučit. U vás jsme měli dostatek klidu, krásné prostředí, milý personál. Aniž bych to předtím plánovala, nakonec se s babičkou rozloučila tváří tvář i vnoučata. Všechno bylo tak přirozené, vlastně úplně normální…. což je asi to nejvíc. Děkuji Vám za tuto možnost!
AO

přijato: 10.4.2018
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace