Reference - hodnocení klientů


Náš pohřební ústav zastává názor, že nejlepší referencí jsou hodnocení našich klientů, kterých si naši pracovníci velice váží.

 

Veden ideou vzkříšení, která povýší zesnulého k dokonalosti věčného života,
stává se ten,kdo pohřbívá, prostředníkem a zároveň nositelem kulturních hodnot

Fridrich Schiller

Pro ukázku námi realizovaných pohřbů se můžete podívat do naší Galerie

celkový počet referencí je 107

Dear Veronika & Dave, hoping all is well with you both & your families. I am so happy to hear that my brother’s urn will be here shortly. Thank you for the care that you have shown to my brother. You both have been most kind. Thank you for your service and I will highly recommend you both to the American Embassy. Sincerely, S. Y. - USA

přijato: 24.1.2018
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý večer, chtěla jsem vám moc poděkovat za krásné a důstojné rozloučení s mou maminkou. Pokud to její duše mohla vidět, musela se cítit jako královna. Přejeme vám i s manželem krásné Vánoce. Z a B K.

přijato: 21.12.2017
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Vážená paní Vildová, tímto bych chtěla poděkovat za Váš lidský přístup, důstojnost, trpělivost a pomoc při zařizování pohřbu v naší nelehké situaci. Pro mne to bylo neocenitelné a moc nám to všem pomohlo. Mluvím i za svoje dcery. JT

přijato: 23.11.2017
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý den, chci touto cestou ze srdce poděkovat za citlivý, skutečně ohleduplný a vstřícný přístup k vyřízení všech nezbytností k pohřbu. Mimořádná ochota všech zaměstnanců Pohřebního ústavu ELPIS a opravdový zájem o potřeby klienta nemohou zůstat bez oceněni. S vděčností J.Z

přijato: 23.11.2017
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý den, paní Ročáková (pobočka Pohřební služba Praha 2), nejprve bych chtěla velice poděkovat za celý průběh příprav i samotného pohřbu v kostele PM Sněžné na Praze 1 mé tety BK. Vše proběhlo bez jakýchkoliv nedorozumění či nedostatků - zkrátka jste dobří v tom, co děláte. Ještě jednou mnohokrát děkujeme a chválíme.LV

přijato: 21.11.2017
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Chtěla bych touto cestou vyjádřit velké díky za profesionální a velmi vstřícný přístup při organizaci pohřbu naší milované babičky. Děkuji paní Podroužkové z pobočky Brandýs nad Labem za ochotu a důstojný přístup k celé, pro nás, velmi těžké životní chvíli. Opravdu ve všem nám bylo vyhověno s nebývalou ochotou a pochopením. V neposlední řadě bych chtěla zmínit perfektní práci floristů. Květiny byli opravdu velmi krásné. Ještě jednou za vše velmi děkuji. V Š

přijato: 9.8.2017
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý den, posílám zhodnocení posledního rozloučení s mou manželkou, paní B.Š., které se uskutečnilo dnes, 26, července 2017 v obřadní síni na Olšanských hřbitovech. V celém průběhu, od objednání a vysvětlení možností, přes  pozdější úpravu objednávky až po vlastní obřad jsem se setkal s taktním, profesionálním a bezchybným přístupem. Objednané služby byly provedeny kvalitně, k mé plné spokojenosti a rozloučení proběhlo důstojně. Ocenil jsem též přítomnost zaměstnankyně Elpisu při obřadu a její starost o to, zda je vše v pořádku. Placení 100% ceny před uskutečněním zakázky je v jiných oblastech nezvyklé, chápu však důvody, které Vaši firmu k tomuto postupu mohou vést. 

Děkuji jménem svým i ostatních pozůstalých.
Ing. J. Š., Praha

přijato: 26.7.2017
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý den, ještě jednou  jménem naší rodiny mnohokrát děkuji pani Havlíčkové (pohřební služba Praha 4) za profesionální přístup v našem velikém zármutku při ztrátě našeho milovaného tatínka. Pani Havlíčková nám se vším pomohla a vše vysvětlila.
S přátelským pozdravem rodina R

přijato: 24.7.2017
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Vážení, děkuji Vám všem, zejména však panu Petru Kubíčkovi z Vaší pobočky pohřební služby v Praze 8 u FN Bulovka, který mi v nejtěžší den mého života nejen pomohl vše k mé spokojenosti zařídit, ale také pomohl bolest a smutek utlumit. Profesionalita, lidskost, pochopení i uvolnění nálady v tak těžkých chvílích plánování pohřbu, jakož i spolehlivý servis během pohřbu samotného mne přesvědčil o tom, že jsem zvolila tu nejlepší možnou společnost, Vaši společnost ELPIS - Pohřební služba. Děkuji Vám. Ing. M. M.

přijato: 2.7.2017
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý den paní Podroužková (kancelář Brandýs nad Labem). Rád bych Vám poděkoval za profesionální přístup při organizaci pohřbu mé milované babičky. Vše proběhlo bez jakékoliv chyb. Zvlášť bych chtěl poděkovat lidem, kteří babičku ukládali a připravovali do rakve. Babička byla krásná a opravdu vypadala, že pouze spí. Přestože doufam, že Vaše služby již nebudu potřebovat - děkuji za vše. S upřímným pozdravem M.T.

přijato: 29.5.2017
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace