Reference - hodnocení klientů


Náš pohřební ústav zastává názor, že nejlepší referencí jsou hodnocení našich klientů, kterých si naši pracovníci velice váží.

 

Veden ideou vzkříšení, která povýší zesnulého k dokonalosti věčného života,
stává se ten,kdo pohřbívá, prostředníkem a zároveň nositelem kulturních hodnot

Fridrich Schiller

Pro ukázku námi realizovaných pohřbů se můžete podívat do naší Galerie

celkový počet referencí je 109

Vážení, chtěli bychom Vám tímto velice poděkovat za citlivé, a přitom profesionální zajištění rozloučení s mojí maminkou v únoru tohoto roku. Rodina K.

přijato: 12.3.2018
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý den, dovolte mi abych jen v krátkosti vyslovil nesmírné poděkování kolektivu Vaší pobočky Pohřební služby ELPIS Brandýs p. Podroužkove, při zajišťování smutečního rozloučení s moji Ivanou 15.2.2018 v Zápskem kostele. Její poklidné a zároveň systematické vedení celého průběhu jednání nemá chybu. Neměla žádný problém ani v nejmenším mi zopakovat to co už řekla, protože jsem ji nevnímal. Je nesmírně vnímavá a citlivá k nám pozůstalým. Měla pravdu, že květiny jsou ve skutečnosti krásnější než na fotkách. Přístup a oblečení zaměstnanců při samotné přípravě v kostele naprosto profesionální, s kterým se spousty gondolencnich hostů podle jejich slov ještě nesetkalo. Chtěl bych proto touto cestou podekovat všem a tím myslím floristky řidiče......atd až po pani Podroužkovou. Všem  děkuji. M. B.

přijato: 20.2.2018
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dear Veronika & Dave, hoping all is well with you both & your families. I am so happy to hear that my brother’s urn will be here shortly. Thank you for the care that you have shown to my brother. You both have been most kind. Thank you for your service and I will highly recommend you both to the American Embassy. Sincerely, S. Y. - USA

přijato: 24.1.2018
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý večer, chtěla jsem vám moc poděkovat za krásné a důstojné rozloučení s mou maminkou. Pokud to její duše mohla vidět, musela se cítit jako královna. Přejeme vám i s manželem krásné Vánoce. Z a B K.

přijato: 21.12.2017
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Vážená paní Vildová, tímto bych chtěla poděkovat za Váš lidský přístup, důstojnost, trpělivost a pomoc při zařizování pohřbu v naší nelehké situaci. Pro mne to bylo neocenitelné a moc nám to všem pomohlo. Mluvím i za svoje dcery. JT

přijato: 23.11.2017
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý den, chci touto cestou ze srdce poděkovat za citlivý, skutečně ohleduplný a vstřícný přístup k vyřízení všech nezbytností k pohřbu. Mimořádná ochota všech zaměstnanců Pohřebního ústavu ELPIS a opravdový zájem o potřeby klienta nemohou zůstat bez oceněni. S vděčností J.Z

přijato: 23.11.2017
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý den, paní Ročáková (pobočka Pohřební služba Praha 2), nejprve bych chtěla velice poděkovat za celý průběh příprav i samotného pohřbu v kostele PM Sněžné na Praze 1 mé tety BK. Vše proběhlo bez jakýchkoliv nedorozumění či nedostatků - zkrátka jste dobří v tom, co děláte. Ještě jednou mnohokrát děkujeme a chválíme.LV

přijato: 21.11.2017
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Chtěla bych touto cestou vyjádřit velké díky za profesionální a velmi vstřícný přístup při organizaci pohřbu naší milované babičky. Děkuji paní Podroužkové z pobočky Brandýs nad Labem za ochotu a důstojný přístup k celé, pro nás, velmi těžké životní chvíli. Opravdu ve všem nám bylo vyhověno s nebývalou ochotou a pochopením. V neposlední řadě bych chtěla zmínit perfektní práci floristů. Květiny byli opravdu velmi krásné. Ještě jednou za vše velmi děkuji. V Š

přijato: 9.8.2017
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý den, posílám zhodnocení posledního rozloučení s mou manželkou, paní B.Š., které se uskutečnilo dnes, 26, července 2017 v obřadní síni na Olšanských hřbitovech. V celém průběhu, od objednání a vysvětlení možností, přes  pozdější úpravu objednávky až po vlastní obřad jsem se setkal s taktním, profesionálním a bezchybným přístupem. Objednané služby byly provedeny kvalitně, k mé plné spokojenosti a rozloučení proběhlo důstojně. Ocenil jsem též přítomnost zaměstnankyně Elpisu při obřadu a její starost o to, zda je vše v pořádku. Placení 100% ceny před uskutečněním zakázky je v jiných oblastech nezvyklé, chápu však důvody, které Vaši firmu k tomuto postupu mohou vést. 

Děkuji jménem svým i ostatních pozůstalých.
Ing. J. Š., Praha

přijato: 26.7.2017
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý den, ještě jednou  jménem naší rodiny mnohokrát děkuji pani Havlíčkové (pohřební služba Praha 4) za profesionální přístup v našem velikém zármutku při ztrátě našeho milovaného tatínka. Pani Havlíčková nám se vším pomohla a vše vysvětlila.
S přátelským pozdravem rodina R

přijato: 24.7.2017
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace