Reference - hodnocení klientů


Náš pohřební ústav zastává názor, že nejlepší referencí jsou hodnocení našich klientů, kterých si naši pracovníci velice váží.

 

Veden ideou vzkříšení, která povýší zesnulého k dokonalosti věčného života,
stává se ten,kdo pohřbívá, prostředníkem a zároveň nositelem kulturních hodnot

Fridrich Schiller

Pro ukázku námi realizovaných pohřbů se můžete podívat do naší Galerie

celkový počet referencí je 116

Dobrý den, chceme moc poděkovat celé firmě Elpis za profesionální a vstřícné jednání při posledním rozloučení s naší milovanou maminkou a manželkou MK. Pani Petra Podroužková v Brandýse nad Labem nám velice pomohla v naší bolestivé situaci připravit důstojné a klidné rozloučení. K pozůstalým je velice citlivá a vnímavá. Také děkujeme za květinové dary a celkové uspořádání smutečního obřadu. Vše působilo velice profesionálně a důstojně.
Chtěli bychom touto cestou poděkovat opravdu všem za bezchybný průběh rozloučení.S pozdravem
KK., děti a celá rodina

přijato: 16.5.2018
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý den,chci vám touto cestou poděkovat za vzornou organizaci dnešního pohřbu mojí maminky. Citlivý a profesionální přístup nám tuto nelehkou situaci velmi usnadnil. Krásné květiny i jejich  naaranžování na stojany, povzbudivá slova vaší pracovnice i slova útěchy.To všechno pomohlo k důstojnému a citlivému rozloučení. Jste skuteční profesionálové a toho si velmi ceníme. Ještě jednou srdečné díky.M.Č.

přijato: 16.5.2018
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Vážený pane Borovičko,
Chtěla bych Vám a samozřejmě paní Havlíčkové poděkovat za asistenci při zařizování pohřbu mého otce, který zemřel v pátek 27.4. 2018. Paní Havlíčkové bych velmi ráda poděkovala za velmi citlivý přístup při zařizování záležitostí spojených s posledním rozloučením. HM

přijato: 1.5.2018
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý den,
děkuji Vám za perfektní vypravení pohřbu mého táty Ing. Lubomíra Kováře, Ph. D. Vše proběhlo jak bylo naplánováno.
S díky a pozdravem LK

přijato: 25.4.2018
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Vážený pane Borovičko,
ráda bych Vám touto cestou poděkovala za Vaše služby spojené s pohřbem mojí maminky. Kromě příjemných pracovníků, kteří si pro mamku k nám domů přijeli,  krásné úpravy a  líčení, přítomnosti zástupce Vaší společnosti při obřadu,  bych především chtěla vyzdvihnout možnost rozloučit se s mamkou u Vás v Kostelci. Byl to pro mě okamžik, kdy jsem mamince dala poslední sbohem, následný pohřeb byl již vlastně jen pro ostatní, aby se mohli s mamkou rozloučit. U vás jsme měli dostatek klidu, krásné prostředí, milý personál. Aniž bych to předtím plánovala, nakonec se s babičkou rozloučila tváří tvář i vnoučata. Všechno bylo tak přirozené, vlastně úplně normální…. což je asi to nejvíc. Děkuji Vám za tuto možnost!
AO

přijato: 10.4.2018
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý den pane Borovičko, chtěl jsem Vám ještě jednou moc poděkovat za velmi dobrou organizaci pohřbu tatínka a bezchybnou koordinaci kroků s vojenskou jednotkou. Oceňuji Vaší profesionalitu, díky které pohřeb proběhl i přes nepřízeň počasí velmi důstojně. I když je úmrtí tatínka nelehkou životní událostí, jsem rád, že jsme byli schopni mu zajistit takovýto důstojný pohřeb, což je hlavně zásluhou Vaší , Vašeho týmu a vojenské jednotky. Ještě jednou tedy moc díky. A.H.

přijato: 19.3.2018
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý den, chtěli bychom touto cestou poděkovat za profesionální přistup zaměstnanců vaší firmy.Zejména paní Ludmile Holadové, která se perfektně postarala o zajištění celého obřadu, o všem nás podrobně informovala a svým přístupem nám velmi pomohla. Dále pak děkujeme pánům, kteří zajistili bezchybný a opravdu důstojný průběh obřadu v libčickém kostele sv. Bartoloměje. Pokud bude třeba, Vašich služeb opětovně využijeme. Děkujeme. S pozdravem Manželé P.

přijato: 12.3.2018
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Vážení, chtěli bychom Vám tímto velice poděkovat za citlivé, a přitom profesionální zajištění rozloučení s mojí maminkou v únoru tohoto roku. Rodina K.

přijato: 12.3.2018
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý den, dovolte mi abych jen v krátkosti vyslovil nesmírné poděkování kolektivu Vaší pobočky Pohřební služby ELPIS Brandýs p. Podroužkove, při zajišťování smutečního rozloučení s moji Ivanou 15.2.2018 v Zápskem kostele. Její poklidné a zároveň systematické vedení celého průběhu jednání nemá chybu. Neměla žádný problém ani v nejmenším mi zopakovat to co už řekla, protože jsem ji nevnímal. Je nesmírně vnímavá a citlivá k nám pozůstalým. Měla pravdu, že květiny jsou ve skutečnosti krásnější než na fotkách. Přístup a oblečení zaměstnanců při samotné přípravě v kostele naprosto profesionální, s kterým se spousty gondolencnich hostů podle jejich slov ještě nesetkalo. Chtěl bych proto touto cestou podekovat všem a tím myslím floristky řidiče......atd až po pani Podroužkovou. Všem  děkuji. M. B.

přijato: 20.2.2018
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dear Veronika & Dave, hoping all is well with you both & your families. I am so happy to hear that my brother’s urn will be here shortly. Thank you for the care that you have shown to my brother. You both have been most kind. Thank you for your service and I will highly recommend you both to the American Embassy. Sincerely, S. Y. - USA

přijato: 24.1.2018
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace