Reference - hodnocení klientů


Náš pohřební ústav zastává názor, že nejlepší referencí jsou hodnocení našich klientů, kterých si naši pracovníci velice váží.

 

Veden ideou vzkříšení, která povýší zesnulého k dokonalosti věčného života,
stává se ten,kdo pohřbívá, prostředníkem a zároveň nositelem kulturních hodnot

Fridrich Schiller

Pro ukázku námi realizovaných pohřbů se můžete podívat do naší Galerie

celkový počet referencí je 150

Dobrý den,

chtěl jsem Vám velmi poděkovat  za vše, jsme rádi, že vše proběhlo v pořádku. Moc si vážíme Vaší pomoci a ochoty.
Prosím dejte vědět, zda z naší strany je třeba ještě něco vyřídit (kromě vyzvednutí urny) nebo zda je vše již vyřízeno.


Moc Vám děkujeme T.

přijato: 20.9.2019
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Vážení,

rád bych poděkoval vašim pracovníkům za jejich pomoc a lidský i profesionální přístup. Jmenovitě děkuji paní Holadové z pobočky na Smíchově, se kterou jsme domlouvali rozloučení a pracovnici zastupující pohřební službu v Malé obřadní síni ve Strašnicích, která ochotně nabídla, že odveze květinové vazby na náš rodinný hrob v Libiši. Tam bychom se v danou chvíli těžko dostávali. Obě nám velmi pomohly.

Děkuji jménem naší rodiny. S pozdravem P.H.

přijato: 2.9.2019
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

13.8.2019 byl ve Strašnicích pohřeb mého tatínka O. O.. Ráda bych touto cestou poděkovala paní Regině Pulese za její velmi vnímavý, citlivý přístup projevený skutečnou účastí. Jsem jí nesmírně vděčná, že mi umožnila rozloučit se s tatínkem tak jak jsem potřebovala. Děkuji za krásně uvázané květiny, které úplně obřadní síň zjemnily.

P.S. Můžete říci, že je to samozřejmost. Ale v dnešní době není a lidský, osobní přístup se vytrácí. Měli jsme štěstí, že právě tento den byla ve Strašnicích paní Pulese.

Děkuji Vám. P. V.

přijato: 28.8.2019
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dear David at ELPIS. Thank you so much for all the help you give me during the re-patriation of G. your kindness will never be fogotten. Kindesr Regards P.J.

přijato: 19.7.2019
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Milá paní Celinová,
prosím přijměte mé poděkování za veškerou péči vaší firmy a Vás o to, aby nutné procesy a obřad mojí maminky v kostele na Zderaze proběhly do posledního detailu hladce a nesmírně ohleduplně. Člověk si neuvědomí, jak citlivým se v takových momentech stává.
Děkuji D.P.
Až umřu nic na tomto světě se nestane a nezmění, jen srdcí několik se zachvěje v rose jak k ránu květiny.
J.Wolker

přijato: 19.7.2019
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý deň,
prosím, príjmite touto cestou poďakovanie pánu Petrovi Kubíčkovi za profesionalitu, empatiu, ochotu, trpezlivosť. Vybavovať pohreb zomrelému manželovi bola veľmi stresujúca, bolestná záležitoť.Moje obavy sa rozplynuli, keď sme so synom začali komunikovať s p. Kubíčkom. Všetko sa šmahom kúzelného prútiku stalo ukľudňujúce, znesiteľnejšie. Ďakujem, že vo Vašej firme pracuje takýto profesionál. M.Ř.

přijato: 16.7.2019
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Vážený pane majiteli,

         chtěli bychom velmi poděkovat Vašemu pohřebnímu ústavu, vaší pobočky Pohřební služby ELPIS Brandýs n/Labem                 p. Podroužkové, při přípravách na poslední rozloučení s naší drahou zesnulou maminkou a babičkou 21.2.2019 ve smuteční síni hřbitov Zeleneč. Její poklidné a zároveň systematické vedení celého průběhu jednání nemá chybu. Je nesmírně vnímavá a citlivá k nám pozůstalým.

Tímto bychom  chtěli poděkovat také děvčatům, která skutečně tuto nádhernou výzdobu vytvořila a která byla ještě možná hezčí než bylo v katalogu. Přístup a oblečení zaměstnanců při samotné přípravě v síni naprosto profesionální, s kterým se spousty kondolenčních hostů podle jejich slov ještě nesetkalo. Takže bychom vám i vašim kolegům za to vše chtěli jménem celé naší rodiny moc poděkovat a popřát mnoho úspěchů.

J. K.

přijato: 17.6.2019
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Vážení,
 
dovoluji se vyjádřit k vašemu zaměstnanci, p. P. Kubíčkovi, pracujícímu v Praze 8.
Jmenovaného jsem poznala zcela náhodou, když jsem si vybrala pobočku vaší firmy, kam jsem šla zařídit pohřeb. Chování p. Kubíčka bylo pro mne i mého manžela naprosto nevídané; jeho přístup... chování, erudice, ochota, profesionalita, spojená s více než milým chováním bylo nejenom nad naše očekávání, ale především v dnešní době něco nevídaného. Úžasná byla nejenom osobní zkušenost, ale i řešení záležitosti telefonickým rozhovorem. Bylo to pohlazení po duši.
 
Kdyby naše společnost byla takto kvalitní, byly bychom jistě někdě jinde. Žel, není tomu tak a proto si o to více vážím lidí, typu p. Kubíčka.
 
Vám, jako vedení firmy, děkuji za vašeho zaměstnance; bylo mi ctí se s ním potkat a spolupracovat s ním.
Vaší firmu budu vřele doporučovat všem, kteří jí budou potřebovat.
 
S poděkováním a v úctě,
 
R.B.

přijato: 9.5.2019
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý den, chci strašně moc poděkovat paní Evě Celinové z pobočky Vinohrady, za pomoc, ochotu a celkový přístup při sjednávání smutečního rozloučení s naším nejbližším. Ještě jednou velký dík. G.D.

přijato: 9.5.2019
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý večer, paní Podroužková,
děkuji Vám za zaslání tatínkova parte, poslala jsem ho synovcům do zámoří.
Ale hlavně Vám chceme poděkovat za Vaši laskavost a péči, se kterou jste nám dnes radila a pomáhala nám.
Moc si toho vážíme.
S.a J.B.

přijato: 3.5.2019
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Facebook Instagram
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace