Reference - hodnocení klientů


Náš pohřební ústav zastává názor, že nejlepší referencí jsou hodnocení našich klientů, kterých si naši pracovníci velice váží.

 

Veden ideou vzkříšení, která povýší zesnulého k dokonalosti věčného života,
stává se ten,kdo pohřbívá, prostředníkem a zároveň nositelem kulturních hodnot

Fridrich Schiller

Pro ukázku námi realizovaných pohřbů se můžete podívat do naší Galerie

celkový počet referencí je 102

Vážený pane Borovičko,
ráda bych Vám touto cestou poděkovala za Vaše služby spojené s pohřbem mojí maminky. Kromě příjemných pracovníků, kteří si pro mamku k nám domů přijeli,  krásné úpravy a  líčení, přítomnosti zástupce Vaší společnosti při obřadu,  bych především chtěla vyzdvihnout možnost rozloučit se s mamkou u Vás v Kostelci. Byl to pro mě okamžik, kdy jsem mamince dala poslední sbohem, následný pohřeb byl již vlastně jen pro ostatní, aby se mohli s mamkou rozloučit. U vás jsme měli dostatek klidu, krásné prostředí, milý personál. Aniž bych to předtím plánovala, nakonec se s babičkou rozloučila tváří tvář i vnoučata. Všechno bylo tak přirozené, vlastně úplně normální…. což je asi to nejvíc. Děkuji Vám za tuto možnost!
AO

přijato: 10.4.2018
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý den pane Borovičko, chtěl jsem Vám ještě jednou moc poděkovat za velmi dobrou organizaci pohřbu tatínka a bezchybnou koordinaci kroků s vojenskou jednotkou. Oceňuji Vaší profesionalitu, díky které pohřeb proběhl i přes nepřízeň počasí velmi důstojně. I když je úmrtí tatínka nelehkou životní událostí, jsem rád, že jsme byli schopni mu zajistit takovýto důstojný pohřeb, což je hlavně zásluhou Vaší , Vašeho týmu a vojenské jednotky. Ještě jednou tedy moc díky. A.H.

přijato: 19.3.2018
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý den, chtěli bychom touto cestou poděkovat za profesionální přistup zaměstnanců vaší firmy.Zejména paní Ludmile Holadové, která se perfektně postarala o zajištění celého obřadu, o všem nás podrobně informovala a svým přístupem nám velmi pomohla. Dále pak děkujeme pánům, kteří zajistili bezchybný a opravdu důstojný průběh obřadu v libčickém kostele sv. Bartoloměje. Pokud bude třeba, Vašich služeb opětovně využijeme. Děkujeme. S pozdravem Manželé P.

přijato: 12.3.2018
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Vážení, chtěli bychom Vám tímto velice poděkovat za citlivé, a přitom profesionální zajištění rozloučení s mojí maminkou v únoru tohoto roku. Rodina K.

přijato: 12.3.2018
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý den, dovolte mi abych jen v krátkosti vyslovil nesmírné poděkování kolektivu Vaší pobočky Pohřební služby ELPIS Brandýs p. Podroužkove, při zajišťování smutečního rozloučení s moji Ivanou 15.2.2018 v Zápskem kostele. Její poklidné a zároveň systematické vedení celého průběhu jednání nemá chybu. Neměla žádný problém ani v nejmenším mi zopakovat to co už řekla, protože jsem ji nevnímal. Je nesmírně vnímavá a citlivá k nám pozůstalým. Měla pravdu, že květiny jsou ve skutečnosti krásnější než na fotkách. Přístup a oblečení zaměstnanců při samotné přípravě v kostele naprosto profesionální, s kterým se spousty gondolencnich hostů podle jejich slov ještě nesetkalo. Chtěl bych proto touto cestou podekovat všem a tím myslím floristky řidiče......atd až po pani Podroužkovou. Všem  děkuji. M. B.

přijato: 20.2.2018
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dear Veronika & Dave, hoping all is well with you both & your families. I am so happy to hear that my brother’s urn will be here shortly. Thank you for the care that you have shown to my brother. You both have been most kind. Thank you for your service and I will highly recommend you both to the American Embassy. Sincerely, S. Y. - USA

přijato: 24.1.2018
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý večer, chtěla jsem vám moc poděkovat za krásné a důstojné rozloučení s mou maminkou. Pokud to její duše mohla vidět, musela se cítit jako královna. Přejeme vám i s manželem krásné Vánoce. Z a B K.

přijato: 21.12.2017
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Vážená paní Vildová, tímto bych chtěla poděkovat za Váš lidský přístup, důstojnost, trpělivost a pomoc při zařizování pohřbu v naší nelehké situaci. Pro mne to bylo neocenitelné a moc nám to všem pomohlo. Mluvím i za svoje dcery. JT

přijato: 23.11.2017
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý den, chci touto cestou ze srdce poděkovat za citlivý, skutečně ohleduplný a vstřícný přístup k vyřízení všech nezbytností k pohřbu. Mimořádná ochota všech zaměstnanců Pohřebního ústavu ELPIS a opravdový zájem o potřeby klienta nemohou zůstat bez oceněni. S vděčností J.Z

přijato: 23.11.2017
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý den, paní Ročáková (pobočka Pohřební služba Praha 2), nejprve bych chtěla velice poděkovat za celý průběh příprav i samotného pohřbu v kostele PM Sněžné na Praze 1 mé tety BK. Vše proběhlo bez jakýchkoliv nedorozumění či nedostatků - zkrátka jste dobří v tom, co děláte. Ještě jednou mnohokrát děkujeme a chválíme.LV

přijato: 21.11.2017
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace