Reference - hodnocení klientů

Náš pohřební ústav zastává názor, že nejlepší referencí jsou hodnocení našich klientů, kterých si naši pracovníci velice váží. 

                                                                                                                                                                  

Veden ideou vzkříšení, která povýší zesnulého k dokonalosti věčného života,                          

stává se ten,kdo pohřbívá, prostředníkem a zároveň nositelem kulturních hodnot      
                                                                                                                                                 

                                                                                                                                                                 

                                                                                                                                                                      
                                                                                                                                                                     Fridrich Schiller

 

Dobrý den,ráda bych Vám poděkovala za Vaše služby, respektive panu Kubíčkovi z pobočky na Bulovce. Zařizovala jsem pohřeb poprvé a pro naší rodinu to bylo velice bolestné. Jsem moc vděčná za laskavý servis ze strany pana Kubíčka. O vše se perfektně postaral, navzdory situaci jsme se v jeho kanceláři cítili uvolněně. Obřad samotný byl důstojný, dodané květiny a věnce krásné. Pane Kubíčku, jste muž na svém místě! Děkuji. J.V.

přijato: 27.11.2016
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý den, děkujeme paní Evě Celinové  za profesionální a citlivý přístup při objednávání rozloučení s panem FK dne 10.10.2016 v kanceláři Elpis na Vinohradech. Rodina K.

přijato: 27.11.2016
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezda

Vážený pane Mangle, ještě jednou vám velice děkujeme za perfektní služby, důstojnou organizaci a Váš lidský přístup. Byli jsme moc spokojeni a překvapeni, jakým důstojným způsobem se tato smutná služba nechá vykonávat. Děkujeme Vám i ELPISu, že takto pozůstalým pomáháte. S pozdravem, ing. FR

přijato: 23.11.2016
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Vážený pane majiteli,chtěli bychom velmi poděkovat Vašemu pohřebnímu ústavu, a to za velmi profesionální práci,citlivý přístup a velmi vstřícné a lidské chování,které se nám dostalo při přípravách na  poslední rozloučení s naší drahou zesnulou maminkou a babičkou JZ. Tuto atmosféru se vším všudy co výše uvádím nám poskytla Vaše obětavá,příjemná a velmi slušná paní Haladová Ludmila na pobočce pro Prahu 5 na Bělidle 27. Poradila nejen se všemi administrativními kroky,ale dala i psychickou podporu nám všem ,včetně pomoci s výběrem živých květinových výzdob.Tímto bych chtěl poděkovat také děvčatům,která skutečně tuto  nádhernou výzdobu vytvořila a která byla ještě možná hezčí než bylo nafoceno v  katalogu.Když už tento okamžik v lidském životě nastane,že člověk zemře,je velmi příjemné,že ho dokáží pomoci zvládnout takoví lidé,které máte ve svém týmu a které jsem jmenoval.Z a rodinu S - L a E z Prahy 5 Smíchova.

přijato: 20.11.2016
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý den, dovolte mi prosím udělit pochvalu pobočce v Neratovicích a také celé vaší společnosti za profesionální přístup a perfektní servis při konání pohřebního obřadu paní M S, dne 20.7.2016 v Líbeznicích. Se službami a přístupem všech vašich zaměstnanců jsem byl nadmíru spokojen a tímto jim, i vám, ještě jednou děkuji. S pozdravem J S.

přijato: 21.7.2016
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý den, chtěla bych touto cestou poděkovat paní Haladové z pobočky na Smíchově za velmi milý a profesionální přístup v takové smutné situaci, jakou je pohřeb blízkého člověka.H K

přijato: 13.4.2016
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezda

Vážení a milí, dovolte mi prosím tímto velmi poděkovat za naprosto perfektní a profesionální služby, které jste nám poskytli v těžkých chvílích při ztrátě našeho milovaného. Nemohu nenapsat Vám, jak moc nám pomohla podpora ze strany Vaší zaměstnankyně Pohřebního ústavu Neratovice - Radmilky Flégrové. Z její strany nebyl problém naprosto v žádném směru a ve všem nám maximálně vyšla vstříc s nadlidskou ochotou. Je to úžasná a obětavá dáma, která nám ty nejtěžší chvíle maximálně usnadnila. Moc děkujeme za prokázané služby. S přátelským pozdravem a s úctou, VM s rodinou.

přijato: 22.3.2016
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý den, chtěla bych velice poděkovat vaší pohřební službě, jmenovitě panu Kubíčkovi z vaší pobočky pohřební služby Bulovka z Prahy 8. Když zemřela moje milovaná maminka, myslela jsem, že v žádném případě přes ten obrovský smutek nezvládnu pohřeb připravit. Opak byl pravdou a bylo to opravdu nádherné a důstojné rozloučení. Vše díky nemalé pomoci pana Kubíčka, který mě když už jsem byla v koncích jemně nasměroval a poradil mi. Jeho laskavost je také jeden z důvodů, proč jsem vše zvládla. Dokonce jsem díky jeho pomoci vybrala i krásné památeční sklo. Cítím k němu a k vaší práci velkou úctu. Speciální poděkování také patří vašim floristkám, věnec z chryzantém a ostatní květiny  byly  nádherné. s pozdravem KH

přijato: 18.1.2016
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Vážení, v říjnu tohoto roku jsme nečekaně přišli o jednu z našich nejdražších bytostí. V nezměrném zármutku, kdy bylo vůbec obtížné pochopit, co se stalo, nám byla doporučena Vaše společnost s tím, že nám určitě se vším pomůžete. A měli pravdu! Jednání se zástupkyní vaší společnosti paní Radomilou Felgrovou z Pohřebního ústavu Neratovice bylo i přes naše smutné naladění velmi pozitivní a příjemné. Nejen, že nám v mnoha věcech velmi dobře poradila, ale dokázala i emočně silnou atmosféru skvěle zvládnout tak, že jsme se na další setkání s ní i těšili. Co se týká samotného obřadu, tak ten byl dokonale zajištěn, přesto, že jsme ho neměli v Neratovicích, ale ve Strašnicích, kde na hladký chod dohlédl pan Beránek. Květiny byly skutečně nádherné, snad ještě hezčí, než jsme očekávali. I poslední část, kdy jsme byli vyzvednout urnu, ale vlastně díky paní Felgrové to vypadalo spíš než jako poslední schůzka k ukončení našeho vzájemného obchodu, na přátelské setkání. Tímto bych chtěla poděkovat jak vám jako majitelům firmy, tak ještě jednou a hlavně paní Felgrové za pomoc, kterou jste nám poskytli. V případě, i když jsme poměrně v rodině dlouhověcí a služby pohřebních ústavů tudíž moc často nepotřebujeme, tak se příště na vás s důvěrou obrátíme. S poděkování za celou rodinu.
JH

přijato: 16.12.2015
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Vážená paní Holadová (Pohřební ústav Smíchov - Praha 5), děkuji Vám i všem spolupracovníkům za hezké a spolehlivé zajištění smutečního obřadu pro mou maminku, VS. Vše proběhlo v pořádku a ráda bych vám všem vyjádřila vděčnost nejen za hladký průběh rozloučení, ale i za příjemné jednání! Vyřiďte prosím zvlášť poděkování panu vedoucímu, s nímž jsem se ve smutku nestihla na konci rozloučit - ráda bych tak tedy učinila alespoň touto cestou. Děkuji! S pozdravem a přáním pevného zdraví, VZ

přijato: 20.10.2015
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace