Reference - hodnocení klientů


Náš pohřební ústav zastává názor, že nejlepší referencí jsou hodnocení našich klientů, kterých si naši pracovníci velice váží.

 

Veden ideou vzkříšení, která povýší zesnulého k dokonalosti věčného života,
stává se ten,kdo pohřbívá, prostředníkem a zároveň nositelem kulturních hodnot

Fridrich Schiller

Pro ukázku námi realizovaných pohřbů se můžete podívat do naší Galerie

celkový počet referencí je 107

Dobrý den, paní Vildová,
Zasílám potvrzení z banky o zaplacení.
Děkuji za úžasný přístup. Hezký den. PC

přijato: 10.6.2018
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý den, chceme moc poděkovat celé firmě Elpis za profesionální a vstřícné jednání při posledním rozloučení s naší milovanou maminkou a manželkou MK. Pani Petra Podroužková v Brandýse nad Labem nám velice pomohla v naší bolestivé situaci připravit důstojné a klidné rozloučení. K pozůstalým je velice citlivá a vnímavá. Také děkujeme za květinové dary a celkové uspořádání smutečního obřadu. Vše působilo velice profesionálně a důstojně.
Chtěli bychom touto cestou poděkovat opravdu všem za bezchybný průběh rozloučení.S pozdravem
KK., děti a celá rodina

přijato: 16.5.2018
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý den,chci vám touto cestou poděkovat za vzornou organizaci dnešního pohřbu mojí maminky. Citlivý a profesionální přístup nám tuto nelehkou situaci velmi usnadnil. Krásné květiny i jejich  naaranžování na stojany, povzbudivá slova vaší pracovnice i slova útěchy.To všechno pomohlo k důstojnému a citlivému rozloučení. Jste skuteční profesionálové a toho si velmi ceníme. Ještě jednou srdečné díky.M.Č.

přijato: 16.5.2018
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Vážený pane Borovičko,
Chtěla bych Vám a samozřejmě paní Havlíčkové poděkovat za asistenci při zařizování pohřbu mého otce, který zemřel v pátek 27.4. 2018. Paní Havlíčkové bych velmi ráda poděkovala za velmi citlivý přístup při zařizování záležitostí spojených s posledním rozloučením. HM

přijato: 1.5.2018
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý den,
děkuji Vám za perfektní vypravení pohřbu mého táty Ing. Lubomíra Kováře, Ph. D. Vše proběhlo jak bylo naplánováno.
S díky a pozdravem LK

přijato: 25.4.2018
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Vážený pane Borovičko,
ráda bych Vám touto cestou poděkovala za Vaše služby spojené s pohřbem mojí maminky. Kromě příjemných pracovníků, kteří si pro mamku k nám domů přijeli,  krásné úpravy a  líčení, přítomnosti zástupce Vaší společnosti při obřadu,  bych především chtěla vyzdvihnout možnost rozloučit se s mamkou u Vás v Kostelci. Byl to pro mě okamžik, kdy jsem mamince dala poslední sbohem, následný pohřeb byl již vlastně jen pro ostatní, aby se mohli s mamkou rozloučit. U vás jsme měli dostatek klidu, krásné prostředí, milý personál. Aniž bych to předtím plánovala, nakonec se s babičkou rozloučila tváří tvář i vnoučata. Všechno bylo tak přirozené, vlastně úplně normální…. což je asi to nejvíc. Děkuji Vám za tuto možnost!
AO

přijato: 10.4.2018
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý den pane Borovičko, chtěl jsem Vám ještě jednou moc poděkovat za velmi dobrou organizaci pohřbu tatínka a bezchybnou koordinaci kroků s vojenskou jednotkou. Oceňuji Vaší profesionalitu, díky které pohřeb proběhl i přes nepřízeň počasí velmi důstojně. I když je úmrtí tatínka nelehkou životní událostí, jsem rád, že jsme byli schopni mu zajistit takovýto důstojný pohřeb, což je hlavně zásluhou Vaší , Vašeho týmu a vojenské jednotky. Ještě jednou tedy moc díky. A.H.

přijato: 19.3.2018
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý den, chtěli bychom touto cestou poděkovat za profesionální přistup zaměstnanců vaší firmy.Zejména paní Ludmile Holadové, která se perfektně postarala o zajištění celého obřadu, o všem nás podrobně informovala a svým přístupem nám velmi pomohla. Dále pak děkujeme pánům, kteří zajistili bezchybný a opravdu důstojný průběh obřadu v libčickém kostele sv. Bartoloměje. Pokud bude třeba, Vašich služeb opětovně využijeme. Děkujeme. S pozdravem Manželé P.

přijato: 12.3.2018
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Vážení, chtěli bychom Vám tímto velice poděkovat za citlivé, a přitom profesionální zajištění rozloučení s mojí maminkou v únoru tohoto roku. Rodina K.

přijato: 12.3.2018
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý den, dovolte mi abych jen v krátkosti vyslovil nesmírné poděkování kolektivu Vaší pobočky Pohřební služby ELPIS Brandýs p. Podroužkove, při zajišťování smutečního rozloučení s moji Ivanou 15.2.2018 v Zápskem kostele. Její poklidné a zároveň systematické vedení celého průběhu jednání nemá chybu. Neměla žádný problém ani v nejmenším mi zopakovat to co už řekla, protože jsem ji nevnímal. Je nesmírně vnímavá a citlivá k nám pozůstalým. Měla pravdu, že květiny jsou ve skutečnosti krásnější než na fotkách. Přístup a oblečení zaměstnanců při samotné přípravě v kostele naprosto profesionální, s kterým se spousty gondolencnich hostů podle jejich slov ještě nesetkalo. Chtěl bych proto touto cestou podekovat všem a tím myslím floristky řidiče......atd až po pani Podroužkovou. Všem  děkuji. M. B.

přijato: 20.2.2018
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace