Reference - hodnocení klientů


Náš pohřební ústav zastává názor, že nejlepší referencí jsou hodnocení našich klientů, kterých si naši pracovníci velice váží.

 

Veden ideou vzkříšení, která povýší zesnulého k dokonalosti věčného života,
stává se ten,kdo pohřbívá, prostředníkem a zároveň nositelem kulturních hodnot

Fridrich Schiller

Pro ukázku námi realizovaných pohřbů se můžete podívat do naší Galerie

celkový počet referencí je 116

I would also like to say that the services provided by David Borovicka (Elpis funeral home) were excellent.  He showed compassion yet acted very professionally at all times.  He explained to us the process, what we were required to do and where possible he acted on our behalf.  

We very much appreciated his role in this matter.

přijato: 13.2.2019
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý den paní Kudrnová,

 jménem celé rodiny Vám chci poděkovat za perfektní organizaci pohřbu a vysoce profesionální přístup. Vše proběhlo hladce J..

Se srdečným pozdravem Mgr.J.V. s rodinou

přijato: 5.2.2019
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý den pane Borovička,

ještě jednou jsem Vám chtěl poděkovat za vstřícnost při přípravách a bezchybný průběh pohřbu mého tatínka.

přijato: 5.2.2019
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý den, dovoluji si poděkovat za citlivou pomoc při objednávání a následné realizaci pohřbu mé maminky D.H.. Zvláště rád a srdečně bych poděkoval paní Vlastě Vildové, která svou citlivostí, noblesou, empatií a uměřeností nám velmi pomohla v těžké chvíli maminčina odchodu i v průběhu loučení s ní. Za celou rodinu děkuji a jsme v srdečné úctě, M.K.

přijato: 21.1.2019
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Vážená paní Podroužková,
rád bych Vám a Vaší společnosti poděkoval za profesionální obstarání pohřbu mé mámy ve středu 9. ledna na Olšanech. Vše proběhlo dle předchozí domluvy.
Děkuji mnohokrát a zůstávám s pozdravem
R.M.

přijato: 15.1.2019
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý den pane Kubíčku,

jěště jednou bych Vám chtěla poděkovat za včerejší velmi vstřícný a citlivý přístup.
S pozdravem, K.C.

přijato: 11.1.2019
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý den,

chtěli jsme Vám poděkovat především paní Manglové za výrobu a včasné doručení smutečních věnců na pohřeb pana J.S. Ještě jednou děkujeme, za promptní výrobu, nadstandardní přístup a opravdu jsme měli "nejkrásnější" věnce, moc děkujeme.

S pozdravem

přijato: 9.1.2019
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý den,
chtěla bych vyjádřit poděkování za skvělou organizaci, přípravu a průběh pohřebu mého otce ze dne 7.ledna 2019. Všechno proběhlo velice důstojně, citlivě a s úctou ze strany nosičů, kteří byli velice vstřícní a laskaví v této chvíli, která byla pro nás tak smutná a těžká.
Děkuji!!!
L.S.

přijato: 9.1.2019
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Přeji pěkný den,
chtěl jsem poděkovat za organizaci pohřbu, vše proběhlo k plné spokojenosti, zvláště ta kytice na rakev byla krásná.

Děkuji, J.K.

přijato: 7.1.2019
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Vážení,

velmi celé vaší společnosti děkujeme za krásné a důstojné rozloučení s naším drahým dědečkem panem J.Z. v kostele Sv.Floriana.

V této nelehké chvíli jste nám byli oporou. Paní Podroužková z pobočky v Brandýse nad Labem je velmi vstřícná a empatická dáma na pravém místě. Vše s námi projednala, se vším nám poradila, byla trpělivá a ochotná ,tak abychom byli spokojeni. Po celou dobu před i během rozloučení nám byla oporou. Přesně věděla jak a co. Velmi nám to pomohlo. Poslední rozloučení s naším dědečkem proběhlo, tak jak jsme si přáli. Všichni pracovníci vaší společnosti byli jedním slovem báječní. Klidní, vstřícní, empatičtí. Při psaní těchto řádků se mi znovu vhání slzy do očí, nejen smutkem, který v sobě mám, ale i při pomyšlení, že existují lidé, kteří mají pro naši bolest pochopení.
Veliké děkuji patří také floristkám, které vázaly květinové dary. Byly překrásné. Bohaté, čerstvé.

Jménem celé naší rodiny vám moc děkujeme za vše co jste pro nás udělali. Moc to pro nás znamená. Náš dědeček, manžel a tatínek byl velmi milovaný celou naší rodinou.

S úctou K.I., vnučka ,  Z.E. a manželka

přijato: 28.12.2018
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace