Reference - hodnocení klientů


Náš pohřební ústav zastává názor, že nejlepší referencí jsou hodnocení našich klientů, kterých si naši pracovníci velice váží.

 

Veden ideou vzkříšení, která povýší zesnulého k dokonalosti věčného života,
stává se ten,kdo pohřbívá, prostředníkem a zároveň nositelem kulturních hodnot

Fridrich Schiller

Pro ukázku námi realizovaných pohřbů se můžete podívat do naší Galerie

celkový počet referencí je 102

Vážení pracovníci pohřebního ústavu Elpis v Neratovicích, chtěla bych Vám tímto velice poděkovat za profesionální a vstřícný přístup při rozloučení s mým přítelem panem J.M. 21.9.v kostele v Líbeznicích. Nejvíce bych chtěla poděkovat vaší pracovnici paní Vildové za její milý přístup k nám pozůstalým. S pozdravem D.H.

přijato: 28.9.2018
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý den,
chtěla bych poděkovat Vaší pohřební službě, pobočka:Na Bělidle 27,Smíchov.Obřad i vše ostatní proběhlo pořádku a k naší spokojenosti.
Paní Holadová v kanceláři na Smíchově byla velmi ochotná a empatická.

Děkuji,za celou rodinu N. H.

přijato: 24.9.2018
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Vážená paní Ročáková,
vím, že momentálně jste na dovolené, ale snad se tato zpráva k Vám i Vašim kolegům, kteří se nějak podíleli na pohřbu mého tatínka F.M., dříve nebo později dostane.
Vaši pohřební službu jsme si vybrali v zásadě náhodně, hlavně podle toho, že vaše krčská pobočka sídlí blízko mého a bratrova bydliště. A dnes jsem velmi rád, že jsme se obrátili právě na vás. Komunikace s Vámi při objednávání pohřbu byla z našeho pohledu naprosto perfektní a vy a vaši kolegové jste k naší úplné spokojenosti odvedli i vše, co jsme si u vás objednali. Navíc s okolnostem přiměřeným taktem a ohleduplností. Takže bych vám i vašim kolegům za to vše chtěl jménem svým i jménem celé naší rodiny moc poděkovat a popřát mnoho úspěchů ve vaší další práci i v osobním životě.
S pozdravem PM

přijato: 2.8.2018
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Jihoafrické Velvyslanectví v Praze, zastoupené panem V. N., děkuje za profesionální služby provedené pohřebním repatriačním ústavem ELPIS v souvislosti s transportem ostatků jihoafrického občana z Prahy do Johannesburgu.

Velice oceňujeme vstřícné a ohleduplné chování jednatele firmy pana Borovičky, který perfektně zvládl značně náročnou a komplikovanou situaci a byl k dispozici kdykoli se na něho rodina zesnulého nebo pracovníci Velvyslanectví obrátili.

S pozdravem První tajemník V.N.

přijato: 16.7.2018
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Vážení,
chtěla bych alespoň touto cestou poděkovat Vašim zaměstnancům, kteří organizovali pohřeb mé maminky ZH. Konal se 15. 6. v kostele sv. Prokopa v Braníku. Děkuji za profesionální vystupování, lidský přístup a ochotu všech zúčastněných. Rovněž chci poděkovat paní Mgr. Marii Havlíčkové, která se nám při sjednávání pohřbu velmi pozorně věnovala.
Za pozůstalé, ZH

přijato: 19.6.2018
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý den, paní Vildová,
Zasílám potvrzení z banky o zaplacení.
Děkuji za úžasný přístup. Hezký den. PC

přijato: 10.6.2018
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý den, chceme moc poděkovat celé firmě Elpis za profesionální a vstřícné jednání při posledním rozloučení s naší milovanou maminkou a manželkou MK. Pani Petra Podroužková v Brandýse nad Labem nám velice pomohla v naší bolestivé situaci připravit důstojné a klidné rozloučení. K pozůstalým je velice citlivá a vnímavá. Také děkujeme za květinové dary a celkové uspořádání smutečního obřadu. Vše působilo velice profesionálně a důstojně.
Chtěli bychom touto cestou poděkovat opravdu všem za bezchybný průběh rozloučení.S pozdravem
KK., děti a celá rodina

přijato: 16.5.2018
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý den,chci vám touto cestou poděkovat za vzornou organizaci dnešního pohřbu mojí maminky. Citlivý a profesionální přístup nám tuto nelehkou situaci velmi usnadnil. Krásné květiny i jejich  naaranžování na stojany, povzbudivá slova vaší pracovnice i slova útěchy.To všechno pomohlo k důstojnému a citlivému rozloučení. Jste skuteční profesionálové a toho si velmi ceníme. Ještě jednou srdečné díky.M.Č.

přijato: 16.5.2018
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Vážený pane Borovičko,
Chtěla bych Vám a samozřejmě paní Havlíčkové poděkovat za asistenci při zařizování pohřbu mého otce, který zemřel v pátek 27.4. 2018. Paní Havlíčkové bych velmi ráda poděkovala za velmi citlivý přístup při zařizování záležitostí spojených s posledním rozloučením. HM

přijato: 1.5.2018
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý den,
děkuji Vám za perfektní vypravení pohřbu mého táty Ing. Lubomíra Kováře, Ph. D. Vše proběhlo jak bylo naplánováno.
S díky a pozdravem LK

přijato: 25.4.2018
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace