Reference - hodnocení klientů


Náš pohřební ústav zastává názor, že nejlepší referencí jsou hodnocení našich klientů, kterých si naši pracovníci velice váží.

 

Veden ideou vzkříšení, která povýší zesnulého k dokonalosti věčného života,
stává se ten,kdo pohřbívá, prostředníkem a zároveň nositelem kulturních hodnot

Fridrich Schiller

Pro ukázku námi realizovaných pohřbů se můžete podívat do naší Galerie

celkový počet referencí je 107

Vážení,

velmi celé vaší společnosti děkujeme za krásné a důstojné rozloučení s naším drahým dědečkem panem J.Z. v kostele Sv.Floriana.

V této nelehké chvíli jste nám byli oporou. Paní Podroužková z pobočky v Brandýse nad Labem je velmi vstřícná a empatická dáma na pravém místě. Vše s námi projednala, se vším nám poradila, byla trpělivá a ochotná ,tak abychom byli spokojeni. Po celou dobu před i během rozloučení nám byla oporou. Přesně věděla jak a co. Velmi nám to pomohlo. Poslední rozloučení s naším dědečkem proběhlo, tak jak jsme si přáli. Všichni pracovníci vaší společnosti byli jedním slovem báječní. Klidní, vstřícní, empatičtí. Při psaní těchto řádků se mi znovu vhání slzy do očí, nejen smutkem, který v sobě mám, ale i při pomyšlení, že existují lidé, kteří mají pro naši bolest pochopení.
Veliké děkuji patří také floristkám, které vázaly květinové dary. Byly překrásné. Bohaté, čerstvé.

Jménem celé naší rodiny vám moc děkujeme za vše co jste pro nás udělali. Moc to pro nás znamená. Náš dědeček, manžel a tatínek byl velmi milovaný celou naší rodinou.

S úctou K.I., vnučka ,  Z.E. a manželka

přijato: 28.12.2018
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý den,
moc děkuji za zaslání fotografií. Velice si vážím, jak hezky jste maminku na její poslední cestu připravili. Rakev i kytička vypadají úchvatně a jsem si jistá, že by z obojího měla maminka radost. Ještě jednou děkuji.
S pozdravem
L. H.

přijato: 28.11.2018
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dear J. and O.,
I can highly recommend David Borovička (ELPIS) who was extremely professional and helpful throughout.
Regards D.M.

přijato: 23.11.2018
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý večer, paní Holadová,

děkuji pohřební službě Elpis za důstojný pohřeb svého tatínka.
O.T.

přijato: 11.10.2018
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý den, touto cestou bych chtěla moc poděkovat Vám, majitelům a všem Vašim zaměstnancům za včerejší prohlídku Vašeho ústavu s podrobným výkladem, praktickými ukázkami Vaší nelehké práce. Zvlášť chci poděkovat Petře Podroužkové za všemožné informace, které mě i mé sousedce poskytla. Díky Petře jsem Vaše služby využila při úmrtí mé babičky. S odstupem času Vám chci poděkovat, protože jsem se přesvědčila, že svou práci děláte s úctou, empatií a hlavně na úrovni, která nemá konkurenci. Děkuji T.J.

přijato: 7.10.2018
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Vážení pracovníci pohřebního ústavu Elpis v Neratovicích, chtěla bych Vám tímto velice poděkovat za profesionální a vstřícný přístup při rozloučení s mým přítelem panem J.M. 21.9.v kostele v Líbeznicích. Nejvíce bych chtěla poděkovat vaší pracovnici paní Vildové za její milý přístup k nám pozůstalým. S pozdravem D.H.

přijato: 28.9.2018
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý den,
chtěla bych poděkovat Vaší pohřební službě, pobočka:Na Bělidle 27,Smíchov.Obřad i vše ostatní proběhlo pořádku a k naší spokojenosti.
Paní Holadová v kanceláři na Smíchově byla velmi ochotná a empatická.

Děkuji,za celou rodinu N. H.

přijato: 24.9.2018
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Vážená paní Ročáková,
vím, že momentálně jste na dovolené, ale snad se tato zpráva k Vám i Vašim kolegům, kteří se nějak podíleli na pohřbu mého tatínka F.M., dříve nebo později dostane.
Vaši pohřební službu jsme si vybrali v zásadě náhodně, hlavně podle toho, že vaše krčská pobočka sídlí blízko mého a bratrova bydliště. A dnes jsem velmi rád, že jsme se obrátili právě na vás. Komunikace s Vámi při objednávání pohřbu byla z našeho pohledu naprosto perfektní a vy a vaši kolegové jste k naší úplné spokojenosti odvedli i vše, co jsme si u vás objednali. Navíc s okolnostem přiměřeným taktem a ohleduplností. Takže bych vám i vašim kolegům za to vše chtěl jménem svým i jménem celé naší rodiny moc poděkovat a popřát mnoho úspěchů ve vaší další práci i v osobním životě.
S pozdravem PM

přijato: 2.8.2018
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Jihoafrické Velvyslanectví v Praze, zastoupené panem V. N., děkuje za profesionální služby provedené pohřebním repatriačním ústavem ELPIS v souvislosti s transportem ostatků jihoafrického občana z Prahy do Johannesburgu.

Velice oceňujeme vstřícné a ohleduplné chování jednatele firmy pana Borovičky, který perfektně zvládl značně náročnou a komplikovanou situaci a byl k dispozici kdykoli se na něho rodina zesnulého nebo pracovníci Velvyslanectví obrátili.

S pozdravem První tajemník V.N.

přijato: 16.7.2018
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Vážení,
chtěla bych alespoň touto cestou poděkovat Vašim zaměstnancům, kteří organizovali pohřeb mé maminky ZH. Konal se 15. 6. v kostele sv. Prokopa v Braníku. Děkuji za profesionální vystupování, lidský přístup a ochotu všech zúčastněných. Rovněž chci poděkovat paní Mgr. Marii Havlíčkové, která se nám při sjednávání pohřbu velmi pozorně věnovala.
Za pozůstalé, ZH

přijato: 19.6.2018
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace