Reference - hodnocení klientů


Náš pohřební ústav zastává názor, že nejlepší referencí jsou hodnocení našich klientů, kterých si naši pracovníci velice váží.

 

Veden ideou vzkříšení, která povýší zesnulého k dokonalosti věčného života,
stává se ten,kdo pohřbívá, prostředníkem a zároveň nositelem kulturních hodnot

Fridrich Schiller

Pro ukázku námi realizovaných pohřbů se můžete podívat do naší Galerie

celkový počet referencí je 116

Vážená paní Holadová.

Dovolte mi, abych společnosti ELPIS poděkovala za velmi důstojné rozloučení s mojí maminkou, paní V.P., v neděli v Husově sboru na Vinohradech.
I mnoho mých známých, kteří dosud neměli zkušenost s rozloučením v kostele, bylo dojato, jak krásný může být pohřeb, vynesení rakve za zvuku zvonů a rozloučení před odjezdem pohřebního vozu na ně velmi zapůsobilo.
Velmi Vám děkuji za profesionální a uctivý přístup všech Vašich zaměstnanců.
S úctou
M.S.

přijato: 4.4.2019
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý večer, chtěla bych Vám velmi poděkovat za nádhernou kytici, kterou jste udělali pro pana profesora.

Moc děkuji.
S pozdravem P.K.

přijato: 25.3.2019
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Vážený pane Kubíčku,

dovoluji si Vám, paní Knoflíčkové, ale i ostatním, kteří se podíleli na přípravě, ale i průběhu smutečního obřadu naší maminky, velmi poděkovat za velmi důstojný smuteční obřad. I přes ještě kratší čas, než u našeho tatínka, tak jste vše zvládli připravit podle našich představ. Díky tomu jsme mohli s mojí sestrou dodržet a splnit to, co si přáli naši rodiče při odchodu z tohoto světa. Vaše služby jsou opravdu na úrovni a takto by to mělo být ve všech oblastech lidské činnosti.

S upřímným pozdravem
J.H.

přijato: 25.3.2019
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Ztráta milované osoby a malého dítěte zvláště je jednou z nejhorších životních situací. Děkujeme celému pohřebnímu ústavu Elpis a především paní Miroslavě Vavrovičové za nejen vysoce profesionální a neskutečně lidský přístup, ale i za nadstandardní ochotu a vstřícnost. I my se bohužel přesvědčili jinde, že empatie není ani na takovém místě vždy samozřejmostí, proto jsme nesmírně rádi, že jsme se nakonec obrátili na Vás. Díky Vám byly pro nás tyto chvíle o něco snazší.
S upřímnou úctou a vděčností

K.M. a V. M., Brno

přijato: 18.3.2019
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý den, paní Vavrovičová,

jak už jsem zmínila do telefonu, jsme Vám s manželem nesmírně vděčni za Váš trpělivý a empatický přístup. Ta tragédie a bolest je nezměrná. Ale o to víc při ní oceníte citlivost a ochotu, jakou jste předvedla Vy. Jste člověk na správném místě a my Vám velmi děkujeme za veškerou péči o nás i o Martínka.
Jestli můžete, přidejte od nás prosím na web recenzi, třeba to někomu pomůže v podobně těžké chvíli.

přijato: 18.3.2019
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Velmi Vám děkuji paní Celinová za Vaši laskavost a péči.

 S úctou N.J., Praha 3.

přijato: 7.3.2019
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý  večer  pane  Mangl,
chtěla  jsem  Vám  poděkovat,  aspoň  písemnou  formou  za  Vaši  pomoc  a  pomoc  Vašich  kolegů  v  nejtěžší  chvíli  našeho  života.
Děkuji
P. J.

přijato: 27.2.2019
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Chtěla bych touto cestou poděkovat panu Kubíčkovi za jeho profesionální a citlivý přístup při vyřizování pohřbu mého tatínka. Zvolili jsme pohřeb v kostele, kde se pánové, kteří rakev doprovázali, chovali též velmi profesionálně a důstojně vzhledem k dané situaci. Objednané kytice byly vyrobeny z čerstvých květů prvotřídní kvality s náležitou péčí. I.B.
23. 2. 2019

přijato: 25.2.2019
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý den,
chtěla bych vyjádřit poděkování za skvělou organizaci, přípravu a průběh pohřebu mého otce ze dne 7.ledna 2019. Všechno proběhlo velice důstojně, citlivě a s úctou ze strany nosičů, kteří byli velice vstřícní a laskaví v této chvíli, která byla pro nás tak smutná a těžká.
Děkuji!!!
L.S.

přijato: 21.2.2019
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Vážený pane Kubíčku,

rádi bychom Vám poděkovali za bezchybnou přípravu a realizaci smutečního obřadu našeho tatínka dne 14.2.2019 od 13 hodin v Ústřední obřadní síni na Olšanech, i když na přípravu bylo velmi málo času. I tak jste zajistili naše  dodatečné požadavky. Jak vaši spolupracovníci, tak i pracovníci hřbitovní správy byli velmi profesionální a celý obřad včetně výpravy byl velmi důstojný a zanechal v každém velmi dobrý dojem. Velmi Vám za to děkujeme.

přijato: 15.2.2019
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace