Reference - hodnocení klientů


Náš pohřební ústav zastává názor, že nejlepší referencí jsou hodnocení našich klientů, kterých si naši pracovníci velice váží.

 

Veden ideou vzkříšení, která povýší zesnulého k dokonalosti věčného života,
stává se ten,kdo pohřbívá, prostředníkem a zároveň nositelem kulturních hodnot

Fridrich Schiller

Pro ukázku námi realizovaných pohřbů se můžete podívat do naší Galerie

celkový počet referencí je 136

Jménem celé naší rodiny chceme upřimně poděkovat pohřebnímu ústavu Elpis (pobočka Praha 8) za vynikající organizací pohřbu naší milované Maminky. Zvláštní poděkovaní patří panu Petru Kubíčkovi, který svou práci dělá na vyšší úrovní a má velké srdce. Díky jeho zkušenostem, radám a přímé pomoci, jsme včas zařídili spoustu neodkladných záležitostí a mohli pochovat Maminku podle všech Pravoslavných tradicí. S úctou, Rodina M.

přijato: 29.10.2014
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Vážení, chtěli bychom za celou rodinu ještě jednou poděkovat za velmi milé, lidské a profesionální jednání paní Ludmily Holadové v pobočce v Praze 5 - Andělu při vyřizování pohřbu naší maminky. Velmi nás v těžkých a smutných chvílích podpořila a pomohla nám. Děkujeme za Vaší vstřícnost, paní Holadová! Martina a Pavel N.

přijato: 16.10.2014
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Vážený pane doktore (Pohřební služba Neratovice), mnohokrát Vám děkujeme za Vaši ochotu, vstřícnost a především dobré srdce! Nesmírně si Vašeho gesta vážíme. Škoda jen, že nás spojila zrovna takto velmi smutná událost. Velký dík i řediteli firmy, jsme šťastni, že jsou mezi námi dobří lidé. Zdravíme Vás a přejeme co nejvíce hezkých a klidných dní. HH, IK - SKPV Ústí n. Orlicí

přijato: 16.5.2014
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobry den, ráda bych Vám poděkovala za velmi profesionálně zařízený pohřeb našeho tatínka. Pan Borovicka se k nám choval úžasne.Velmi oceňuji jeho empatii i to, ze nám nehrál žádné trapné divadlo.Kostel byl nádherné přichystan a květinové dary, které jsme u Vás objednali předčily naše očekávání.Všichni Vaši pracovnici se chovali dle pravidel slušného chování.
Děkujeme za velkou profesionalitu. MJ

přijato: 17.4.2014
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Vážený pane Borovičko, dovolte mi jménem naší rodiny poděkovat za velmi lidský přístup a profesionální zorganizování smutečního obřadu mého otce S.P. konaného dne 11. 4. 2014. S Vaší službou jsme byli velmi spokojeni. S přáním hezkého zbytku dne, rodina P.

přijato: 15.4.2014
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezda

Vážená paní Mozdíková (Pohřební služba Praha 9), děkuji za zaslání opravené faktury. Já Vám velmi děkuji za tak perfektní služby. S pozdravem MS

přijato: 3.2.2014
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezda

Dobré odpoledne, milý pane Kubíčku, oba věnce od Vás pro našeho tatínka byly opravdu nádherné, i díky Vám vše proběhlo hladce a důstojně. Ještě jednou vřele děkuji za skvělou službu a přeji hezký den. S úctou ZK

přijato: 28.1.2014
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Paní Havlíčková, Chtěla bych Vám za celou mojí rodinu moc poděkovat za Vaši pomoc a za vše, co jste pro nás udělala v době úmrtí manžela a co jste pro nás udělala i v další době. Mějte se moc pěkně, přejeme Vám pevné zdraví a taky štěstí. Věřte, že jste pro klinety Vaší firmy velkou oporou. I. L. s rodinou

přijato: 24.1.2014
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Paní Havlíčková. (Pobočka Pohřební služba Praha 4) Děkuji. Byla a jste hodně hodná a hodně milá - vím, že je to Vaše práce, ale děláte všechno naprosto profesionálně. Už máme místo v kolumbariu na hřbitově na Hájích, máme to kousek. Až bude čas, poprosíme o pomoc s výběrem obalu na urnu.  Děkuji a přeji hlavně hodně zdraví. Paní L. s rodinou

přijato: 30.12.2013
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Ráda bych vyjádřila svůj dík za Vaše profesionální služby. Vše související s pohřbem naší maminky proběhlo hladce, byl výborně vybraný velmi hezký kostel sv. Terezičky, kde je bezbariérový přístup, p. farář Vývoda se s naší maminkou krásně rozloučil, květiny byly nádherné, prostě není nic, co by se dalo vytknout. Naopak - když už někoho z mých známých potká tato smutná událost, jednoznačně jim doporučím Vaši firmu. Vážím si toho, že jste, pane Borovičko (Pohřební služba Praha 9), s námi jednal ochotně v neděli, ve svátek, v jakoukoliv denní dobu a vždy jste nám vše trpělivě vysvětlil a zodpověděl naše otázky. Také jsem byla spokojená s Vašimi webovými stránkami, na kterých si bylo možno - na rozdíl od jiných pohřebních služeb - vše v klidu prohlédnout a rozmyslet. Ještě jednou Vám za vše děkuji a jsem s pozdravem Ing. J.M

přijato: 26.11.2013
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace