Reference - hodnocení klientů


Náš pohřební ústav zastává názor, že nejlepší referencí jsou hodnocení našich klientů, kterých si naši pracovníci velice váží.

 

Veden ideou vzkříšení, která povýší zesnulého k dokonalosti věčného života,
stává se ten,kdo pohřbívá, prostředníkem a zároveň nositelem kulturních hodnot

Fridrich Schiller

Pro ukázku námi realizovaných pohřbů se můžete podívat do naší Galerie

celkový počet referencí je 131

Dobrý den,ráda bych Vám poděkovala za Vaše služby, respektive panu Kubíčkovi z pobočky na Bulovce. Zařizovala jsem pohřeb poprvé a pro naší rodinu to bylo velice bolestné. Jsem moc vděčná za laskavý servis ze strany pana Kubíčka. O vše se perfektně postaral, navzdory situaci jsme se v jeho kanceláři cítili uvolněně. Obřad samotný byl důstojný, dodané květiny a věnce krásné. Pane Kubíčku, jste muž na svém místě! Děkuji. J.V.

přijato: 27.11.2016
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý den, děkujeme paní Evě Celinové  za profesionální a citlivý přístup při objednávání rozloučení s panem FK dne 10.10.2016 v kanceláři Elpis na Vinohradech. Rodina K.

přijato: 27.11.2016
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezda

Vážený pane Mangle, ještě jednou vám velice děkujeme za perfektní služby, důstojnou organizaci a Váš lidský přístup. Byli jsme moc spokojeni a překvapeni, jakým důstojným způsobem se tato smutná služba nechá vykonávat. Děkujeme Vám i ELPISu, že takto pozůstalým pomáháte. S pozdravem, ing. FR

přijato: 23.11.2016
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Vážený pane majiteli,chtěli bychom velmi poděkovat Vašemu pohřebnímu ústavu, a to za velmi profesionální práci,citlivý přístup a velmi vstřícné a lidské chování,které se nám dostalo při přípravách na  poslední rozloučení s naší drahou zesnulou maminkou a babičkou JZ. Tuto atmosféru se vším všudy co výše uvádím nám poskytla Vaše obětavá,příjemná a velmi slušná paní Haladová Ludmila na pobočce pro Prahu 5 na Bělidle 27. Poradila nejen se všemi administrativními kroky,ale dala i psychickou podporu nám všem ,včetně pomoci s výběrem živých květinových výzdob.Tímto bych chtěl poděkovat také děvčatům,která skutečně tuto  nádhernou výzdobu vytvořila a která byla ještě možná hezčí než bylo nafoceno v  katalogu.Když už tento okamžik v lidském životě nastane,že člověk zemře,je velmi příjemné,že ho dokáží pomoci zvládnout takoví lidé,které máte ve svém týmu a které jsem jmenoval.Z a rodinu S - L a E z Prahy 5 Smíchova.

přijato: 20.11.2016
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý den, dovolte mi prosím udělit pochvalu pobočce v Neratovicích a také celé vaší společnosti za profesionální přístup a perfektní servis při konání pohřebního obřadu paní M S, dne 20.7.2016 v Líbeznicích. Se službami a přístupem všech vašich zaměstnanců jsem byl nadmíru spokojen a tímto jim, i vám, ještě jednou děkuji. S pozdravem J S.

přijato: 21.7.2016
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý den, chtěla bych touto cestou poděkovat paní Haladové z pobočky na Smíchově za velmi milý a profesionální přístup v takové smutné situaci, jakou je pohřeb blízkého člověka.H K

přijato: 13.4.2016
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezda

Vážení a milí, dovolte mi prosím tímto velmi poděkovat za naprosto perfektní a profesionální služby, které jste nám poskytli v těžkých chvílích při ztrátě našeho milovaného. Nemohu nenapsat Vám, jak moc nám pomohla podpora ze strany Vaší zaměstnankyně Pohřebního ústavu Neratovice - Radmilky Flégrové. Z její strany nebyl problém naprosto v žádném směru a ve všem nám maximálně vyšla vstříc s nadlidskou ochotou. Je to úžasná a obětavá dáma, která nám ty nejtěžší chvíle maximálně usnadnila. Moc děkujeme za prokázané služby. S přátelským pozdravem a s úctou, VM s rodinou.

přijato: 22.3.2016
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý den, chtěla bych velice poděkovat vaší pohřební službě, jmenovitě panu Kubíčkovi z vaší pobočky pohřební služby Bulovka z Prahy 8. Když zemřela moje milovaná maminka, myslela jsem, že v žádném případě přes ten obrovský smutek nezvládnu pohřeb připravit. Opak byl pravdou a bylo to opravdu nádherné a důstojné rozloučení. Vše díky nemalé pomoci pana Kubíčka, který mě když už jsem byla v koncích jemně nasměroval a poradil mi. Jeho laskavost je také jeden z důvodů, proč jsem vše zvládla. Dokonce jsem díky jeho pomoci vybrala i krásné památeční sklo. Cítím k němu a k vaší práci velkou úctu. Speciální poděkování také patří vašim floristkám, věnec z chryzantém a ostatní květiny  byly  nádherné. s pozdravem KH

přijato: 18.1.2016
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Vážení, v říjnu tohoto roku jsme nečekaně přišli o jednu z našich nejdražších bytostí. V nezměrném zármutku, kdy bylo vůbec obtížné pochopit, co se stalo, nám byla doporučena Vaše společnost s tím, že nám určitě se vším pomůžete. A měli pravdu! Jednání se zástupkyní vaší společnosti paní Radomilou Felgrovou z Pohřebního ústavu Neratovice bylo i přes naše smutné naladění velmi pozitivní a příjemné. Nejen, že nám v mnoha věcech velmi dobře poradila, ale dokázala i emočně silnou atmosféru skvěle zvládnout tak, že jsme se na další setkání s ní i těšili. Co se týká samotného obřadu, tak ten byl dokonale zajištěn, přesto, že jsme ho neměli v Neratovicích, ale ve Strašnicích, kde na hladký chod dohlédl pan Beránek. Květiny byly skutečně nádherné, snad ještě hezčí, než jsme očekávali. I poslední část, kdy jsme byli vyzvednout urnu, ale vlastně díky paní Felgrové to vypadalo spíš než jako poslední schůzka k ukončení našeho vzájemného obchodu, na přátelské setkání. Tímto bych chtěla poděkovat jak vám jako majitelům firmy, tak ještě jednou a hlavně paní Felgrové za pomoc, kterou jste nám poskytli. V případě, i když jsme poměrně v rodině dlouhověcí a služby pohřebních ústavů tudíž moc často nepotřebujeme, tak se příště na vás s důvěrou obrátíme. S poděkování za celou rodinu.
JH

přijato: 16.12.2015
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Vážená paní Holadová (Pohřební ústav Smíchov - Praha 5), děkuji Vám i všem spolupracovníkům za hezké a spolehlivé zajištění smutečního obřadu pro mou maminku, VS. Vše proběhlo v pořádku a ráda bych vám všem vyjádřila vděčnost nejen za hladký průběh rozloučení, ale i za příjemné jednání! Vyřiďte prosím zvlášť poděkování panu vedoucímu, s nímž jsem se ve smutku nestihla na konci rozloučit - ráda bych tak tedy učinila alespoň touto cestou. Děkuji! S pozdravem a přáním pevného zdraví, VZ

přijato: 20.10.2015
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace