Reference - hodnocení klientů


Náš pohřební ústav zastává názor, že nejlepší referencí jsou hodnocení našich klientů, kterých si naši pracovníci velice váží.

 

Veden ideou vzkříšení, která povýší zesnulého k dokonalosti věčného života,
stává se ten,kdo pohřbívá, prostředníkem a zároveň nositelem kulturních hodnot

Fridrich Schiller

Pro ukázku námi realizovaných pohřbů se můžete podívat do naší Galerie

celkový počet referencí je 102

Děkujeme za lidské přijetí a perfektní služby paní Ludmile Holadové a panu Petru Kubíčkovi z pobočky Budínova 10, Praha 8 (u Bulovky), kteří s námi koordinovali pohřeb tatínka. Zařizovaly jsme se sestrou pohřeb poprvé a byly jsme obě zmatené. Měly jsme špatnou zkušenost z telefonátu z pohřební službou v jiném městě, byť byl telefonát pouze informativní. V neděli jsme se zastavily pro informace v pohřební službě Elpis a aniž bychom to předpokládaly, vše jsme v tu samou neděli i domluvily. Vše nám bylo vysvětleno, byly jsme vedeny s citem a tak, abychom na nic nezapomněly. Dále děkujeme za úpravu tatínka v rakvi, vypadal přirozeně, jako když spí. Pohřební službu Elpis doporučuji pro profesionální přístup a citlivé jednání. S pozdravem J.K. Mělník

přijato: 2.5.2013
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Vážení, jsem jeden z těch, kteří nedávno navštívili vaši kancelář na Praze 4-Krč, požádat o poslední službu zesnulé manželce. Přijale mne vaše pracovnice paní Mgr. Marie Havlíčková. Očekával jsem "kožené" obchodní jednání s předstíranou účastí s mojí rodinou situací, zmýlil jsem se. Paní Havlíčková mne přijala vlídně, přátelsky bez divadelního výrazu vyslechla a rychle pochopila moji bezradnost  Poskytla mi všechny možnosti vašeho ústavu, zodpověděla moje i naivní otázky a jednání jsme uzavřeli k mé spokojenosti. Protože jsem se finančně nemohl okamžitě vyrovnat, přišel jsem ještě dvakrát. Píši vám proto, aby mé velmi příznivé posouzení práce paní Havlíčkové nezůstalo jen mezi ní a mnou. Tímto  ještě jednou upřimně děkuji. Váš F.J.

přijato: 17.4.2013
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý den. Chtěla bych dodatečně poděkovat za lidský přístup a profesionální jednání celému kolektivu Vaší pohřební služby. Poslední rozloučení, které se konalo v pátek 23.11.2012 na Modřanském hřbitově proběhlo přesně dle našich představ. Děkuji! M.CH

přijato: 15.4.2013
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Dobrý večer, jen jsem vám chtěla dodatečně poděkovat za velmi vstřícné jednání ohledně pohřbu, který jsem u vás měla  v rozlučkové místnosti na Proseku. Jednak velice příjemné jednání  měl pan Kubíček z Prahy 8, kde jsem pohřeb maminky objednávala a maminku upravili opravdu velmi dobře a jednání bylo velmi citelné i paní v rozlučkové síni.. Jelikož jsem mamince slíbila, že bude pohřbena bez obřadu, tak  tato forma v rozlučové síni byla vlastně kompromisem mezi obřadem a bez obřadu a celé rozloučení bylo velmi komorní a důstojné, což jsem si přála a vlastně jsem ji i splnila její přání a zároveň jsme se mohli s ní naposledy rozloučit s rodinou.Děkuji - ostatní slova by byla stejně už zbytečná, jen jsem nebyla schopna vám poděkovat dřív, stále to moc bolí. D.V.

přijato: 10.3.2013
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Vážení. Chceme Vám touto cestou poděkovat za vzorné vypravení pohřbu p. P. jenž jste zařizovaly. Máte to vše perfektně zařízené jak pohřeb tak autobus a vůbec všechno. Jste vzorem pro všechny podniky v Praze. Děkujeme Vám M.

přijato: 1.3.2013
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Se službou pohřebního ústavu jsem byl stoprocentně spokojený. Při úmrtí mé manželky jsem zde našel dokonalý lidský přístup a jsem jim za to vděčný. J. F.

přijato: 27.2.2013
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Za jemný přístup jednání děkuji celému kolektivu Vaší pohřební služby. S pozdravem S.

přijato: 20.2.2013
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezda

Zdravim vas akorat se vratil muz z obradu, rodina vas moc chvalila a mluvily o vas moc pekne a děkovali. MB

přijato: 17.2.2013
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Strašně ráda bych Vám poděkovala za lepící štítek na urnu. V Urnovém háji to moc krásně vypadá a lidi se mě ptají kde jsem ho sehnala. Vypadá to líp než když je to tam vysekaný. S pozdravem M.S.

přijato: 1.2.2013
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda

Rádi bychom Vám touto formou vyjádřili hluboký dík za Vaší péči jak o pozůstalé, tak i o zemřelou p. H.H. Přístup Vašich zaměstnanců nás velmi příjemně překvapil profesionalitou i lidským přístupem. Zejména pan Kubíček který nebral ohled na svou pracovní dobu, ale na náš zármutek. Děkuji A. P.

přijato: 27.1.2013
hodnocení: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace